VEDETE-Corina Danila

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ce parere aveti despre Corina Danila ca om ,ca femeie, ca vedeta?

Foarte buna, o apreciez!O lady
10
25%
Buna-merge,ca idee...
8
20%
Nu prea,nu-miplace deloc
7
18%
Bleah-o varza
15
38%

Voturi totale : 40

Mesajde memetshot » Mar Oct 21, 2003 4:53 pm

sigur, in timpul liber, ajut femei in varsta sa treaca strada. si spre deosebire de Corina "cea buna" io nu primesc bani pentru asta

naiti ai putea si tu sa faci o iemisiune pe acasica Teve in care sa ajuti babute sa treaca strada...probabil ca ar avea un succes nebun, pardon un succes crazy (vai ce bine suna creizi, ca nebun suna ca la biserica). si emisiunea, pardon shou, s-ar denumi "Peste (sau over) Strada"..vai ce frumos...ba ce idiot sunt, scuzati....vai cat de biutifal..sau cum zice nenea Jim in Bruce Almaiti: B-E-A-utifull ...
Peace to toti
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde SiMiCs » Mar Oct 21, 2003 5:04 pm

..Hmmmm.... Corina Danila ca prezentatoare e ..destul de buna...dar ca si cantareata e varza ....Si ma tot intreb de ce a ales sa intre si in domeniul muzici? ...nu ii sta delok bine cantand ...Ea e buna ca prezentatoare a acelei emisiuni ..i se potriveste , insa muzica nu`i de ea! ...~Parerea mea!!~
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde dirklady » Mar Oct 21, 2003 7:54 pm

Sincer eu nu am auzit-o niciodata cantand. De fapt, de aici am aflat ca a inceput sa cante. Chiar asa de rau canta?
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
dirklady
Junior Member

Mesajde SCORPY » Mar Oct 21, 2003 8:33 pm

Corina Danila, ca prezentatoare este foarte buna.
Ca interpreta, poseda o voce destul de calda si o ureche muzicala destul de buna.
Ca om, este o prietena de nadejde.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Re: Re: VEDETE-Corina Danila

Mesajde Unregistered » Mar Oct 21, 2003 11:49 pm

Initial trimis de marian jan

de ce e o lady si nu e o doamna?de ce peace all si nu pace tuturor?
de ce avem cateodata un feeling si nu un sentiment?o sa va americanizati dracu de tot!chiar trebuie sa copiem tot de la un popor de cacat?copiii vostri n-o sa mai stie o iota de romana!

ontopic:nu am cum sa am o parere,o cunosc prea putin.tot ce pot sa spun e ca e o actrita buna.

de ce 'on topic' si nu 'la subiect'?!

:P

Stefan
Unregistered

Re: Re: Re: VEDETE-Corina Danila

Mesajde Nono. » Mie Dec 31, 2003 1:58 am

Corina a nascut o fetita prin cezariana la 7 luni , si acum e bine . Cory , te iubim.
Nono.

Mesajde covergirl^^^ » Joi Ian 01, 2004 1:02 am

am gasit cuvantul perfect pt. a o descrie : NASPA ;m
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Ian 02, 2004 4:19 am

Cory se tine super bine pt varsta ei. Sa te vad pe tine cand o sa fii de-o seama cu ea , o sa-ti atarne pielea peste tot.
Unregistered

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii