De ce?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

2149

Mesajde baixinho© » Dum Iun 08, 2003 12:38 pm

Initial trimis de PhutreGuy
de ce se plang mereu ca arata nashpa (...)?

pentru ca deoarece ca finca le place sa faca pe victimele
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Iun 08, 2003 12:45 pm

Sa vedetzi de ce film mi-am facut rost :

e filmat cu camera ascunsa. a pus-o unu in baie la o petrecere...si sa vedetzi cum le-a surprins pe toate fetele cum vin la pishare. maaaa....m-am spart de ras. pacat cu nu are sunet. acum am aflat si eu de ce pe la petreceri stau 15 minute cand intra o fata sa se pisha. :(
si ale draq..consuma o gramada de hartie igienica. l-au facut pe omu ala de era gazda petrecerii...de un sul de hartie. :)

sa vedetzi ce marfa...la unelele le era scarba sa stea pe capac..si se pishau asa din picioare...stateau pe vine deasupra wc-ului. :yD

Nichols...fa neaparat rost de filmu asta. o sa razi cu lacrimi. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii