Calitatea lutze-lor creste sau scade?
109 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
asa e, asa e ...:rolleyes:
d-asta nu-mi plac mie romanii in general, sunt atat de prosti incat au impresia, ca sunt destepti si atrag atentia altora, ca ei ar fi asa cum sunt ei, dar in momentul in care le spui adevarul , iti raspund ca in Viena s-a kkt cainele lor, si ca ei oricum sunt destepti ( -> retarzi ) . :mad:
Ce-ar fi, daca ar fi, sa va spunem noi voua retarze si retarzi, suna bine nu? :rolleyes:
anyway, faza e buna (cu lutzele) dar nu trebuie exagerat cu ea, asa oriunde si oricat (de asta am facut subiectul, ca sa vad pana unde pot ajunge).
d-asta nu-mi plac mie romanii in general, sunt atat de prosti incat au impresia, ca sunt destepti si atrag atentia altora, ca ei ar fi asa cum sunt ei, dar in momentul in care le spui adevarul , iti raspund ca in Viena s-a kkt cainele lor, si ca ei oricum sunt destepti ( -> retarzi ) . :mad:
Ce-ar fi, daca ar fi, sa va spunem noi voua retarze si retarzi, suna bine nu? :rolleyes:
anyway, faza e buna (cu lutzele) dar nu trebuie exagerat cu ea, asa oriunde si oricat (de asta am facut subiectul, ca sa vad pana unde pot ajunge).
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
portoney, cand am vorbit de romani era clar ca ma exclud pe mine, trebuia sa specific ca sa te prinzi tu? Spune asa, ca data viitoare o s-o fac si pe asta!
si chiar daca, eu am doar cetatenie romana, nu ma trag din romani, si aici era vorba despre cei cu radacini in poporul roman :p .
p.s. lasa marijuana, lasa marijuana! (nu te gandesti deloc si la altii
)
si chiar daca, eu am doar cetatenie romana, nu ma trag din romani, si aici era vorba despre cei cu radacini in poporul roman :p .
p.s. lasa marijuana, lasa marijuana! (nu te gandesti deloc si la altii

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Re: i'm not lutza ... i'm utzu ...
Initial trimis de Gabyzzu
1/ dar mai este si tineretul plin de viata,
2/ speranta vie a Romaniei de maine
3/ mai sunt eu utzul ce eram in 2001? lol, am evoluat, so zicala lui decret e contrazisa.
4/ Si voi, people new of this fuckin' site, (exp. portney).
5/ sper ca observi eyewitness
6/ si baixo ce e? utzu shef?
1/ cam asta ar fi singurul atribut al tineretului : " plin de viata" in rest cam nimic
2/ m-am linistit , puteam sa jur ca-i moarta
3/ este parerea ta. intreaba si pe altii...zicala lu decret inca ramane valabila.
4/ corect : " new people on this *** site" {vezi raspuns jaded)
5/ observ ,deci vezi pct 1-4
6/ sa vezi ce mui iti iei ca baicsu e mai putin tolerant ca noi...

-
eyewitness - Mesaje: 19220
Re: Re: i'm not lutza ... i'm utzu ...
Initial trimis de eyewitness
6/ sa vezi ce mui iti iei ca baicsu e mai putin tolerant ca noi...![]()
dar la capitolul "gramatica, ortografie, punctuatie" sta mai prost ca toti, dar se leaga de altii, si chiar in postul acela avea cel putin 2 greseli.
"mui" iti iei tu ma, daca ma mai freci mult.

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Gabyzzu, ca tot erai tu suparat ieri ca lumea ia in serios rubrica de Kterinci... Hai sa-ti spun niste reguli:
1. La misto se raspunde cu misto...
2. Daca nu intelegi ce este, la misto sau serios, raspunzi tot cu un misto...
3. Daca unul raspunde serios, il iei la misto...
4. Daca nu esti sigur ca ceea ce iti vine in minte e un misto de calitate, mai bine taci decat sa intri in kkt...
Si ar mai fi, dar astea sunt de baza... Tu nu le-ai indeplinit pe 1 si pe 2... Si ca sa stii ce am facut eu acum, am indeplinit punctul 3...
1. La misto se raspunde cu misto...
2. Daca nu intelegi ce este, la misto sau serios, raspunzi tot cu un misto...
3. Daca unul raspunde serios, il iei la misto...
4. Daca nu esti sigur ca ceea ce iti vine in minte e un misto de calitate, mai bine taci decat sa intri in kkt...
Si ar mai fi, dar astea sunt de baza... Tu nu le-ai indeplinit pe 1 si pe 2... Si ca sa stii ce am facut eu acum, am indeplinit punctul 3...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: 2023
Initial trimis de baixinho
Cr@zY @nGeL, numai pe aceasta pagina am vazut doua posturi de-ale tale care aveau quote de suta la suta cu mesajul precedent. nici macar asa nu-ti dai seama daca indeplinesti statutul de lutza?
Este ceva rau in asta?
Pai acum nu stiu daca sunt lutza sau nu. Moshul imi spune ca nu sunt, dar ma comport exact ca o lutza. I'm confused.
-
Nightmare - Junior Member
Re: Re: 2023
Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Moshul imi spune ca nu sunt, dar ma comport exact ca o lutza.
angelino, asa cum il cunoastem noi pe moshu iti zic io ca ar zice orice cand e vorba de-o trufanda,shaorma sau bere...uneori se pune si-n genunchi...
-
2027
sta mai prost ca toti
1. asta este parerea ta, pe care urinez, sincer sa fiu.
2. chiar si daca ai avea dreptate, mai bine asa decat sa fiu mai prost ca toti.
3. si inca ceva: de cand ai glume in program cu mine sa-ti permiti sa ma propui pe mine sef la utze? io cre ca pe tine te mananca in anus rau de tot! mai calca-ma inca o data pe coada si sa vezi tu ce fromox o sa fie!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Salma
Io creca moshu are bucurii la tine, d-aia te minte frumos ;r
Pai...nu m-a mintit frumos. Mi-a zis ca lutzele sunt fiinte simpatice dar cu un iq scazut...dar ca eu nu sunt simpatica...dar de iq nu a zis nimic, deci...
-
Nightmare - Junior Member
2029
deci... probabil nu ai! este si asta o varianta!
ANTI
-
Mi-a zis ca lutzele sunt fiinte simpatice dar cu un iq scazut
moshu care are aichiu tinzand spre "0" nu poate aprecia. io zic sa mai intrebi si pe altii. repet moshu ar spune orice sa vada o tzatza a nocturnei, o shaorma sau o bere...
-
Initial trimis de baixinho
1. asta este parerea ta, pe care urinez, sincer sa fiu.
2. chiar si daca ai avea dreptate, mai bine asa decat sa fiu mai prost ca toti.
3. si inca ceva: de cand ai glume in program cu mine sa-ti permiti sa ma propui pe mine sef la utze? io cre ca pe tine te mananca in anus rau de tot! mai calca-ma inca o data pe coada si sa vezi tu ce fromox o sa fie!
1. greseli a la baixo : "a-m putea", "lumea sa aibe" si crezi ca e doar parerea mea? sincer nu cred, asa ca urineaza in alta parte.
2.cine a zis ca nu si esti? :con:
3.

precum ziceam ... (altii accepta si e ok, altii nu accepta si nu e ok, si altii iar nu accepta da' e ok).
p.s. baixo pana aici, ca tu vei ramane cu impresia ca ma mananca in anus. :eek:
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
In concluzie, sunt lutza sau nu?:D
draga mea, nu ai atins inca nivelul de lutza, imi pare rau sa te dezamagesc, dar daca deja ai inceput sa itzi pui intrebari existentziale, sa shtii ca ai toate shansele sa devii in curand, daca eshti perseverenta shi nu renuntzi la acest ideal. daca vrei, potzi, deci nu renuntza! ai intrat in linie dreapta!
leitar edit special pentru Gabyzzu:
tzi-a trecut vre-odata prin cap, macar fugitiv, gandul ca poate feluritele gresheli pe care le sesizezi la baicsu sunt acolo din alte motive decat cele pe care tu le consideri unice shi evidente?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
2031
greseli a la baixo : "a-m putea", "lumea sa aibe"
aiule, cand ti-am spus ca atunci cand comunici cu Gabyzzu trebuie sa folosesti DEX-ul si sa ii explici cat mai clar nu m-ai crezut. ai crezut ca vorbesc tampenii.
mai Gabyzzu-le, problema se pune in halul urmator. greselile la care faci tu referire erau niste raspunsuri la postul asta si asta.
baixo tu vei ramane cu impresia ca ma mananca in anus.
pai la intervetiile tale in care te faci de excrement, este si normal sa am o astfel de impresie.
ANTI
-
Initial trimis de angus
leitar edit special pentru [B]Gabyzzu:
tzi-a trecut vre-odata prin cap, macar fugitiv, gandul ca poate feluritele gresheli pe care le sesizezi la baicsu sunt acolo din alte motive decat cele pe care tu le consideri unice shi evidente? [/B]
nu mi-a trecut VRE-ODATA(?!-SI ASTA E INTIONATA?) prin cap acest lucru. de ce?
p.s. hai sa nu o dam pe gluma cu faze de genu' asta ... (cel putin priveste SI tu in ce context erau greselile alea) Gata cu polemica, si nu te mai baga SI tu in seama!
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
2032
poate ca si aia este intionata.
later edit (dedicatie speciala pentru Gabyzzu, fara numar sa traiasca): nu am de ce sa fac pace cu tine pentru ca nu ne-am batut si nici nu o vom face, chiar daca tu ai aceasta senzatie (stiu, ai glumit cand ai spus ca nu te duci la intalnire de frica sa nu te bat, dar nu m-ar mira sa fi vorbit serios). pe de alta parte, de ce vrei, totusi, sa facem pace? ti-ai dat seama ca am dreptate?
later edit (dedicatie speciala pentru Gabyzzu, fara numar sa traiasca): nu am de ce sa fac pace cu tine pentru ca nu ne-am batut si nici nu o vom face, chiar daca tu ai aceasta senzatie (stiu, ai glumit cand ai spus ca nu te duci la intalnire de frica sa nu te bat, dar nu m-ar mira sa fi vorbit serios). pe de alta parte, de ce vrei, totusi, sa facem pace? ti-ai dat seama ca am dreptate?
ANTI
-
hehehehe!90% din cei implicati in discutia asta nici macar nu erau inscrisi pe forum cand s-a inventat conceptul de lutza.interesant ar fi ca marele nostru administrator sa faca un mic istoric al fenomenului lutzesc,de la origini si pana in prezent.
oricum,ati deviat mult de la ideea de baza,de la imaginea unei lutze,de la comportamentul ei.ati perimat conceptul.pacat.
oricum,ati deviat mult de la ideea de baza,de la imaginea unei lutze,de la comportamentul ei.ati perimat conceptul.pacat.
-
SOD - Mesaje: 6035
Numarul "lutzelor" a crescut odata cu fenomenul IRC ... adica ... cand diferitzi indivizi au facut reclama pe irc ... cum nu s-a mai facut asha ceva .. well .. era clar ca nu prea au de unde sa apara ...
Shi acuma noutatea ... "diferitzi indivizi" vor face din nou reclama pe IRC ... soon ... deci in curand o sa aveti probabil parte de un nou val.
Anyway ... I :-X lutze ...
Moshule .. ar fi mishto un istoric ... ca-s chiar curios .. :o
Shi acuma noutatea ... "diferitzi indivizi" vor face din nou reclama pe IRC ... soon ... deci in curand o sa aveti probabil parte de un nou val.
Anyway ... I :-X lutze ...
Moshule .. ar fi mishto un istoric ... ca-s chiar curios .. :o
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
scurt istoric
Vara trecuta cateva fete au invadat frumosul si linistitul (pana atunci) nostru forum cu o gramada de mesaje monosilabile de o calitate indubitabil infecta. Si probabil acest termen (lutza) nu s-ar fi inventat daca doua dintre ele nu ar fi transformat forumul in chat. Discutii idioate despre cat de mult ii iubesc pe Soparla , Hiena sau Vierme.
Deci...mainile sus..pentru Animalutza XXX si Melutza...cele care si-au batut joc de acest forum pentru o vara. Intre timp ele si-au schimbat nickurile...pentru a nu fi recunoscute. Animalutza este acum Jasmyna , iar Melutza este Calypso. Bineinteles..Jasmyna a sters o parte din chaturile de atunci...rusinandu-se de ego-ul ei de asta vara. Aceste lutze la inceput erau prietene foarte bune...dar in cele din urma se pare ca Melutza a jignit-o pe Animalutza...spunand despre ea ca ar fi curva. Dar asta nu face parte din ceea ce vreau sa va spun. A fost o mica paranteza.
Bine...sa stiti ca lutzele au si o parte buna. Ele sunt foarte simpatice. Adica..cel putin asa mi se par mie.
Buun....cine credetzi ca le-a innobilat pe aceste fete cu termenul de "lutza" ? Nimeni alta decat dana. (dana este un mamut ..si ca toti mamutii astazi nu mai exista. dar putetzi da un search sa vedetzi cine a fost dana).
Si asta datorita sufixului -utza . Animalutza , Melutza , lulutza , Codrutza, Crinuza. bineinteles..apoi totul s-a generalizat.
In afarara de cele mentionate mai sus ..mai exista o multime de alte lutze. Bad Girl este o lutza deosebit de simpatica ....dar deosebit. nu am vazut-o sa se supere prea des. tin minte ca odata bhuttu i-a spus ca e urata si proasta...dar nu s-a suparat catusi de putin. mi-a placut de ea...la acea faza...a aratat maturitate. inchipuiti-va daca ii zicea cineva lu' baixo ca e urat si prost...ce iesea.
mda...cred ca Bad Girl e lutza mea preferata. alaturi de Jasmyna...care probabil e preferata tuturor.
Hmm....exista si lutze mai putin simpatice. de exemplu depechemind...care din cand in cand ne mai spurca cu ce ii vine la gura.
Aaa....si am uitat-o pe Codrutza...care a luat si premiu de popularitate pe 2002...pentru cea mai simpatica lutza. si probabil pentru ca ne-a dat atatea si atatea lectii despre sex. nu e putin lucru ca la 15 ani sa cunosti atatea......
lutzele de acum nu sunt deloc simpatice. sunt chiar enervante. poate cu o singura exceptie. dar revin.......
Deci...mainile sus..pentru Animalutza XXX si Melutza...cele care si-au batut joc de acest forum pentru o vara. Intre timp ele si-au schimbat nickurile...pentru a nu fi recunoscute. Animalutza este acum Jasmyna , iar Melutza este Calypso. Bineinteles..Jasmyna a sters o parte din chaturile de atunci...rusinandu-se de ego-ul ei de asta vara. Aceste lutze la inceput erau prietene foarte bune...dar in cele din urma se pare ca Melutza a jignit-o pe Animalutza...spunand despre ea ca ar fi curva. Dar asta nu face parte din ceea ce vreau sa va spun. A fost o mica paranteza.
Bine...sa stiti ca lutzele au si o parte buna. Ele sunt foarte simpatice. Adica..cel putin asa mi se par mie.
Buun....cine credetzi ca le-a innobilat pe aceste fete cu termenul de "lutza" ? Nimeni alta decat dana. (dana este un mamut ..si ca toti mamutii astazi nu mai exista. dar putetzi da un search sa vedetzi cine a fost dana).
Si asta datorita sufixului -utza . Animalutza , Melutza , lulutza , Codrutza, Crinuza. bineinteles..apoi totul s-a generalizat.
In afarara de cele mentionate mai sus ..mai exista o multime de alte lutze. Bad Girl este o lutza deosebit de simpatica ....dar deosebit. nu am vazut-o sa se supere prea des. tin minte ca odata bhuttu i-a spus ca e urata si proasta...dar nu s-a suparat catusi de putin. mi-a placut de ea...la acea faza...a aratat maturitate. inchipuiti-va daca ii zicea cineva lu' baixo ca e urat si prost...ce iesea.
mda...cred ca Bad Girl e lutza mea preferata. alaturi de Jasmyna...care probabil e preferata tuturor.
Hmm....exista si lutze mai putin simpatice. de exemplu depechemind...care din cand in cand ne mai spurca cu ce ii vine la gura.
Aaa....si am uitat-o pe Codrutza...care a luat si premiu de popularitate pe 2002...pentru cea mai simpatica lutza. si probabil pentru ca ne-a dat atatea si atatea lectii despre sex. nu e putin lucru ca la 15 ani sa cunosti atatea......
lutzele de acum nu sunt deloc simpatice. sunt chiar enervante. poate cu o singura exceptie. dar revin.......
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Re: scurt istoric
Initial trimis de Oribilul Mosh
cu alte cuvinte, ai vrea sa iti bata ele maimuta in locul tau...
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Zicala enuntzata mai devreme ai putea sa o tatuezi pe frunte Gabyzzule in caz k tzi-e tema sa nu mai fie de actualitate.
Baicsule aka Jack Spintecatorul de Mesaje, cand vine vorba de Gabyzzu stai la rand, am numar de ordine mai bun ca al tau...
simplu....
Baicsule aka Jack Spintecatorul de Mesaje, cand vine vorba de Gabyzzu stai la rand, am numar de ordine mai bun ca al tau...
inchipuiti-va daca ii zicea cineva lu' baixo ca e urat si prost
simplu....
sa vezi ce mui iti iei ca baicsu e mai putin tolerant ca noi...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
2035
Initial trimis de Oribilul Mosh
inchipuiti-va daca ii zicea cineva lu' baixo ca e urat si prost...ce iesea
pss pssss (nu stiu cum sa redau fluieratura si de aia te pasai) ... :M si :fuck:
ANTI
-
Eu zic asa : x-tina, andreea pisoy, raluk b (!!!) completati voi...
Te implor nu ma baga in aceeashi oala cu ....

Deci dak lutzele sunt "low-iq",.....inseamna ca shi io sunt lutza?Nu ma deranjeaza sa mi se spuna "lutza" (chiar imi place "porecla" asta

- Titina
- Junior Member
109 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii