noi sa fim sanatosi. traiasca Turcia, condoleantze Marea Britanie, bravo noua ca ne-am depasit recordu'.

Hyde, rusoaicele au fost huiduite pe scena si au luat doar locul 3.
Initial trimis de Ire
Cu mare placere dar:
1. piesa Nicolei e un pic cam.....banaaaala.... (cine a ales-o?)
2. dictia in engleza e cam de dentist cu vata in gura
3. in Italia nici nu se pomeneste de Eurovision, daramite sa-l dea la TV....
Oricum, forza Romania!
Initial trimis de Sioux
No, ce sa zic ? Balciul Eurovision din tara s-a mutat la nivel international. Parerea mea este ca nici macar nu ar trebui sa participam la asa o porcarie. Piesa Nicolei a fost bunicica, Nicola insasi s-a prezentat foarte bine. Parca nici la fel de nazala nu a fost. Ideea este cu totul alata - atata vreme cat voturile se dau numai pe prietenie, mai nou nici macar ascuns acest aspect, nu cred ca e cazul sa ne facem griji. Este un lucru destul de stiut ca pe noi nu ne prea iubeste nimeni, in afara de Rusia care si anul trecut ne-a dat maxim de punctaj. Intreba cineva de Italia ... Ei bine, italienii sunt singurii baieti destepti, care au zis pas acestei mascarade ordinare, numite Eurovision. Daca am avea capul pe umeri nu am tine mortis ca in fiecare an (mai nou) sa ne facem nervi la dublu - atat la preselectie, cat si la finala. A si sa nu uit - mai zicea cineva ca ar trebui facuta piesa mai din vreme si nu aruncata pe piata in ultimul moment. Pai s'avem pardon - piesa de Eurovision, trebuie musai sa fie noua si sa nu fi fost prin topuri samd. E o regula a concursului. Sunt insa de acord ca cei care vor sa se prezinte la aceasta preselectie n-ar fi rau daca s-ar apuca de lucru la piesa de concurs, de maine !
PS - acest loc 10 l-am luat tocmai pentru ca ceea ce a facut Nicola a fost facut bine si muncit mult si din greu. Altfel, da ! Ieseam din nou in coada ! Totusi, sunt atat de destepti si atat de dragalsi cand isi dau voturile incat de la Eurovision au plecat exact la fel cum au venit (cu avionul) destul vedete la ora asta de prima mana. Ar trebui sa il aleaga anula ca sef de tarla pe Corleone Dragomir. Parerea mea !
Initial trimis de Sioux
A si sa nu uit - mai zicea cineva ca ar trebui facuta piesa mai din vreme si nu aruncata pe piata in ultimul moment. Pai s'avem pardon - piesa de Eurovision, trebuie musai sa fie noua si sa nu fi fost prin topuri samd. E o regula a concursului. Sunt insa de acord ca cei care vor sa se prezinte la aceasta preselectie n-ar fi rau daca s-ar apuca de lucru la piesa de concurs, de maine !
Initial trimis de Unregistered
3. italienii sunt mai nationalisti, ei au san remo .... cam tot p'acolo ....
Initial trimis de Nightwish
Hyde, pentru ce atata agitatie? de cand in ultimii ani are Eurovisionu' vreo legatura cu muzica? :con:
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator