Prietenii fictivi ai lui DM

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 13, 2003 9:17 am

Eu am loc numai de doua persoane, dar din astea mai mici (ex: darky si bhuttu).
Restul, va descurcati voi cumva, cautati loc la Hotel Ceahlau.;)
Daca veniti incoace sa va prezentati ca eu nu va stiu pe toti. Pe aiu, pe MiG si pe Nicholas nu-i stiu ca n-am vazut poze cu ei.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Iun 13, 2003 9:28 am

No hoh hoh....cum DM, nu mai vazut in toata splendoarea mea? Acum sa o dau pe bune, eu sint aceeashi persoana cu eye..adica Nicholas_Alex = eyewitness. :o

V-am pacalit pina acum,nu?:D

Ex:

bah, io-m bag pula in ea de masina,mai bine mergem cu locomotiva. mai un nash o caterinca o berica o tequila.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 13, 2003 9:31 am

bah migule, bah alex ce vrea crestina asta? ce am zis noi ca merjem la ea? noi suntem insotitorii lu nimfomana de moshu si deja am facut rezervari la fostu hotel al partidului pe stefan si sa vezi ce orgii facem acolo. bah alex sa-ti iei toate pulile alea cu tine ca o sa ai nevoie.
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Iun 13, 2003 9:34 am

eye-ule, iau tot. da fara alifie, ca mie imi placa cind scrisneshte. hehehe...sa vezi ce-o sa ma fut in patul la membrii aia de partid:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iun 13, 2003 9:38 am

hai..nu mai glumiti ..ca aici e treaba serioasa. ne putem face de cap in tot restul anului. acum mergem sa descoperim un mister.

eye-ule , sa iti pui porbagaju pe masina...sa-i luam lu' Nicholas frigideru' de la unchi'su din Dobreni. bine ca s-a ivit ocazia asta sa-l ajutam.

ba..sa-mi iau si costumu de baie ? sau Piatra Neamt nu are iesire la mare ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iun 13, 2003 9:48 am

Piatra Neamt are iesire la Bistrita. Daca vreti acolo va duceti la strand, va arat eu unde. Daca vreti la lacul Izvorul Muntelui mergeti la Potoci. Sunt niste locuri frumoase acolo unde puteti sa va petreceti cateva zile.Aveti si munte si mare. Sa nu uitati sa va luati corturile!

Mai sunt prin apropiere: Manastirea Bistrita si imprejurimile si Bisericani, tot cu imprejurimile. Vreti la munte, mergeti la Izvorul Muntelui. :)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 13, 2003 10:05 am

Initial trimis de Oribilul Mosh

ba..sa-mi iau si costumu de baie ?

da mah ala cu tanga si sutienu inflorat da sa-ti iei si portjartieru ala mishto cu sutienu cu cupele juma primite de la sod de ziua ta si furou ala sexy de la mine ca serile la piatra sunt cam reci ca bate briza dinspre caspica de obicei.
eyewitness

2217

Mesajde baixinho© » Vin Iun 13, 2003 12:32 pm

mai baieti (aiu si SOD in special), daca de la Focsani incolo nu va mai ajung banii de benzina puteti s-o scuateti pe Lola la produs. sunt convins ca ea nu o sa se supere. stiti ca ar face orice sa va vada fericiti.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii