Sunt eu picasso! O-zone deja exagereaza cu versurile pt gradinita.

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde NEmessIS » Mar Sep 02, 2003 11:41 am

O prietena de-a mea are o sora de 7 ani... Ia ghiciti care e formatia preferata a fetitzei: O-ZONE:D
Si mai ghiciti care e formatia preferata a fetitzelor cu care se joaCA CU papushelele: O-ZONE :D
Cand am fost la mare s-a facut odata pe plaja un concurs de karaoke pt copchii de 5-7 ani... Ia ghiciti, va rog frumos, ce au ales sa cante: O-ZONE :D

Does this ring a bell?;n
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
NEmessIS
Junior Member

Mesajde Deea_Em » Mar Sep 02, 2003 12:31 pm

Intr-adevar cei de la O-zone SUCK big-time.... versurile sunt naive iar melodiile suna cam la fel...dar si copiii trebuie sa asculte ceva.. io nu judec pe nimeni dar...fatza de alte trupe au alt stil ( car edin pakate e NAJPA)
peace
Sunt fata de care ti-a spus maica-ta sa te feresti...
Deea_Em
Junior Member

Mesajde vali » Mar Sep 02, 2003 12:33 pm

eu sunt sora mai mica a lu picasso si am dat bip inapoi
some people deserve to die
vali

Mesajde ONuTzA`` » Mie Sep 03, 2003 2:11 am

Mie`mi plak O-ZOne.. Pe langa alte formatzii din Romania ..
I`am vazut in concert shi ..chiar daka nu canta live .. stiu sa inveseleasca publicu` shi chiar cei care ziceau ca nu le plak dansau shi le faceau poze..
Versurile sunt cam aiurea..da ..zicetzi voi.. nu`s mai bune decat cele d genu` " Ai plecat , M`ai lasat..Dc m`ai parasit..Buhuhu" ..
In rest .. O-Zone sunt dulcei shi simpatici..
Va pupik..
ONuTzA``

low

Mesajde RAZVAN2002 » Mie Sep 03, 2003 9:59 am

O-ZONE....este o formatie penibila......nu neaparat datorita versurilor stupide care nu au nici un fir coerent de gandire.....ci datorita faptului ca nu prezinta nimic nou in muzica romaneasca.Decat....mesajul stupid si versurile aberante....faptul ca nu canta live nu e o noutate.......si nu e ceva suparator.....mai degraba impresia falsa de tineri rebeli pe care si-au creat-o.
POATE-NTR-O ZI O MAMA PLANGE ..
CA BAIATU' EI S-A DUS
TOT ATUNCI UNA CE NASTE RADE C-ARE UNU-N PLUS
YEAH,IN CARTIER VIATZA NU S-A OPRIT..AS PUTEA SA POVESTESC LA NESFARSIT
RAZVAN2002
Junior Member

Re: 2988

Mesajde Unregistered » Mie Sep 10, 2003 12:21 pm

[quote]Initial trimis de baixinho ©
[B]nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

postul la care AM facut referire este [http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=8616&perpage=20&pagenumber=2]í£sta[/url], postat de pichipontz... nu m-am luat de tine, mai romarioule... asa ca, te iert de data asta :)

Anyway, remember: THE+FUTURE+IS+IN+THE+PAST
Unregistered

3137

Mesajde baixinho© » Mie Sep 10, 2003 1:03 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

si data viitoare ce-mi faci? ma iei de manerul burtii sau ce?

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: miau

Mesajde Sweet-Laura » Joi Sep 11, 2003 12:40 pm

Initial trimis de krossfire
..shtiti cum se va numi viitoarea melodie O-zone???..se va numi miaaaaaaaaauuuuuuuuu..........

Va incepe cu faza cu motanul Danila.....
Nenea Sms va canta despre romanta dintre martanul lui shi mouseul de la tastatura care era indragostit de celular....
Iar domnul Todiras Arsenie va canta "Miaauu,miauuu zise bamsi shi mai lua o gura de bordura...."........

Aberez,nu-i asha???E penibil mesaju'...Ok m-am carat...

KrO$$fire

Cum sa fie astea versurile urmatoarei melodii??? Cum poti abera in halul asta??? Nu ai impresia k ar fi prea bune pt ei?? :))
Sound-ul e acelasi la toate melodiile iar versurile merg din stupid in mai stupid. Partea cu "... mi-amintesc de ochii tai" le subliniaza prostia cu toate culorile spectrului cromatic. In primele dati cand am ascultat melodia nici nu intelegeam bine ce se spune, pt k se auzea k si cum pe langa limba mai avea ceva in gura... Am inteles "Sunt eu! Pica-n sol." Whatever... pana la urmatorul lor "hit" poate gasesc ceva de pus in urechi, pt k timpanele mele nu au facut nimic pt a fi torturate in asa hal....
Ciao!
Sweet-Laura

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii