From Tulcea with love
49 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Aici am scris despre localurile din Tulcea , iar aici despre cum am calatorit cu trenul pana la Tulcea .
si ca sa ii raspund lu dj_jaxxx....da mi-a placut foarte mult la Tulcea. Este un oras frumos...dar cred ca m-ash plictisi acolo. Este prea mic pentru mine.
Nu prea imi place sa ma intalnesc...toata ziua...pe strazi cu aceiasi oameni....sa ma stie tot orasul..etc.
Imi place anonimatul marilor orase....unde nimeni nu se baga in sufletul tau...unde vanzatoarea de la magazin nu te cunoaste , unde nu se uita nimeni chioras la tine...daca te imbraci mai nu stiu cum....etc,etc.
Dar repet..Tulcea este un oras frumos....si teribil de curat. Imi doresc sa revin cat mai curand acolo...la micutza mea prietena. :p
si ca sa ii raspund lu dj_jaxxx....da mi-a placut foarte mult la Tulcea. Este un oras frumos...dar cred ca m-ash plictisi acolo. Este prea mic pentru mine.
Nu prea imi place sa ma intalnesc...toata ziua...pe strazi cu aceiasi oameni....sa ma stie tot orasul..etc.
Imi place anonimatul marilor orase....unde nimeni nu se baga in sufletul tau...unde vanzatoarea de la magazin nu te cunoaste , unde nu se uita nimeni chioras la tine...daca te imbraci mai nu stiu cum....etc,etc.
Dar repet..Tulcea este un oras frumos....si teribil de curat. Imi doresc sa revin cat mai curand acolo...la micutza mea prietena. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ce vrajeala pe tine moshule ...adica cum iti place anonimatu marilor orase? nu mi te plangeai mie ca nu mai poti cobora pana la paine ca te asalteaza admiratorii si fanii pe strada sa ceara autografe celui mai prolific forumist din romania? la paine ,daca apuci sa ajungi din cauza imbulzelii create, vanzatoarea iti zambeste confesandu-se "-- vai maestre de-abia astept sa ies din schimb sa dau fuguta la net sa intru pe fan sa vad ce ati mai scris ca asa ma moi si plang cu lacrimi de fericire cand citesc randurile dvs maestre" . la fanuta cand intri juma de cartier face coada la mici si bere de cresc vanzarile fanutei de 8 ori in ziua aia.
io inteleg moshule ca esti modest da nici asa...te subestimezi.
io inteleg moshule ca esti modest da nici asa...te subestimezi.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de Oribilul Mosh
Pe la 0:10 m-am suit si eu in tren si m-am dus la compartiment unde...am dat buna ziua si am intrat
Moshule, sigur nu gustasei si tu niste visine d-alea de care pomeneste baicsiniu??? (caruia tin sa-i multumesc pentru descrierea calatoriilor sale, ca m-am terminat de ras...)
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
nu inteleg rostul vorbelor tale !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
moshule pe intelesul tau adica grupa mare: faptul ca tu ai dat buna ziua la ora 0.10 ayrton a atribuit-o faptului ca tu inainte de a te urca in tren poate ai gustat niste visine din visinata precum baicsu care tot drumu cu trenu a cantat internationala pe 3 voci tot de la niste visine.
daca tot n-ai inteles pot sa-ti fac si o legenda mai jos sa fie mai facil...
daca tot n-ai inteles pot sa-ti fac si o legenda mai jos sa fie mai facil...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ce sa mai zic ? Nu stiti a citi printre randuri. Eu nu folosesc niciodata "buna ziua". La femei zic "saru' mana" sau "saru mainile" ...la fetele tinere "buna" sau "salut" ..la barbatzi : "sa traitzi" sau "va salut" ...iar la prieteni : "hai noroc" , "hai sa traiesti' ....etc.
Lu' nea Fanica i-am zis : "sa traitzi ! " ...si mi-a raspuns la fel. Lu' darky , cand am vazut-o i-am zis : "hai noroc , darky ! ce pula mea faci ? " :p
Lu' nea Fanica i-am zis : "sa traitzi ! " ...si mi-a raspuns la fel. Lu' darky , cand am vazut-o i-am zis : "hai noroc , darky ! ce pula mea faci ? " :p
-
nu mah....nu am intretinut perversiuni cu darky. doar contact sexual normal. totusi....are 15 ani.
iti vasuem intrebarea....dar ma rusinam sa raspund. daca ai insistat..asta e.
(puteai sa intrebi si tu pe YM)

-
tin sa va anunt ca am scos pozele de la Tulcea si au iesit foarte frumos. in special vederea asupra portului la orele 6 dimineatza. dar cum nu am scaner....inca nu am cum sa le atasez aici.
pana una alta va pun o poza cu celebrul local Trident (gasita de darky pe net).....local unde am servit masa si am baut beri impreuna cu darkshines.
eu & darky am stat la etaj..pe undeva prin dreptul crengii copacului.
sper ca aceasta poza sa-l bucure pe jaxxx....si sa-i aminteasca de plaiurile natale. *p
pana una alta va pun o poza cu celebrul local Trident (gasita de darky pe net).....local unde am servit masa si am baut beri impreuna cu darkshines.
eu & darky am stat la etaj..pe undeva prin dreptul crengii copacului.
sper ca aceasta poza sa-l bucure pe jaxxx....si sa-i aminteasca de plaiurile natale. *p
- Fişiere ataşate
-
- trident2.jpg (49.61 KiB) Vizualizat de 1774 ori
-
Acolo am baut prima bere in Tulcea, cand m-am imtors in Romania in vizita in vara 2000.
Moshule, mai ai poze? Parca am si eu ceva poze facute pe faleza in acea vara. O sa le scanez si o sa le bag aici sau daca nu, pe Turism.

Moshule, mai ai poze? Parca am si eu ceva poze facute pe faleza in acea vara. O sa le scanez si o sa le bag aici sau daca nu, pe Turism.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
am poze....dar nu am scaner. am urmatoarele poze : Dunarea si niste ambarcatiuni la 6 dimineatza , eu langa Navrom Delta Tulcea 1 , eu langa fantana arteziana din piatza din fatza pietzii vechi , eu la trident band o silva , darky la trident band o silva.
cand o sa apuc sa le scanez....le voi face publice.
darky, daca mai ai poze cu Tulcea....baga-le aci sa se bucure si dj_jaxxx.....aflat la mii de km distantza.
cand o sa apuc sa le scanez....le voi face publice.
darky, daca mai ai poze cu Tulcea....baga-le aci sa se bucure si dj_jaxxx.....aflat la mii de km distantza.
-
o tulceanca veritabila
[nu mah....nu am intretinut perversiuni cu darky. doar contact sexual normal. totusi....are 15 ani.
(puteai sa intrebi si tu pe YM)
?!? 15 ani contact sexual normal?..dahhh...nici macar nu e nubila la varsta asta!!!!what's wrong with you , people?!?!

?!? 15 ani contact sexual normal?..dahhh...nici macar nu e nubila la varsta asta!!!!what's wrong with you , people?!?!
- ira
- Junior Member
Da, ce-i cu voi? Ai naibii hermafroditzi! Auzi la ei, sex normal la 15 ani! Da ala anormal cind se face? La 16? Ira, tu citi ani ai?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
49 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii