te invit aici... nu vei regreta! am atatea surprize-surprize...
'a ma baixiniule, ma, n-aveai tu loc sa te desfasori si inainte? *p
despre ce surprize ne vorbesti? vreti sa declansati o noua revolutie impotriva focii, ciorbii borate? :hehe:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
forumu fara aiu ie ca ciorile cu sapun...(unde cioara nu ie neaparat rapidist)...
Moshule, tulai ma c-oi fii si za lord acus? si ce-i aia cu venge...nushtu ce: un nou tip de shaorma`?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
si ca sa raspund la titlul acestui subiect ......este ca o zi insorita de primavara , ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad, ca 3 shawerme mancate gratis. :a
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
este ca o zi insorita de primavara - petrecuta la birou in compania unei frumoase domnishoare
ca 3 shawerme stricate mancate gratis si obligatoriu de dusmanul tau cel mai aprig
ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad arsenal londra & manchester united *p
este ca o zi insorita de primavara - petrecuta la birou in compania unei frumoase domnishoare lesbiana pe care o convingi sa-ti suga pu**
ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad arsenal londra & manchester united ce ai vrut sa spui acilea? am vrut sa spun cine-s contracandidatele lu chelsea la castigarea Premiership
ca 3 shawerme stricate mancate gratis si obligatoriu de dusmanul tau cel mai aprig in timp ce te f@ten c*r la figurat ca deja il doare burta
este ca o zi insorita de primavara - petrecuta la birou in compania unei frumoase domnishoare lesbiana pe care o convingi sa-ti suga pu** da nu-i place si te musca sau si mai rau nu o gaseste
ca dimineatza de Craciun in care iti gasesti cadourile sub brad arsenal londra & manchester united ce ai vrut sa spui acilea? am vrut sa spun cine-s contracandidatele lu chelsea la castigarea Premiership aici putem sa stergem ca nu ai avut replica
ca 3 shawerme stricate mancate gratis si obligatoriu de dusmanul tau cel mai aprig in timp ce te f@ten c*r la figurat ca deja il doare burta si e si mai naspa ca te f@ten c*r si mai si boraste pe tine
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit