Alcoolul ?!?!
76 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
moshule, eu m-am lovit recent de stirea ca vinul rosu incetineste imbatranirea...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
daca ai tensiune arteriala nu este recomandat. o creste si mai mult. se poate produce colapsul si poti muri. asa sa stii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
dar acelasi vin rosu (alcoolul in general) este foarte bun impotriva colesterolului.
ca sa nu mai spunem ca berea e recomandata de doctori pentru piatra la rinichi.
si in plus de asta cum pana mea stai la o terasa fara un pic de alcool? bei coca cola sa te nenorocesti?
ca sa nu mai spunem ca berea e recomandata de doctori pentru piatra la rinichi.
si in plus de asta cum pana mea stai la o terasa fara un pic de alcool? bei coca cola sa te nenorocesti?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
animaloo, incorect. berea e recomandata pt curatarea rinichilor inclusiv de pietre si nisip. vinul e recomandat indiferent de culoare la fiecare masa. nu de alta, dar o ia mancarea mai repede la vale si trece mai usor prin stomac.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Da, dar toate chestiile astea se pot rezolva si altfel.
Colesterol = fitness
Pietre la rinichi = putin tratament
...
Daca bei, devii incet incet dependent si nu mai stii de tine. La inceput toti spun ca nu se va intampla nimik, dar dupa aceea ramai fara loc de munca, fara casa, familia te paraseste etc.
Colesterol = fitness
Pietre la rinichi = putin tratament
...
Daca bei, devii incet incet dependent si nu mai stii de tine. La inceput toti spun ca nu se va intampla nimik, dar dupa aceea ramai fara loc de munca, fara casa, familia te paraseste etc.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
si tu mihaitzu vrei sa spui ca un om normal mai degraba s-ar epuiza la fitness decat sa stea stea la o terasa sau acasa sa bea vin pentru acelasi efect.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
bai mihaitz tu ai fost violat de un alcoolist?
Da' ce draci de legatura are un alcoolist cu mine. Nu, nu am fost violat de un alcoolist.
Bai, daca va place alcoolul, mergeti dracului si beti pana va scuipati ficatul afara. Subiectul asta a fost facut pentru cei sau cele care au ceva de zis despre alcool. Daca tie iti place spune. Dom'le mie imi place. Nu are nimeni nimik cu tine daca iti place alcoolul, dar multi oameni nu stiu care sunt consecintele alcoolului. 1 din 3 oameni nu stiu nimic despre efectele secundare ale alcoolului.
K. Understood. Daca nu va convine ce este scris aici, nu mai intrati pe acest subiect. Dar sunt oameni, care chiar au de zis ceva.
Bai, daca va place alcoolul, mergeti dracului si beti pana va scuipati ficatul afara. Subiectul asta a fost facut pentru cei sau cele care au ceva de zis despre alcool. Daca tie iti place spune. Dom'le mie imi place. Nu are nimeni nimik cu tine daca iti place alcoolul, dar multi oameni nu stiu care sunt consecintele alcoolului. 1 din 3 oameni nu stiu nimic despre efectele secundare ale alcoolului.
K. Understood. Daca nu va convine ce este scris aici, nu mai intrati pe acest subiect. Dar sunt oameni, care chiar au de zis ceva.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
Re: bai mihaitz tu ai fost violat de un alcoolist?
preiau legatura ...
cum ar fi ... ?
pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk
... Andreea ?
Initial trimis de mihaitzu
Dar sunt oameni, care chiar au de zis ceva.
cum ar fi ... ?
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
Re: bai mihaitz tu ai fost violat de un alcoolist?
Daca nu va convine ce este scris aici, nu mai intrati pe acest subiect. Dar sunt oameni, care chiar au de zis ceva.
Bah,tu n-auzi?mars la secta!vezi ca azi aveti slujba!
-
SOD - Mesaje: 6035
2178
pai poti sa stai linistita, ca berea nu contine alcool.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Bah,tu n-auzi?mars la secta!vezi ca azi aveti slujba
Vezi sa nu te bag de unde ai venit mai cretinule. Doamne ar da sa te calce un avion in timp ce mergi sa te imbeti, alcolist imputit.
Si nu mai stiu eu care intreba cine are un cuvant de spus. Ai vazut,... sunt multi care spun ca nu le place alcoolul.
Acest subiect a fost deschis pentru a se discuta <strong>CALM</strong> despre alcool, fiecare sa spuna daca ii place sau nu, si asa mai departe, nu ca sa ne injuram.
Si nu mai stiu eu care intreba cine are un cuvant de spus. Ai vazut,... sunt multi care spun ca nu le place alcoolul.
Acest subiect a fost deschis pentru a se discuta <strong>CALM</strong> despre alcool, fiecare sa spuna daca ii place sau nu, si asa mai departe, nu ca sa ne injuram.
-
mihaitzu - Junior Member
preiau legatura ...
imi arati si mie unu care a zis ca nu ii place alcoolul inafara de Nightmare ? daca imi arati sa mor de nu intru in secta cu tine ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
imi arati si mie unu care a zis ca nu ii place alcoolul inafara de Nightmare ? daca imi arati sa mor de nu intru in secta cu tine ...
pentru dumneavoastra ,
... Andreea ?
-
monk - Mesaje: 2747
bah care se mai ia de sectant l-am spart...fac urat , pe asta vreau sa-l fut numa io. nu-l impart cu nimeni asa ca nu mai incercati...
mihaitzu pana sa-ti dau muie poate te lasi de fumat ca nu vreau sa-mi puta pula a nicotina si sa-ti speli gura cu mihaela inainte de a te prezenta la aparat. pe mihaela ti-o da sod de-ti lucesc incisivii 3 luni dupa aia. asa, sa fii baietel cuminte si ascultator...
mihaitzu pana sa-ti dau muie poate te lasi de fumat ca nu vreau sa-mi puta pula a nicotina si sa-ti speli gura cu mihaela inainte de a te prezenta la aparat. pe mihaela ti-o da sod de-ti lucesc incisivii 3 luni dupa aia. asa, sa fii baietel cuminte si ascultator...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu-mi stric io bunatate de mihaela pe gura lu ala!da-l in pula mea,sa se spele cu ce-o vrea el!poate il combina pe baicsu,si-i da pe felipo al lui!
si ca tot veni vorba,ce mai face camino al tau?
si ca tot veni vorba,ce mai face camino al tau?
-
putin cam suferind momentan. cateva arsuri ici colo de la frecare prelungita in mediu uscat. nu stiu ,mi se pare mie sau moshu e cam stramt in ultima perioada. tie cum ti se pare?
-
deci treceam shi eo pacilea intamplator shi dau de sujetu asta. imediat mam gandit ca ie careva pacilea care ma spioneshte shi stie ce face eo. dupaia meam dat seama ca nui asha. deci carei treaba? eo am incercat sa devin dependent shi nu mia reushit. care ma gandeam eo, pe vremea cand numa beam shi nu munceam ca daca devin dependent, sigur fac rost de bani sa beau ceva. dupaia, adica dupe ce am mai consumat catziva ani, miam tras un loc de munca. normal, acum aveam bani deci puteam sa chefuiesc mai vartos. vazand eo ca megre treaba, meam mai loat un loc de munca, dupaia a venit al treilea, shi acum al patrulea. deja treaba se arata serioasa, nu puteai sa chefuiesht numan carciuma, ca se uita lumea ca de unde ai bani. asha ca miam loat casa. sa mutat shi consoarta cu mine. shi dai chefuri, prieteni vechi shi noi, terminatu stocului de tuborgi de la nonstopu de la scara... treburi dastea nashpa.
deci prost sa fiu eo sa ma las de chefuiala?
peseu: aia de mai sus nu ie o intrebare.
-
neatza - Mesaje: 5820
pai ba din contra. care nai auzit ca foreazan cimitir. deci o bere mai cu traditzie decat tuborgu nu se poate pentru ca sa eziste. care imi beau stramoshii.
-
neatza - Mesaje: 5820
bre nu stiu ca io folosesc masca de gaze cam de sase luni de cand si-a scos adidasii aia jerpeliti la una mica in parc la ior ca cica ii place sa simta iarba gadilandu-l la talpi...a fost inchis ior-ul 3 zile pentru refacerea echilibrului ecologic ca se uscasera toti copacii ,iarba se arsese, pesti pluteau la suprafata cu burtile in sus. ce mai dezastru total.
-
da bre,mi-adusai aminte,ca si ziarele titra cu litere mari pe prima coperta ca cica e un nou Cernobil !?acusa,io zic ca tot de la alcool se trage trebusoara asta!deh,ferice de cei ce sunt bagati in vreo secta!brava lor!
-
bre da pe sectant cand il luam la ior in parc? e nevoie de prospatura pe-acolo ca se plansera si clientii. uite baicsu si seringa au zis ca nu-si mai prelungesc abonamentu din octombrie daca nu bagam "fete" noi ca cica s-au cam plictisit de alde moshu si chiar incasarile au cam scazut. io zic sa vorbesti tu cu sectantu ca ai daru blandetii si daca refuza il iau io pe metoda clasica cu dat borsu pe nari ,biciuri si alte catuse...
-
bah,fara bice si catuse,ca daca e din ala si-i place?astia e ca raia,nu mai scapi de ei.io zic sa-l bagam la brigada clasica,locatia autogara filaret,ca-s multi tiristi prin zona.si sunt d'astia musulmani,care nu pune pic de alcool in cavitatea bucala.io cred ca scoatem bani buni cu el.numa ca trebe testat in prima faza.te ocupi tu?
-
76 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii