futu-ti dumnezeii matii , mayer !

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde SOD » Joi Sep 11, 2003 10:01 am

asa este.uitasem.ma pish pe carlsrom beverages si pe tot tinutul cantoanelor!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

meci

Mesajde Cristina » Joi Sep 11, 2003 10:28 am

Desi nu sunt o microbista, cand joaca romania ma uit.
Aseara am urmarit cu interes meciul si cea mai mare pica o am pe arbitru. Acel penalti nu a fost corect.Parerea mea este ca arbitrul a fost cumparat pentru ca romanii au juca super bine,iar golul care l-a dat Pancu i-a umilit pe danezi.Dar daca inca nu suntem in UE asta este interse politice.
Merita decapitat arbitrul
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
Cristina
Junior Member

Urs-ul hot dibaci

Mesajde eusebio » Joi Sep 11, 2003 10:52 am

Alta adresa de mail a boului-urs: referee@ursmeier.ch
Nu vorbesc nici de prelungiri, n-as vorbi nici macar de penalty, dar toata "maniera" de arbitraj a fost penibila, in viata mea am mai vazut o singura data asa ceva la Progresul - Autobuzul 1-0, cand a promovat Progresul. Tot ce era de dat era numai pentru Progresul, dar macar era in B si in Romania. Atunci radeam, si spuneam ca numai in Balcani se poate asa ceva...
Ce a fost aseara a fost hotie premeditata si sa speram ca nu o sa apuce sa se bucure de banii pe care i-a luat de la danezi.
eusebio
Junior Member

Re: meci

Mesajde nocturna » Joi Sep 11, 2003 11:45 am

Initial trimis de Cristina
.Dar daca inca nu suntem in UE asta este interse politice.

ma rog, draga Cristina, le-ai incurcat tu nitel, nu e vorba de UE.

trist.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Aliosha » Joi Sep 11, 2003 1:14 pm

Initial trimis de animaloo

labagiu esti tu cu mortii lu ma-ta!!!!

pese: sorry ca am postat de doua oi consecutiv dar azi nu pot sa sufar muistii care nu stiu fotbal si scot cacaturi d-astea din ei..

Animaloole, pe threadul asta il injuram pe Mayer, nu le luam familiile si mortii la pula intre noi.
Ban 2 saptamani.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Arny^D » Joi Sep 11, 2003 6:29 pm

Futu-te in gura Meier ca din cauza ta nu ne mai calificam!!Futu-ti gura matii sa te fut!!!!!Mai lasi inca 1 min de prelungiri!!!!Bou!!!!
O ramai,ramai la mine
Te iubes atat de mult
Ale tale doruri toate
Nu mai yo stiu sa le asclult

Dinamo Forever!!!!!
Arny^D
Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Sep 12, 2003 12:05 am

Initial trimis de monk

doamnelor si domnilor ... ADRESA DE EMAIL A LU NENEA URS (a dat-o la ProTV)

info@ursmeier.ch
Cica asteapta mail ... :lol:

O sa si primeasca e-mail-uri.;y
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 12, 2003 12:11 am

Hai noroc , cr@zy @ngel ! ai urmarit si tu meciu ? injura-i si tu pe astia ! zi-le ca le pui pizda pe fatza...sau ceva in genu asta. da ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Sep 12, 2003 12:23 am

M-am uitat la meci.
Eu nu injur, dar cateva cuvinte de "bine" pot sa spun. Meyer, sa ai mainile scurte si limba lunga cand o sa te mjanance in c*r. Sper sa cazi intr-un tomberon cu peste stricat intr-o zi torida de vara!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Sep 12, 2003 12:25 am

In ciuda faptului k prefer sa ma uit la altceva ,imi place sa ma uit la meciuri.Cand Romania a dat al doilea gol cartierul unde locuiesc era in extaz si am decis sa vad cum sta treaba.
Vad k in minutul 90 partida continua si ca s-au dat 4 min. prelungiri am zis ca stai sa vezi k acum o sa fie scor egal si am avut dreptate.
Mah,da prost si tont si handicapat e arbitrul ala...Pana si un "Urs " are mai multe minte...sa le ia dreaq de favoritisme...
Sa ia cineva o mitraliera sa-l extermine ca ma streseaza rau..
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Aliosha » Vin Sep 12, 2003 1:42 am

"Against modern football."
Aliosha

To Mr. UrS mEiEr

Mesajde Tiger49 » Vin Sep 12, 2003 8:53 am

@MUIEURS@MUIEURS@MUIEURS@MUIEURS@MUIEURS@MUIEURS@

DIE MOTHERFUCKER, DIE !
ROMANIA SHOVES A HUGE DICK UP YOUR ASS!
DON'T EVER DARE TO COME INTO OUR COUNTRY AGAIN, BECAUSE YOU'RE NEVER GONNA LEAVE !
MMMMUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEE!!!!

@MUIEURS@MUIEURS@MUIEURS@MUIEURS@MUIEURS@MUIEURS
Fişiere ataşate
01.gif
01.gif (30.6 KiB) Vizualizat de 5545 ori
Tiger49
Junior Member

Si totusi...

Mesajde NEmessIS » Vin Sep 12, 2003 10:29 am

Romania a fost cu o clasa peste danemarca, asta e clar. Penalti-ul a fost dat din burta, dar puteam sa castigam chiar si asa.

Si totusi, CUM E POSIBIL CA O ECHIPA DE TALIE MONDIALA SA RATEZE DE 4 ORI CONSECUTIV IN SITUATIE DE ATACANT SINGUR CU PORTARUL?????????????????
CUM E POSIBIL CA UN ATACANT DANEZ (nu stiu cum il cheama) SA FIE LIBER LA LINIA CAREULUI MIC IN ULTIMUL MINUT DE JOC????????????????? (prelungirile trebuia sa se termine, dar un meci se incheie cand fluiera arbitrul)

Adevarul e ca romanii sunt prea fraieri pentru o competitie de talie internationala.
If a god of love and life ever did exist... he is long since dead. Someone... something rules in his place.
NEmessIS
Junior Member

Mesajde enervantu » Vin Sep 12, 2003 11:33 am

o tinta mai precisa la mailul porcului:

referee@ursmeier.ch <referee@ursmeier.ch>

conform http://www.ursmeier.ch/referee/index.html

sa-l futa cainii iar eu sa fiu dulau sef
enervantu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 12, 2003 12:20 pm

ba..astia cred ca dau search pe google la mayer...si ajung aici la subiectu' asta. altfel nu imi expric ce-i cu userii astia cu 1 post. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde enervantu » Vin Sep 12, 2003 12:32 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
ba..astia cred ca dau search pe google la mayer...si ajung aici la subiectu' asta. altfel nu imi expric ce-i cu userii astia cu 1 post. :p

1.Pai meier m-a eervat prima oara acum, si asa de tare, ca m-a determinat sa zbier la el.

2.I-am trimis si mail si am vazut ca nu aveati 'datele complete' despre animal

3.Primul mesaj este intodeauna 'primul' si e 'singur'

4.Si cu asta sunt 2 posturi, huh ? :)
enervantu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Sep 12, 2003 12:36 pm

daca mai folosesti "quote la mesajul anterior" vei ramane cu doua posturi ! :p

dar pe noi cum ne-ai gasit ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde enervantu » Vin Sep 12, 2003 12:47 pm

1. in mod implicit, la 'reply' vbulletinu' adauga si mesajul anterior. Sunt cam lenesh, asa ca mesajul a ramas acolo.

2.Nu cu google, ca nu v-a indexat ala asa iute. Erati afisati pe monitoru' unui coleg.
enervantu
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Sep 12, 2003 7:10 pm

Sper sa mori in chinuri groaznice, Mayer!!!!!

M-am uitat si eu la meci, tot asa ca Matrashita, dupa ce am auzit ca am dat gol. Oricum, de cand incepuse meciul il tot intrebam pe frate-miu cat e scoru'.... Si stateam si eu ca toata lumea cu sufletelu la gura, asteptand sa se termine... am asteptat mult si bine, si daca nu inscriau nemernicii aia, mai asteptam... Ce infect, ce prostie, sa-si bata joc de noi in halu' asta, nu-mi revin. Moshule, am semnat petitia, de fapt asta a fost primul lucru pe care l-am facut azi cand am ajuns pe un calculator.
Shaki

este trist

Mesajde n3aGabitz » Sâm Sep 13, 2003 5:51 am

am vazut si eu meciu' in direct pe net transmis de un post danez...exact cu un minut inainte sa egaleze muistii aia a inceput sa o ia razna transmisia...cand si-a revenit urla danezu de fericire ca a egalat....deci imi venea sa plang de nervi, deja vedeam nationala la europene...ma gandeam cu cine o sa picam in grupa. acum tre sa asteptam cu totii inca un an pana la urmatoarele meciuri in preliminariile la mondiale. nu stiu ce ziceti voi dar eu sunt soto ca indiferent cineva va pica cu noi in grupa, o sa rupem tot de la a la z. prea multa nedreptate ni s-a facut in ultima vreme in fotbal bagamiash pula in mamele lor de arbitrii cocliti. Adevaru e ca...ptr Portugalia ce e mai benefic? Cateva sute de suporteri romania sau mii de suporteri danezi plin de bani? E totul politic, baganeam pula si in UEFA.

cam asa s-a ales prafu de meciu:

1. Penalitiul de cacat la care ziarele daneze s-au intrebat ce a vazut arbitru, un hentz la chivu sau un fault aiurea?
2. Nenumeratele ocazii din timpul meciului
3. cele 4 ocazii din ultimele 6 minute de joc, norocu prostului (in cazul portarului).
4. Prelungirea pizdii....5 minute? Ca la circ.
5. De ce pula mea a centrat dorinel munteanu in mijloc cand nu era nimeni demarcat acolo?
6. de ce s-au facut vreo 2-3 schimbari exact la sfarsit? ca sa se prelungeasca meciu?
7. Hentz-ul evident a lu muie ala, arbitru nu l-a vazut "cica".

mai e nevoie sa continui lista?

Nu ne ramane sa speram la un miracol acela fiind meci egal lux-norv. Nu uitati ca minuni au mai fost. Doar acum in etapa asta Israelul a facut 2-2 cu Malta.

Pace
n3aGabitz
Junior Member

3172

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 13, 2003 11:08 am

Initial trimis de n3aGabitz
ce e mai benefic? Cateva sute de suporteri romania sau mii de suporteri danezi plin de bani?

pai pe principiul asta nu o sa ne calificam niciodata nicaieri, decat daca organizam noi vreun turneu final sau vreuna din tarile care ne inconjoara.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

...

Mesajde n3aGabitz » Lun Sep 15, 2003 3:28 pm

e de cacat faza, e mai politica treaba decat credem noi man. uite de exemplu...acum un an se anuntase ca ungaria/romania vor sa organizeze euro din 2008. acum pe lista de candidati e doar ungaria singura. de ce numai e trecuta si romania? simplu, avem stadioane ptr asa ceva? vrea lumea sa vina la noi? avem unde sa ii cazam? exista loc destul ptr presa in tribune? etc etc. toti ne considera tigani ...baganeam pula-n ei (nu in tigani, in aia care ne considera tigani pe noi romanii). zi ca nu e asa?

salut
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde LeSharK » Mar Aug 02, 2005 9:48 am

Oribilul Mosh scrie:sa-ti moara familia si sa mori si tu cacatule ! sa moara elvetia !

ma pish pe viatza voastra ! MUIE !
=)) it's just a game for fuxake
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii