Ce formatie ati alcatui voi din artistii deja cunoscuti in Romania???

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

mmda..

Mesajde justfly86 » Lun Sep 29, 2003 7:54 pm

LOOL! Ia uite unde s-a ajuns doar pentru ca nu au unii ce face sau vorbi! Eu zic sa va mai potoliti si sa pastrati cat de cat un limbaj decent... nu va mai insultati unii pe ceilalti...sunteti ridicoli!!! Moshule, nush' cum dreq ii mai suporti! Si nu va mai luati de Dia Koala, ca e fata buna mah! Stiu eu ce vorbesc
justfly86

Re: mmda..

Mesajde Sweet-one » Lun Sep 29, 2003 8:24 pm

Initial trimis de justfly86
LOOL! Ia uite unde s-a ajuns doar pentru ca nu au unii ce face sau vorbi! Eu zic sa va mai potoliti si sa pastrati cat de cat un limbaj decent... nu va mai insultati unii pe ceilalti...sunteti ridicoli!!! Moshule, nush' cum dreq ii mai suporti! Si nu va mai luati de Dia Koala, ca e fata buna mah! Stiu eu ce vorbesc

Dak mi-ai urmarit raspunsurile, eu una am vorbit f.frumos si nu am insultat pe nimeni. Nu consider k am incalcat nici o norma de politete. Dar o anumita persoana nu pricepe k desi nu am nimic cu ea nu pot sa "tac" atata timp cat nu-si demonstreaza spusele si nu renunta la acel limbaj (sa nu-l numim de mahala, k mai are pana acolo) cu kre insulta pe cine nu trebuie. Nu eu am inceput, ci altcineva pe alt subiect. Nu ma vad vinovata de nimic. Decat dak in a riposta la o afirmatie aroganta la adresa mea se numeste vina... Sper k m-am facut inteleasa. Numai bine!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Dak mi-ai urmarit raspunsurile, eu una am vorbit f.frumos si nu am insultat pe nimeni. Nu consider k am incalcat nici o norma de politete. Dar o anumita persoana nu pricepe k desi nu am nimic cu ea nu pot sa "tac" atata timp cat nu-si demonstreaza spusele si nu renunta la acel limbaj (sa nu-l numim de mahala, k mai are pana acolo) cu kre insulta pe cine nu trebuie. Nu eu am inceput, ci altcineva pe alt subiect. Nu ma vad vinovata de nimic. Decat dak in a riposta la o afirmatie aroganta la adresa mea se numeste vina... Sper k m-am facut inteleasa. Numai bine!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
Sweet-one
Junior Member

Sweet-one
Junior Member

Mesajde Weirda » Mar Sep 30, 2003 1:01 pm

da da cum spui tu.
n'am intzeles dc atatea msg unu' dupa altu' :rolleyes: ne crezi tu mai inferiori da' intzelegem! ;)
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

3391

Mesajde baixinho© » Mar Sep 30, 2003 2:07 pm

Sweet, ori esti balbaita, ori esti balbaita - din doua, ambele.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 3391

Mesajde Sweet-one » Mar Sep 30, 2003 7:51 pm

Initial trimis de baixinho ©
Sweet, ori esti balbaita, ori esti balbaita - din doua, ambele.

Am dat de doua ori click atunci cand l-am trimis. "Domnule perfectiune", imi pare nespus de bine k v-ati nascut invatat si k aveti marea cal;itate de a le stii pe toate mereu, dar nu m-am adresat dvs. As bate un apropo la o regula de politete, dar nu ma obosesc... Cine draq sa o inteleaga? Stiti ce? La primul meu msg aici am fost insultata, desi nu avea legatura decat cu tema in cauza. Mi-am luat apararea si doar pt k anumite persoane (printre kre nu va includeati si dvs.pana acum) nu pot contracara pe masura sunt eu numita "balbaita" si ce alti termeni mai se utilizeaza. Sunt satula de aroganta si rautatile voastre! Poate ati fi mai multumiti de voi insiva dak ati invata sa-i acceptati pe ceilalti asa cum sunt... Dar degeaba mai imi obosesc degetele pe tastatura... Probabil voi primi lta serie de insulte pt acest msg! Hai, START! Jigniti! K doar asta e indeletnicirea vietii voastre! Si nu pot sa stau eu, o umila inferioara voua, in calea fericirii voastre!
Sweet-one
Junior Member

3403

Mesajde baixinho© » Mie Oct 01, 2003 8:47 am

Initial trimis de Sweet-one
Am dat de doua ori click atunci cand l-am trimis.

adica ma faci si chior (probabil ca acum raspunzi cu aceeasi moneda)! cum ai dat tu click de doua ori, cand mesajul a aparut de trei ori?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sweet-one » Mie Oct 01, 2003 10:12 am

Acum am vazut k e dat de 3 ori. Greseala mea. Nu-mi explic prea bine. Poata am tastat de 3 ori... Nu stiu! Conteaza asa mult? Nu am facut cu o intentie anume. Era suficient sa apara o data msg. Asta e! Se intampla sa mai gresesc! E omenesc. Nu-s intruchiparea perfectiunii si nici nu tind a fi. Nu-ti raspundeam cu o moneda anume pt k nu-mi place sa ma razbun. Si ceea ce scria in msg meu anterior se adresa in general mai multor persoane, nu strict tie.
Sweet-one
Junior Member

Mesajde Weirda » Mie Oct 01, 2003 3:16 pm

loool! cata filozofie...
baixinho... e ceva.. a vb cu "dvs" ;)
da' ma intreb ce fac moderatorii acestui forum :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Mie Oct 01, 2003 7:20 pm

Mda... e ceva k o anume persoana cunoaste termenul de filozofie... La partea cu intelesul sunt mai sceptica! Dar poate n-am aptitudinile sibilice prea dezvoltate...
Sweet-one
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii