Selena si piesa "De ce ai plecat"

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: ...

Mesajde composer1 » Vin Oct 10, 2003 7:36 pm

Initial trimis de obraznicul
Se pare ca am gresit site-ul...am crezut ca sunt OAMENI aici...din pacate sunt foarte multe animale...si animalele sunt mai intelegatoare!!!!!
Merci catelul_fantoma...pe INTELEGERE..:) si apreciere....:))

Daca stiam cati anormali sunt pe lumea asta, nu ma puneam sa fac acest thread in forum. Va rog luati-va de par pe strada, dar nu mai umpleti aici forumul cu rahat-uri ordinare!!!!

Am crezut ca raspunde cineva relevant la subiectul si intreabariile mele. Dar vad ca nu prea sunt sanse.
Am impresia ca se plimba niste scolari analfabeti prin acest forum.
Merge-ti la scoala!

Ganditii-va bine!
composer1
Junior Member

Hai sa vedem cine e primul???

Mesajde composer1 » Vin Oct 10, 2003 7:41 pm

Initial trimis de Catelul_Fantoma
Composer 1,nu-i mai explik lu' bula ala ce shi cum,deoarece nu merita osteneala...nici scoala ajutatoare nu l-a primit..lool

Haide-ti sa vedem cine e primul cu excremente verbale in acest forum?
Sper sa nu mai fie nici unul!
Poate totusi se mai da cineva de gol si arata cat e de prost?

Eu astept, sincer sa fiu, a fost o greseala sa fac acest subiect in acest forum. De fapt ma ocup cu alte treburi si nu ma prostesc in asemenea hal. Asa ca ganditi-va bine si scrieti lucruri relevante aici. Mai bine fac muzica si voi renunta la asemenea fani!

The Composer
composer1
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Oct 10, 2003 8:30 pm

kkt, sa supunem partiturile una peste alta. bine, cum zici tu... nu e copiata (dar este). si te mai rog sa nu fii penibil, cine din lumea asta nu a auzit de tatu? (piesele lor au fost in top 5 oriunde in lume - mai ales in germania unde au un succes nebun). asa ca shut the fuck up si nu mai inventa.
btw, esti selena?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Un cunoscator de muzica necunoscut ca tine.

Mesajde composer1 » Vin Oct 10, 2003 8:49 pm

Initial trimis de Gabizzu
kkt, sa supunem partiturile una peste alta. bine, cum zici tu... nu e copiata (dar este). si te mai rog sa nu fii penibil, cine din lumea asta nu a auzit de tatu? (piesele lor au fost in top 5 oriunde in lume - mai ales in germania unde au un succes nebun). asa ca shut the fuck up si nu mai inventa.
btw, esti selena?

Sa dau cartiile pe fatza:

Nu te mai da destept si nu te mai da critician de muzica:
Eu sunt compozitorul acestei piese si cand am compus piesa nu am auzit inca de Tatu. Fetele alea au aparut pe piatza de abia dupa 8 luni dupa ce a existat piesa mea.

Asa ca shut the fuck up and don´t play the intelligent guy, because you are just a little sucker! Si inainte de imi spune mie asa ceva, gandeste mai bine cu cine ai putea avea de a face.
:)
composer1
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 10, 2003 9:04 pm

mama ce amenintzari mafioate!lol
composer1 avea dreptate ,cand spunea ca forumul asta a fost invadat de dezaxatzi tot mai periculoshi...
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Vin Oct 10, 2003 9:47 pm

Composer1,?Tu esti Alfred Smolik?da?
cat_
Junior Member

Hehehe

Mesajde composer1 » Vin Oct 10, 2003 10:20 pm

Composer1,?Tu esti Alfred Smolik?da?

Ai albumul acasa?

Sau cum ai ajuns la numele asta?

composer1
Junior Member

sfdf

Mesajde scutiti_ma » Sâm Oct 11, 2003 9:29 am

dfgdsg
scutiti_ma

Re: Hehehe

Mesajde cat_ » Sâm Oct 11, 2003 9:41 am

Initial trimis de composer1

Ai albumul acasa?

Sau cum ai ajuns la numele asta?

Da,am albumul acasa.Daca tu eshti ala de care te-am intrebat..lasa-ma sa te felicit ,ca ai facut treaba buna :o
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Oct 11, 2003 11:30 am

cum pula mea au aparut pe piata acu 8 luni, daca acu un an au fost si la cerbul de aur, iar la pro fm erau intrate din iunie 2002?!
daca tu ai scris si versurile e clar... critician? ma frate, da te-ai apucat cam devreme de muzica, nu crezi? de scoala ai uitat definitiv... (se spune critic)

asta e, data viitoare sa compui o piesa mai buna si pt cineva cu voce. nu te mai ghida doar dupa bani.

si ma pis pe amenintzarile tale! ;)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Sâm Oct 11, 2003 1:08 pm

citind totte mesajele tale,CULTULE Gabizzu,mi-am dat sema ca eshti uimitor de prost:shock: :shock: ;o
De ce?La fel de simplu, ca shi felul cum gandeshti tu:
-Nu respectzi opiniile celorlaltzi,dar ale tale vrei sa fie respectate
-Vorbeshti ca pe bulevard
-Te dai mare critic de arta cand de fapt eshti shi tu un muritor de rand --nu de alta,dar pe forumul asta nu te-ai facut remarcat prin ''inteligentza'' ta.
-pui porecle de copil retardat.glume de genul ''fantoma etc. etc.''
-te legi de oameni fara nici un motiv
-strici cheful shi buna dispozitzie a celorlaltzi prin remarcile tale de kkt
-vrei sa pari amuzant..dar nu reusheshti
-strici toate subiectele,facand tot ce am spus mai sus.

...toate chestiile astea nu le-am spus ironik..shi sunt adevarate;y :no:
cat_
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Oct 11, 2003 1:23 pm

fantoma, tu pe forumu asta vb. singura te contrazici, te certi cu tine, inventezi diverse, dupa care le arunci pe altii... paranoia asta.
toti de aici te considera o vaca proasta, nu ma intereseaza cum m-ai remarca TU pe forumu asta.
ma pis pe tine direct, zic ce vreau si stric orice chef vreau.

dar am certitudine, fantoma kkcioasa, tu esti dusa cu capu'.

nu stau sa-ti insir toata prostia pe care o afisezi, ca mi-ar lua zile. dar zic atat: nu te mai maguli vorbindu-mi mie, si nu mai vb. despre tine la plural. ca esti doar una... o idioata.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Sâm Oct 11, 2003 1:31 pm

Initial trimis de Gabizzu
fantoma, tu pe forumu asta vb. singura te contrazici, te certi cu tine, inventezi diverse, dupa care le arunci pe altii... paranoia asta.
toti de aici te considera o vaca proasta, nu ma intereseaza cum m-ai remarca TU pe forumu asta.
ma pis pe tine direct, zic ce vreau si stric orice chef vreau.

dar am certitudine, fantoma kkcioasa, tu esti dusa cu capu'.

nu stau sa-ti insir toata prostia pe care o afisezi, ca mi-ar lua zile. dar zic atat: nu te mai maguli vorbindu-mi mie, si nu mai vb. despre tine la plural. ca esti doar una... o idioata.
Ba ratatule,dar de ce zici ca ''totzi de aici'' ma considera o idioata.Eu n-am nimik cu ei...singurii factori stresantzi shi singurele muraturi imputzite de pe acest forum suntetzi voi:tu+crizata..dar tu eshti shef de grup.Repet pentru tine,bai ratatule:nu mai vb. la plural,eu n-am nimik cu restul oamenilor de pe aici.
oooooofffffff eshti GROAZNIK DE BOU.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
du-te shi fa-ti un implant de creier,ca ai nevoie.asta ti se scurge in cantitatzi tot mai mari.
cat_
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Oct 11, 2003 1:35 pm

Catelul_Fantoma, cine este Crizata?
De ce nu faceti un sondaj in care sa vedeti cine deranjeaza aici?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 11, 2003 1:41 pm

Initial trimis de Nightmare
Catelul_Fantoma, cine este Crizata?
De ce nu faceti un sondaj in care sa vedeti cine deranjeaza aici?
Iata ,dargilor,cum s-au umplut 3 pagini,in care aveam ocazia sa vb. frumos,sa facem schimb de opinii,dar dimpotriva.Aici sunt numai injuraturi de mama,tata,bunik,unchi,etc.shi toate numai din cauza cretinului de gabizzu..psihopatul drak...trebuia sa vina el aici si sa strice el tot.Simtzea nevoia sa se remarce.,....lol
p.s. crizata este d3a-crazy.probabil ca te afli in relatzii bune cu ea,dar mie nu-mi place.Parca s-a linishtit un pic.....acum sa-l ashteptam shi pe gabizzu..
cat_
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Oct 11, 2003 1:44 pm

crizata este d3a-crazy.probabil ca te afli in relatzii bune cu ea

Nu ma aflu in relatii bune cu ea. Nici nu am vorbit cu ea pana acum.:)
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 11, 2003 1:55 pm

Nu ma aflu in relatii bune cu ea. Nici nu am vorbit cu ea pana acum.:)
bine faci!Te-ai salvat la timp!:) :o
cat_
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Oct 11, 2003 1:59 pm

Catelul_Fantoma, de ce nu faci un subiect: Gabyzzu sau Catelul_Fantoma? Va certati acolo si aflati si parerea altora.
Nightmare
Junior Member

Corect! Asta am spus si eu.

Mesajde composer1 » Sâm Oct 11, 2003 2:15 pm

Catelul_Fantoma, de ce nu faci un subiect: Gabyzzu sau Catelul_Fantoma? Va certati acolo si aflati si parerea altora.

Cand am inaugurat acest thread am sperat ca se dezvolta o discutie intre un producent de muzica si fani. Dar m-am inselat. Asa ca am sa ma dedic iara muzicii mele si am sa las unele suflete dereglate si genetic deteriorate, sa se certe aiurea.
S-a ajuns sa critice oul gaina, desi acel ou nici macar nu a reusit sa iese din coaja......:)

I wish you some fun!
composer1
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Oct 11, 2003 2:15 pm

no way, asta mai lipsea! inca un subiect pt mine?! (acum si fantoma)
din acest moment fantoma nu mai exista pt mine, asa ca se poate tine de curu meu cat vrea.
si nu uita FANTOMA (asta ca o incheiere) ca tu ai stricat subiectu cand m-am dat io cu parerea, dar asta e. sa nu intram in polemici mai rau.

deci, gata joc. si fara alte subiecte plicticoase.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cat_ » Sâm Oct 11, 2003 2:16 pm

Nu,nu merita osteneala.Prea mult tam-tam pentru un nimik precum gabizzu.Oricum m-am saturat de specimenul asta cu fatza de spate,ca de drak.nici nu-l mai bag in seama.
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Sâm Oct 11, 2003 4:29 pm

waw... e ceva sa fii numita "crizata" de catre fantoma... :rolleyes:
p.s nu m'am linstit.. parera mea despre tine e aceeasi doar ca nu mai stau sa'ti analizez si comentez fiecare post in parte...pt ca eu spre deosebire de tine am alte lucruri mai imp de facut decat sa stau non`stop pe net... ascunzandu'ma dupa un nick si facand pe "dura" :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 11, 2003 5:05 pm

Initial trimis de d3a^crazY
waw... e ceva sa fii numita "crizata" de catre fantoma... :rolleyes:
p.s nu m'am linstit.. parera mea despre tine e aceeasi doar ca nu mai stau sa'ti analizez si comentez fiecare post in parte...pt ca eu spre deosebire de tine am alte lucruri mai imp de facut decat sa stau non`stop pe net... ascunzandu'ma dupa un nick si facand pe "dura" :con:
...normal ca nu te-ai linishtit..tot aceeashi crizata ramolota ai ramas.lol:o
oricum crizata,necrizata..nici tu nu meritzi osteneala.
on-topicc-composer1,eu mi-am spus parerea pe acest subiect.gabizzu a sarit cu gura,shi s-a shi legat de mine.Eu mi-am spus parerea,asha cum voi face shi de azi inainte,ba mai mult:ti-am luat apararea.Mai tzii minte?Nu.Ce ma pot scoate din pepeni persoanele nerecunoscatoare.
POFTIM:POATE TIMPUL NU-I PIERDUT.SPUNETZI-VA PAREREA DESPRE SELENA....shi va rog sa avetzi shi un limbaj mai acatarii daca se poate..shtiu ca nu se poate,dar incercatzi.
cat_
Junior Member

Mesajde cat_ » Sâm Oct 11, 2003 5:06 pm

...normal ca nu te-ai linishtit..tot aceeashi crizata ramolota ai ramas.lol:o
oricum crizata,necrizata..nici tu nu meritzi osteneala.
on-topicc-composer1,eu mi-am spus parerea pe acest subiect.gabizzu a sarit cu gura,shi s-a shi legat de mine.Eu mi-am spus parerea,asha cum voi face shi de azi inainte,ba mai mult:ti-am luat apararea.Mai tzii minte?Nu.Ce ma pot scoate din pepeni persoanele nerecunoscatoare.
POFTIM:POATE TIMPUL NU-I PIERDUT.SPUNETZI-VA PAREREA DESPRE SELENA....shi va rog sa avetzi shi un limbaj mai acatarii daca se poate..shtiu ca nu se poate,dar incercatzi.
scuze..RAMOLITA..am vrut sa zic.:o
cat_
Junior Member

Mesajde Weirda » Dum Oct 12, 2003 11:01 am

;a
tinand cont ca ai postat 2 msg la 1min interval...pt a modifica un cuv...
1. puteai sa dai quote la cuv ala..
2. si mai bine... exista un buton pe care scrie MODIFICA!
god!
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Mesajde IoanaA » Dum Oct 12, 2003 12:57 pm

Bey, eu nu stiu ce e aici? Subiectul e despre Selena, nu despre Gabyzzu su Catelul_fantoma si mai stiu eu cine.... Nightmare, in legatura cu propunerea ta de a face un subiect despre cine deranjeaza, am vazut ca este unu' asemanator ( "Cel mai prost utilizator") O sa ma bag si acolo sa vad despre ce e vorba :)
Mai incetati cu cearta si cu injuraturile, ca nu va fac deloc mai interesanti, dimpotriva, arata cat sunteti de vulgari si "inteligenti" ..
In legatura cu Selena: am albumu' ei si imi place cat de cat. Cel mai mult imi plac "Perfect" , "De ce ai plecat" si "Da-mi dragostea" ...
IoanaA

Mesajde cat_ » Dum Oct 12, 2003 2:07 pm

Lasandu-i pe Cretinuzzu shi pe Crizata in pace,sa moara proshti,revenim astfel la oile noastre.Era vb. despre Selena.Bun.Am mai spus ca albumul ei de debut,este unul f. reushit.Meritul il are shi Selena,deoarece ea a compus versurile,dar shi compozitorii nemtzi ,care au compus muzica.Fondurile muzicale,nu-s delok banale.Bravo ei ca a reushit sa se afirme!!!:o
cat_
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 12, 2003 2:10 pm

Pe Selena am remarcat-o cand se afla in trupa Candy. Trupa in sine nu mi-a placut deloc (si continuu a-mi mentine opinia), dar fata avea ceva ce atragea. Nu ma refer neaparat la look. Era ceva mai finuta si se vedea k are cea mai buna voce de acolo. Am ramas placut surprinsa sa aflu k s-a despartit de celelalte doua si k are de gand sa opteze pt o cariera solo. Melodia promovata e draguta, dar parca imi lasa imprersia k se poate mai mult. Trebuie sa laud videoclipul kre este foarte original (dak suportati superlativul absolul in cazul acestui adj.) pt tot ceea ce a aparut la noi pana acum. Tot ce am auzit despre albumul ei m-a facut curioasa si voi imprumuta caseta de la o colega din curiozitate. Voi reveni atunci cu o opinie mai concreta, deoarece acum tot ce pot face este sa generalizez. :a
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

Ma bucur ca au aparut teme relevante aici!

Mesajde composer1 » Dum Oct 12, 2003 2:28 pm

Initial trimis de IoanaA
Bey, eu nu stiu ce e aici? Subiectul e despre Selena, nu despre Gabyzzu su Catelul_fantoma si mai stiu eu cine.... Nightmare, in legatura cu propunerea ta de a face un subiect despre cine deranjeaza, am vazut ca este unu' asemanator ( "Cel mai prost utilizator") O sa ma bag si acolo sa vad despre ce e vorba :)
Mai incetati cu cearta si cu injuraturile, ca nu va fac deloc mai interesanti, dimpotriva, arata cat sunteti de vulgari si "inteligenti" ..
In legatura cu Selena: am albumu' ei si imi place cat de cat. Cel mai mult imi plac "Perfect" , "De ce ai plecat" si "Da-mi dragostea" ...

Imi pare bine ca-ti place si piesa "De ce ai plecat". Aceasta piese am facut-o initial in engleza, pe urma a fost adaptata in romana. Dar promit ca va aparea si in vest in versiunea ei originala. In orice caz a fost prima oara ca am realizat ceva pt. piatza din Romania. Multumesc la toti fanii "Selenei". Totodata sunt fericit ca se mai poate discuta cu fani si cu oameni care iau acest subiect din forum in serios.
Pe curand!!:)
composer1
Junior Member

Mesajde Sweet-one » Dum Oct 12, 2003 2:33 pm

O opinie: Selena (prin insasi infatisare, dar si voce) exprima o persoana gingasa. Asdar, i s-ar potrivi un gen de muzik ce ar inspira aceleasi trasaturi. A inceput binisor... Ar fi ok dak ar continua asa.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii