propun si eu un subiect oarecum diferit de cele de pana acum....

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde cat_ » Dum Oct 19, 2003 7:56 am

Initial trimis de Sweet-one
Regret sa aud, Baby! Poate a fost o coincidenta nefericita! Se poate intampla si cu o persoana kre nu e vedeta! CREDE-MA!
Catelul_Fantoma, NU! Nu e vorba de Papa Jr.! E chiar funny asocierea! :hehe:
bine,hai ca mai incerc!cumva...hi-q?:confused:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde BaBy_desire » Dum Oct 19, 2003 10:42 am

Catelul_Fantoma..... de ce nu vb. tu cu Sweet- One pe pm, k sa nu-mi mai strici mie subiectul aiurea?
no offense.... *p
Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti...
BaBy_desire
Junior Member

Mesajde cat_ » Dum Oct 19, 2003 10:45 am

Initial trimis de BaBy_desire
Catelul_Fantoma..... de ce nu vb. tu cu Sweet- One pe pm, k sa nu-mi mai strici mie subiectul aiurea?
no offense.... *p
ok,ok...sorry!:(
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Oct 19, 2003 7:41 pm

Da bineinteles k au....orice om are (cat de putine) sentimente...
Titina
Junior Member

Re: propun si eu un subiect oarecum diferit de cele de pana acum....

Mesajde Unregistered » Vin Oct 31, 2003 7:05 pm

Sunt oameni. sunt orgoliosi, frumosi, traiesc, doresc, iubesc, urasc, zambesc pentru tine chiar daca ii doare sufletul... Le intinzi grabit o foaie de hartie si iti semneaza. Vor sa merga intr-o zi la pescuit si sa se imbrace cu tricoul decolorat de vara trecuta... Au prieteni pentru care ar face orice pe lumea asta. Si vine ziua cand constata cu durere poate ca nu toata lumea este sincera si ca au gresit... iarta, sunt iertati, inseala, sunt inselati... Au chef ca astazi sa nu vorbeasca cu nimeni, dar trebuie sa mearga la televiziune si sa zambeasca frumos. Pentru tine!
Si mai presus de toate iubesc! Sunt oameni!
Unregistered

Mesajde Shell » Vin Oct 31, 2003 7:07 pm

Il vad adesea pe Bodo, impreuna cu sotia, noaptea la o benzinarie din militari facandu-si cumparaturi. Cred ca nu au plecat de acolo niciodata fara sa hraneasca cei 4 caini aciuati acolo.
Asta inseamna, zic eu ca sunt umani!
Shell

Mesajde SCORPY » Sâm Noi 01, 2003 8:00 am

Si tata socru ce spune? :D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

3957

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 01, 2003 8:06 am

nu spune nimic. asculta non-stop albumul de debut a lu Ninia.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SCORPY » Sâm Noi 01, 2003 8:30 am

Bey, nu atribui altora ceea ce faci TU non-stop.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Noi 01, 2003 8:44 am

Initial trimis de Shell
Il vad adesea pe Bodo, impreuna cu sotia, noaptea la o benzinarie

si pun pariu ca benzinaria e shell iar tu esti schimbu de nuapte la spalat parbrize...
eyewitness

Mesajde Florin » Mar Noi 04, 2003 7:07 pm

Initial trimis de eyewitness

si pun pariu ca benzinaria e shell iar tu esti schimbu de nuapte la spalat parbrize...

Profund, uman, generos... Sa stii Eyewitness ca si cei care spala parbrize sunt oameni. Asta daca iti cobori macar ochii asupra lor cand le dai un banutz.
Florin
Junior Member

Re: Re: propun si eu un subiect oarecum diferit de cele de pana acum....

Mesajde Unregistered » Mar Noi 04, 2003 8:01 pm

Gresit, au chef, n-au chef, tre sa mearga la televiziune sa zimbeasca frumos, pentru ca le-a aranjat managerul o filmare, pentru publicitate ... pentru ei, grija principala ar fi sa arate bine, sa fie imbracati in toalele cele mai frumoase ... cred ca numai cei care sunt la inceput de cariera artistica, si cei care canta de drag (nu pt. bani), vor sa ofere lumii tot ce au ei mai bun, adica, vocea, creatia ... in rest, nu cred ca mai are vreunul emotiile unei aparitii intr-o emisiune, gandindu-se ca poate nu are timp suficient sa povesteasca despre ultima piesa, la care a muncit 2 luni, 6 sau poate un an .... ei se straduie care mai de care sa fie spirituali, sa rada lumea, sa-i mai invite teo si la aniversarea emisiunii ... etc ... aici vorbesc de "vedete", carora li se pare normal sa fie acolo, pe teleu.
Ca, vedetele adevarate, cred ca sunt foarte putine pe la noi.

si, revenind la iubire, probabil ca e ca-n viata: barbatii mai putin, femeile mai mult ... :-)

si, apropo de zimbet pe fatza lor cand canta pentru tine: eu am vazut artisti care nici nu se uita la public, canta pentru ei, ce sa mai vorbim de zimbet ...

Initial trimis de Unregistered
Sunt oameni. sunt orgoliosi, frumosi, traiesc, doresc, iubesc, urasc, zambesc pentru tine chiar daca ii doare sufletul... Le intinzi grabit o foaie de hartie si iti semneaza. Vor sa merga intr-o zi la pescuit si sa se imbrace cu tricoul decolorat de vara trecuta... Au prieteni pentru care ar face orice pe lumea asta. Si vine ziua cand constata cu durere poate ca nu toata lumea este sincera si ca au gresit... iarta, sunt iertati, inseala, sunt inselati... Au chef ca astazi sa nu vorbeasca cu nimeni, dar trebuie sa mearga la televiziune si sa zambeasca frumos. Pentru tine!
Si mai presus de toate iubesc! Sunt oameni!
;) :)
Unregistered

nu eram in schema cand am trimis msg!

Mesajde piper1996 » Mar Noi 04, 2003 8:05 pm

Gresit, au chef, n-au chef, tre sa mearga la televiziune sa zimbeasca frumos, pentru ca le-a aranjat managerul o filmare, pentru publicitate ... pentru ei, grija principala ar fi sa arate bine, sa fie imbracati in toalele cele mai frumoase ... cred ca numai cei care sunt la inceput de cariera artistica, si cei care canta de drag (nu pt. bani), vor sa ofere lumii tot ce au ei mai bun, adica, vocea, creatia ... in rest, nu cred ca mai are vreunul emotiile unei aparitii intr-o emisiune, gandindu-se ca poate nu are timp suficient sa povesteasca despre ultima piesa, la care a muncit 2 luni, 6 sau poate un an .... ei se straduie care mai de care sa fie spirituali, sa rada lumea, sa-i mai invite teo si la aniversarea emisiunii ... etc ... aici vorbesc de "vedete", carora li se pare normal sa fie acolo, pe teleu.
Ca, vedetele adevarate, cred ca sunt foarte putine pe la noi.

si, revenind la iubire, probabil ca e ca-n viata: barbatii mai putin, femeile mai mult ... :-)

si, apropo de zimbet pe fatza lor cand canta pentru tine: eu am vazut artisti care nici nu se uita la public, canta pentru ei, ce sa mai vorbim de zimbet
piper1996
piper1996
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii