Dictatori

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Salvador Dali » Lun Oct 20, 2003 9:43 pm

Vreau sa fiu primul care te felicita... Felicitari cu ultimul tau post ai atins fericita suma de 9800 de posturi. Viata lunga moshule si cariera stralucita pe post. YOU ARE A FILTHY ASSHOLE!!!!

O sa revin despre Aliosha intr-un episod viitor, nu pot vorbi despre el cand sunt deranjat la stomac.

P.S. Aliosha poate fi banat? :D hehehe... ar fi tare...
Salvador Dali
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 20, 2003 9:49 pm

multumesc.
nu poate fi banat. dar ii furam ceasu de la mana cand il mai prindem beat. ce zici ? nu iti surade ideea ? si facem banii juma-juma.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Salvador Dali » Lun Oct 20, 2003 9:56 pm

Gata am fost la toaleta si mi-am adus aminte.

Aliosha este un shoarece bolnav purtator de microbi, care de vreo doua saptamani tace malc. Gura nu-ti mai tace, pula nu-ti mai place? Scoate capu' vierme, sau te-au dat aia pe brazda cu OO si Data Structures hehehehe. Cand erai tanar la ora asta aveai o medie de 10 mesaje pe ora, acuma' ai imbatranit nu stiu ce dreaq tot invartzi.

Oribile' nu ai ce ceas sa ii furi ca asta de cand e in canada si a trecut pe powder, si-a cumparat ceas Barbie, d'ala chinezesc de poarta copiii pe la noi. N-ai ce sa impartzi din ceasu' ala, nici daca il vinzi pe Aliosha la abator nu mai scotzi de-o saniutza ca a slabit saracu' tare... Vrea sa se faca gigolo in Canada si sa futa babe de 150 de kile. :P

Oricum sunt convins 100% ca Alisoha va invia din propria-i cenusa. :P. Vizitati site-ul lui personal, spune multe despre el: http://www.ratemypoo.com :D-

MUIE Bugs Bunyy
Salvador Dali
Junior Member

Mesajde svengali » Lun Oct 20, 2003 10:56 pm

ititi ce comedie.... ;m
ca tot am vazut ca unii p-aci stie kestii de calculatoare... ma bag si io si intreb... se cauta pe uneva programatori in notepad ?!
ma gandeam sa fac un ban cinstit ;D, chit ca unii zicea c-as fi bun de hamal in gara ;)
svengali

Mesajde Salvador Dali » Lun Oct 20, 2003 10:59 pm

LOOOOOOOL

In sfarsit un partener de discutie. Cu oribilul te plictisesti... numa' cacaturi debiteaza. Te caut io frate, daca faci si debug tot in notepad. hihihihihi. :D

Muie Bugs Bunny
Salvador Dali
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Oct 20, 2003 11:27 pm

do'mle da' io nu mai inteleg nimic!

mmm, biscuiti!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde svengali » Lun Oct 20, 2003 11:53 pm

mmm... la partea cu debugu e mai naspa :-S ... cacand da scriptu eroare on peigi si vrea sa se lanseze debagaru se blocheaza ... de aia ma gandeam sa incep sa invat ceva subrutini in mspaint ... creca notepadu e putin depasit moral :-?
svengali

Mesajde eyewitness » Mar Oct 21, 2003 8:03 am

Initial trimis de svengali
ca unii zicea c-as fi bun de hamal in gara

fii convins ca te-au supraestimat...
eyewitness

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii