cele mai mari aberatii......TELENOVELELE!!!!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gaga » Joi Iul 27, 2006 6:37 pm

Ramona in care el a murit k era indian, telenovela a fost scrisa dupa o carte care povestea viata reala din trecut a mexicanilor, americanilor si indienilor....+ k mai sunt si telenovele fantastice cu sub. despre clonare, reinacarnare, magie etc. care sunt fff. interesante d asemenea!

k dak nu stiatz daca nu era indian ci jidan nu murea ci traia fricit pana la adnc batranetz in viatza reala din trcut a mex nu in aia imaginara (care traieste in padure, e fabula, nu?)
ku klonarea si reinkrnarea si magia nu am vazut dar imi doresc enorm sa fuk o magie sa reincarnez pe gec taietoru' sa cloneze cainele din baschervil sa pot sa skot sio un ban cinstit sa ma fac femeie de afaceri ca talia, numa ca nu stiu unde drak pot sa dau de bosho ala patron la soni ca sa-l fut.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde wwritza » Joi Iul 27, 2006 7:29 pm

Tatiana,

Soy así­ que feliz contestaste y eso que no sufres después de toda esta gente dicha sobre óperas del jabón ( ce cacator suna ....jabon, jabon Cheia :n: :n: ). Jut esperanza que tu í­ndice de inteligencia levantará un dí­a más de 50 y tú resolverán un Columbeanu para casarte. ¡Buena suerte!
(traiasca gugalu)

p.s. ID-ul meu la yahoo este matrixsucks. te astept la o barfa
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Unleashed » Vin Iul 28, 2006 8:27 am

1.veveveveritza - chiescatu zici in braziliana?

2.telenuvel's not dead

3. am intzeles "te astept la o tarfa"
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde Tatiana » Mar Aug 08, 2006 11:24 pm

Unleashed scrie:1.veveveveritza - chiescatu zici in braziliana?

2.telenuvel's not dead

3. am intzeles "te astept la o tarfa"

nu prea cred k era in "braziliana" dar aceeasi intrebare mi-am pus-o si yo :blink: :nesigur: :nimic: :ce: in fine....neinteresant :n: ;) :doh: :nope:
Tatiana
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii