Simplu-noua melodie

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Simplu-noua melodie

Mesajde roksy » Mie Dec 03, 2003 5:25 pm

Initial trimis de Vanda
Sincer mi-a placut o singura melodie de la trupa asta"Oare sti'.De atunci,adica de anu' trecut toate dar absolut toate piesele lor suna identic.Asta noua nu face exceptie,cred ca domnu care le compune este in mare pana de imaginatie.

Mie imi place noua piesa Simplu si daca tu crezi ca toate piesele suna la fel inseamna ca nu ai ureche muzicala si ca ar trebui sa asculti melodiile cu mai mare atentie poate asa reusesti si tu sa faci diferenta intre ele
roksy
Junior Member

Mesajde roksy » Mie Dec 03, 2003 5:34 pm

Initial trimis de ¡ Cutr3murr !
poate cineva sa-mi spuna si mie cum se numeste piesa?¿

Piesa se numeste "O secunda "
roksy
Junior Member

Mesajde I`m With You » Mie Dec 03, 2003 6:22 pm

Cel Mai mult imi place in videoclip cand e CRBL imbracat in rosu face o fatza numa` de ras.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde usualflow » Lun Dec 29, 2003 3:20 am

Initial trimis de MM
Mie mi se pare ca Smiley il imita mai mult pe Justin T. , mai ales cand se fataie pe langa tipa aia la inceputul videoclipului.In rest, e buna rau tipa in pantalonasii albi.

cred ca ti se pare... eu una nu vad nici o asemanare intre cei doi, cu exceptia faptului ca amandoi canta si uneori mai si danseaza...

Smiley e unul dintre cei mai originali oameni pe care ii stiu, asa ca nu vad de ce ar copia o copie... :con: ma refer la faptul ca Justin T. a recunoscut in nenumarate randuri ca "s-a inspirat" din look-uri si personaliati celebre, cum ar fi Michael Jackson sau David Beckham...

PS: pe tipa in hot-pants albi o cheama Alina si e dansatoare intr-un club bucurestean. U wellcome :D
usualflow
Junior Member

Re:

Mesajde usualflow » Lun Dec 29, 2003 3:35 am

Initial trimis de Nagy
1.Este groaznic de arogant si increzut solistul.Pe ceilalti tipi din trupa usurel,usurel i-a cam scos din peisaj si asta pentru a iesii numai el in evidenta.
2.Melodia este destul de puerila si cantata in stil Justin.

1. a) de unde stii? l-ai cunoscut? ai auzit tu ca e asa? s-a uitat urat la tine? sau mai rau, NU s-a uitat? Ce repede tragi concluzii...
b). "a iesi" se scrie cu un singur "i"... o pun pe seama vitezei...

2. piesa e un song vesel in stilul anilor '85-'86... sound-ul aminteste mult de 69 Boys sau de Jacksons 5... nu vad legatura cu Justin, sincer. Sa fie oare din cauza faptului ca si mister J.T. s-a inspirat din old-school si funk? Coincidenta? Nu stiu.... :rolleyes:
Poate imi explici tu, ca eu nu ma pricep asa de bine... nu imi dau seama. Sincer. :a
usualflow
Junior Member

....

Mesajde I`m With You » Lun Dec 29, 2003 5:10 pm

Si pa mine ma oftik afirmatiile de genul asta : ca e ingamfat ca nu jtiu ce,dar nici makr nu`i cunoaste personal...
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Re: ....

Mesajde Sony » Lun Dec 29, 2003 6:12 pm

Cred ca nu e asa de rea melodia daca o asculti de mai multe ori , si ce daca Smiley s-a mai ingrasat sau se crede Justin T. Unde or fi gasit-o pe parasuta aia imbracata in alb , face toti banii. LOL.
Sony

Re: Re: ....

Mesajde Unregistered » Mie Dec 31, 2003 1:41 am

Nu-mi place , da tipul ala care canta cu Smiley e haios rau, are fatza de tampitel.
Unregistered

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii