thread inutil...deschis de un dobitoc...nici nu ma mai chinui sa citesc pe aici...poate ar fi trebuit sa-ti inchipui ca o sa se certe toata lumea pe subiectu` asta,disteptule!
respectele mele catzelushei...o face threadu asta de rusine...
Catzelusha
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Postul lui Gabizzu nu denota imbecilitate, asa cum crezi tu. Cred ca vroia doar sa isi exprime "buna" parere pe care o are despre postul tau. Cuvintele erau de prisos...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
Nightmare scrie:Postul lui Gabizzu nu denota imbecilitate, asa cum crezi tu. Cred ca vroia doar sa isi exprime "buna" parere pe care o are despre postul tau. Cuvintele erau de prisos...
in primul rand,nu te-ai uitat bine,era scris "inteligenta"shi nu imbecilitate..in al doilea,n-am nevoie de traducator..crede-ma,shtiu sa interpretez mesajele inconitelor emotive...x(
beautiful faces hide witches
-
^mistique - Junior Member
Mistique, nu e nevoie sa te superi pe mine. Imi cer scuze daca postul meu te-a deranjat. Nu vreau sa ma cert cu tine. Totusi, ne intelegeam bine pe forumul Cool Girl.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
^mistique scrie:nu asta era pointu..da` sa deschizi de aiurea un thread pe care ar trebui sa-ti inchipui ca o sa se certe toata lumea,tuh fiind o vedeta pe forum,e de-a dreptul stupid! e strigator la cer!
Avand in vedere ca matalutza este foarte desteapta sau ma rog asa se crede,sa stii scumpete ca thread-ul acesta nu l-am facut ca niste fitzoshi ca tine sa intre sa se manifeste in halul asta desi nu prea ma intereseaza parerea ta deocamdata si thread-ul e facut pt pareri nu pentrucerturi "Draga mea"
P.S "Mie nimeni nu mi-e drag''(mai ales cei care se cred prea ......)
dar cu posibilitate de a regreta ceea ce voi scrie e faptul ca tuturor le dau o sansa egala, doar de tine depinde ce vei scrie si poate(incercand sa nu fiu ironic) voi raspunde. :j ;m :j ;m ;h
Just because I don't like to fight doesn't mean I can't.
-
Mithos - Junior Member
42 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii