De ce?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 4:09 pm

genial din sintagma des uzitata inainte de 89 si anume: geniul carpatzilor
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Dec 02, 2003 4:37 pm

sintagma geniul din carpati a fost uzitata pana prin 84-85 dar ulterior datorita paralelei pe care o facura unii platiti sa faca asa ceva, uitandu-se pe pachetele de carpati fara filtru n-a mai fost folosita si deci interzisa , in consecinta au ramas doar geniile , alea care le-amintea un coleg de-al nostru de forum facand o indrazneata dar plauzibila paralela intre oameni si soareci, independenta de ideile si cercetarile dlui stainbeck, in care a demonstrat clar ca geniile soarecilor sant asemanatoare cu cele umane singura diferenta fiind pozitia cozii la unii anterioare la altii posterioare ,dupa cum s-a subliniat si in referatele legate de aceasta tema pe threadu respectiv ,chiar dvs venind cu o ipoteza inedita precum ca si o cantareata de aura planetara, chiar femela fiind a mostenit aceste genii in desavarsirea cozii finale a farashului din dotare. deci repet ,simplu da ,genial nu.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 4:43 pm

p'aia cu pachetu' de carpatzi n-o stiam ... :D
ramane simplu atunci (paralela fu facuta prin asemanarea celor ce inventeaza ce nu exista: mai sus animalu' unicelular, impushcatu: mircea cel mare)
my twisted mind
gaga

Mesajde svengali » Mar Dec 02, 2003 4:52 pm

Hehe... stiam io ca subiectu asta e de caterinca :cry: (ar fi fost prea frumos sa fie adevarat) :rolleyes: si daca n-a fost de la inceput, a devenit dupa primele 4-5 posturi :o

Initial trimis de nae cinefil
[..]nimeni n-o sa aiba curajul(sau sa zic inconshtientza?) sa-shi justifice neshte oareshce actziuni reale shi hotarate[..]

mda, iti dai seama cum ar fi fost ca subiectu sa se mentina serios... insemna ca anumitzi useri sa fi fost pusi in neplacuta situatie de a-si cere scuze sau de-a nu posta aci :p
Plus de asta, ce justificare vrei cand de cele mai multe ori argumentatia era: "c-asa zic/vreau io" sau "dupa cum zic x,y,z" (x,y,z fiind useri de pe forum :yD).

[..]certurile de pe net nu-s decat rabufniri nevinovate ale frustrarii tipice introvertitilor! n-am crezut nici o clipa ca cei ce se-njura ca la usha cortului(btw, cortul are usha?:)) pe-aici o fac la fel shi in viatza reala.

am mai auzit variatiuni pe aceeasi tema... de genu "ironizam/injuram/apreciem doar userul/nickul si nu persoana" insa pan' la urma toata ideile/opiniile/cunostintele sunt ale omului si nu ale unui nick (ca nu intra de nebun "svengali" sau "weet-weet" si debiteaza una alta :D), asa ca persoana e cea pe care-o jignesti... Sa nu te mire ca sunt cativa cu care n-as bea (nici) o bere macar si daca in realitate s-ar comporta ca aici, i-as injura cat se poate de real ;D

[..]E locul unde te potzi da drept oricine, poate asha cum ai vrea sa fii, pana vine un altul mai tare in coaiele sale virtuale shi-tzi da peste bot, moment in care userului lovit in orgoliul sau virtual ii sare mustarul la fel de virtual shi se isca un conflict(mai are rost sa scriu?) virtual!

O fi, dar toate au o limita. Vorba cuiva de aici... te mai uiti din cand in cand si-n oglinda... Si io am fost in echipa de basket a liceului si-mi amintesc cativa jucatori din NBA care erau in top pe-atunci, da' n-ai sa ma vezi aberandu-ma pe sport, asa cum n-ai sa ma vezi pe literatura doar pentru ca mi-a placut Eminescu, Blaga, Nichita Stanescu etc. In plus, repet, unora pe aici nu le plac nici macar jignirile virtuale :con:
Oricum nae, raspunsu la intrebarea animalooului creca deja l-ai dat... in sensul ca unii din cei ce-au peste un anumit nr de posturi (si peste un anumit nr. de sustinatori "no matter what") isi inchipuie ca au testicole atat de mari incat simpla aparitie a unuia mai nou in peisaj ii face sa se simta atinsi :o
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde eyewitness » Mar Dec 02, 2003 5:02 pm

dano ,da saccharomices cerevisiae ie uni sau pluricelulara ?da sa nu-mi vii cu dume ca are trompa in loc de celula sau are trompele legate, da?
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Dec 02, 2003 5:08 pm

aiule, tu cu unicelulitele tale stricasi bunatate de jred si acu nu mai am io pe ce sa ma plang de purtarea ta, care ie fuarte rea si aproape ca imi facusi tastatura sa planga. Vezi ca pui recuperatorii pe tine
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde eyewitness » Mar Dec 02, 2003 5:19 pm

ce treaba ai bre cu mine? io cu unicelularele sunt in discutie cu dana ca plecaram de la unicorn si sigur o sa ajungem si la uni-cef si mai departe la uni-vers. matale daca ai treaba cu m'aita poti vorbi incrucisat ca oricum ce scrii matale fara dictionar animaloo -roman si invers nu te intelege nimeni.
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 5:20 pm

aia inseamna drojdie de bere? ca daca da' ie burticelulara da' macar nutz mai cade paru'
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Dec 02, 2003 5:28 pm

da mah ? inseamna ca io am culturi masive de drojdie in abdomen. hai ca m-apuc si deschid un butic sa vand drojdie burticelulara.

animaloo, cum crezi tu ca vei mai avea viata pe forum cu mine daca in postu de deschidere oficiala a threadului n-ai amintit si de mine si de fanii pe care i-am dobandit cu atata truda si sudoare?
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Dec 02, 2003 5:35 pm

asa crezui io ca ai zis cerevisae si mam gandit instant la cerveza aia cu bule bune de care nu mai bea neatza, acu ce inseamna ce ai zis matale poa ie altceva si berea ie numa obsesia mia ...
gaga

Mesajde memetshot » Mar Dec 02, 2003 5:40 pm

pai ma aiule, cand deschisai io subectu tu ierai banat, iar io ca un frustrat corect ce sunt nu mi-am putut permite sa ma iau de un utilizator banat.
DAR...faptul ca nu te-am mentiona si pe tine nu insemneaza ca tu ai fi cuminte. Daca numaram banurili tu si cu SOD sunteti cei mai urat vorbitori, rai (aproape la fel de rai ca naiti) si de dizgratiosi si de ...
vai ce m-a luat valul. imi cer scuze aiule ca ti-am zis toate cele de mai sus, de acu in colo o sa tin post negru penca am vorbit asa de urat

publicitate: IN curand va aparea pe piata noul dictionar animaloo-roman. LA un pret care striveste concurenta si intr-o prezentare grafica deosebita se anunta un bestselar mai bestselar decat orice bestselar depana acu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gabuba » Mar Dec 02, 2003 11:46 pm

ba, unicornul nu exista deci gata cu sinonimele si axiomele ca totul ie apa de ploaie.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Mie Dec 03, 2003 12:30 am

Initial trimis de animaloo
Daca numaram banurili tu si cu SOD sunteti cei mai urat vorbitori, rai (aproape la fel de rai ca naiti) si de dizgratiosi si de ...

Noah, amu......ce vrei sa faci? asta e! pana la urma fiecare are farmecul lui....fie ca isi baga mai des (si fac din asta un obiect de lauda), fie ca isi baga mai rar sau chiar deloc. Pana la urma totul e legat de caracter si de acei vestiti 7 ani de acasa.
Love2Fly
Junior Member

4340

Mesajde baixinho© » Mie Dec 03, 2003 10:03 am

deci daca pe forum imi bag si-mi scot de n-am treaba si am cate o injuratura la fiecare 2 posturi, dar in viata reala dau lectii tuturor in ceea ce priveste codul bunelor maniere inseamna ca n-am sapte ani de-acasa? mai sa-m' bag pula! ce chestie! noroc ca-m aflat acum, cat nu e prea tarziu!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Mie Dec 03, 2003 11:33 am

Initial trimis de Love2Fly
Noah, amu......ce vrei sa faci? asta e! pana la urma fiecare are farmecul lui....fie ca isi baga mai des (si fac din asta un obiect de lauda), fie ca isi baga mai rar sau chiar deloc. Pana la urma totul e legat de caracter si de acei vestiti 7 ani de acasa.

cum dracu sa scriu casa nu fie interpretat drept jignire?hmmm!mai baietzash,uite ce e!io cred ca ti-ai luat nasul la purtare.drept urmare,sunt nevoit sa-ti aplic o corectie,caci se pare ca parintii tai te-au scapat din mana.la propriu,ca altfel nu-mi explic gravele leziuni ce le posezi pe hipotalamus.sa stii ca daca urmezi un tratament medicamentos adecvat,ai sanse reale sa-ti revii.
si tot eu zic sa uiti chestia aia cu 7 ani de acasa,ca n-am.eu sunt orfan si am fost crescut de tigani prin munti si codri si nu am educatia necesara.drept urmare nu pot purta un dialog pertinent cu un exponent al bunului simt si al bunelor maniere,asa,ca tine.nu de alta,da tin minte ca atunci cand pentru prima si ultima data cand ne-am vazut,eu vorbeam si tu te scobeai in nas.brava ba,brava!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Dec 03, 2003 12:04 pm

Initial trimis de SOD
eu vorbeam si tu te scobeai in nas

bre aia sapte ani se face si la fara frecventa unde nu ie ore de laborator si aplicatii practice iar lipsa unui tunel aerodinamic din frageda pruncie te marcheaza tot restu vietii...
eyewitness

Re: 4340

Mesajde svengali » Mie Dec 03, 2003 12:59 pm

1. OM, propun inchiderea threadului asta din motive de bla bla ;m (daca as spune aberatii si bagare in seama unii s-ar putea considera lezati).

2.
Initial trimis de baixinho ©
deci daca pe forum imi bag si-mi scot [..]dar in viata reala dau lectii tuturor in ceea ce priveste codul bunelor maniere inseamna ca n-am sapte ani de-acasa?

dar ce inseamna ?! ca esti glumetz, "kewl" sau ca te eliberezi de stresul zilnic pe seama altora ?! :-? Daca comportarea pe tarlaua virtuala e atat de nesemnificativa (vizavi de cei 7 ani de-acasa de ex), atunci de ce mai avem reguli, moderatori si admini ?! (:| Ce-ar fi sa zica fiecare cand e vorba sa fie tras la raspundere: "vai dom'le, dar io faceam mijto de lutza aia, chiar natz vazut :eek:... in realitate imi dau virtutzile p-afara" :yD
3.
Initial trimis de SOD
[..]mai baietzash,uite ce e!io cred ca ti-ai luat nasul la purtare.drept urmare,sunt nevoit sa-ti aplic o corectie,caci se pare ca parintii tai te-au scapat din mana.la propriu,ca altfel nu-mi explic gravele leziuni ce le posezi pe hipotalamus.[..] ultima data cand ne-am vazut,eu vorbeam si tu te scobeai in nas.brava ba,brava!

Observ ca esti amarnic la manie ;D. Inainte de-a te incorda prea tare te rogu sa arunci un ochi aici (numa ultima fraza) si eventual aici
Suna cunoscut ?
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde SOD » Mie Dec 03, 2003 1:38 pm

numai tu stii ce vrei sa mananci acolo.da daca tot vad ca te bagi in seama cu orice ocazie,ia zi,imi dai voie sa-ti fac o poza?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde svengali » Mie Dec 03, 2003 2:49 pm

tiii... ;h, daca afirmatia asta ar fi venit din partea altcuiva (fie si pe Kterinca&Aberatii) poate ca m-as fi uitat... da asa, cand am de-a face cu doi maiestri (sau măiastri ?! :-?) ai curentului denumit generic "nucamperetism" devine chiar amuzant. :hehe:
Danuca mama :silly:, deosebirea intre tine si mine (printre altele) e ca io (mai) aduc argumente care n-au legatura cu subiectul numai cand e vorba de kterinca&aberatii, tu faci mai tot timpul asta .
Sa urmarim niste iegzemple graitoare de data f. recenta:
Initial trimis de dana
[..]mentin afirmatia ca pianu' nu-i chitara ...

Korect, dupa cum iarna nu-i ca vara, si ?!

Initial trimis de dana
[..]primul pian l-a inventat un gigel in italia pe la una mie sapte sute [..]erard era deja fabricant de piane la una mie opt sute si cat zice gugle si a inventat harpa...

Putea sa inventeze si roata triunghiulara, asta nu schimba nu nimic faptul ca a construit pentru prima data un pian cu 7 octave...
Initial trimis de dana
[..] mi-am amintit cum ca numele de pian vine de la prescurtarea lui pianoforte (piano e forte cum canta instrumentu')

si io imi amintesc ca gheorghe vine (probabil) de la geo ergon, si ce-i cu asta ?!
s.a.m.d.

Oricum, sunt tot mai incantat sa vad cum un puternic simt al propriei valori creste pe zi ce trece in fiecare dintre noi

pese: tu promisesei ceva si din cate vaz e cam a treia oara cand sari gardu :j... bag sama ca-ti arde de harjoana da sa stii ca nu prea am timp acu

leitar edit: si daca tot esti asa de convinsa de ceea ce spui, de ce-ti stergi mesajele la 2-3 minute dupa ce le-ai postat ?! sau crezi ca n-au auzit si altii de print screen ?
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde SOD » Mie Dec 03, 2003 4:24 pm

=D=D=D=D=D
brava ba baiatule.incepi sa prinzi contur.ia zi,imi dai o poza cu tine?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde svengali » Mie Dec 03, 2003 4:28 pm

ocserv ca tu cand obosesti sa injuri si sa intrebi oamenii daca au vazut 1000 de para devii mijtocar :t
altceva ?!
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde gabuba » Mie Dec 03, 2003 5:01 pm

De ce, intrebi animalule?

pentru ca imi place mie avataru lu sod, unul dintre cele mai faine avatare din istoria fanclubului.

de remarcat este faptul ca plozii nostrii vor invata la scoala:
- istoria mondiala
- istoria Romaniei
- istoria fanclub.ro - unde ca mari conducatori si devoratori de chiftele vor fi figura personalitati precum: Oribilul Mosh ; unde cuceritorii nemilosi vor fi numite : luluta, animaluta si jasminutza; unde razboinici neobositi sunt : SOD, nightwish si baixiniu....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Mie Dec 03, 2003 5:04 pm

" deci daca pe forum imi bag si-mi scot de n-am treaba si am cate o injuratura la fiecare 2 posturi, [B] [...] [B] inseamna ca n-am sapte ani de-acasa "

Nu bre! N-am zis eu asta. Personal mi se rupe de cum e fiecare in realitate atat timp cat nu suntem amici de pahar sau mai stiu eu ce. Insa pe forum mi se pare “de kktâ€Â
Love2Fly
Junior Member

Mesajde svengali » Mie Dec 03, 2003 5:28 pm

[..]Daca nu esti de acord cu el lasa-l mah in m#$% lui! Sau cel mult combate-l cu argumente si fa-l sa-si dea seama singur ca e prost (daca tot vrei sa faci asta)

:hehe: ar vrea iei, da cine sa faca asta, nu vazusi mai sus exemple de argumentatie pe langa subiect (the best so far for one of them) ?

[..]Se mai practica si...unirea unor useri (ca lupii) ca sa faci de kkt un alt user pe forum si culmea asta nu vine din partea unor adolescenti ajunsi la pubertate (cu chef de kterinca) ci din partea unor oameni trecuti de o anumita varsta (care impune, zic eu, o anumita gandire). Ma intreb daca va simtiti bine cand faceti asta...

Pai mai, cand agumentele (asa cum sunt ele) se termina, ce vrei sa faca ?! Dau si ei cu gura ! Nu conteaza cine lanseaza o idee, important e sa sara toti odata, "aha, da, asa e !" sau "dupa cum bine a zis si y...", "ma tu nu vezi ca si x zice ca..." etc.
Si dupa toata afacerea vine lovitura de gratie: "cand doi iti zic ca esti beat tresa te duci sa te culci" :con: Ei nu observa "din interior" cam cum arata situatia: de obicei unu sta "la inaintare" si ceilalti arunca si ei cu ce pot (fara a avea neaparat o parere , un interes vizavi de discutie).
Sa nu crezi ca nu-s intelegator... mai lipsea sa-i implor sa ma ignore... Dar ce sa faci oare ca atunci cand postezi ca omu undeva vin si se leaga si de greseli care nu exista, iar mai tarziu cand nu au ce zice (sau cu ce combate) pur si simplu iti ignora postul sau "o dau in diverse" :o
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde nocturna » Joi Dec 04, 2003 12:03 am

bah svengali, nu esti om de cuvant. apoi nu era acuma mult mai bine, pentru tine si pentru noi, sa-tz fi sters xkran contu cand ai insistat tu sa tzi-l stearga, imediat dupa ce primisi banu cuvenit? era mult mai bine. da' las' ca nu-i timpul pierdut. tzine-o tot asa.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde svengali » Joi Dec 04, 2003 12:33 am

... fii tu convinsa ca banu fu "cuvenit" ca sa faci nani ca-n puf la noapte...:hehe:
cat despre cuvant... hmmm... ma tin de el (de cuvant :D) atat timp si ceilalti o fac... si n-a prea facut-o niciunu dintre voi... stiti voi care :rolleyes:, cu atat mai mult ca nu era un cuvant dat mie, ci lui xkran, mosului... in cele din urma forumului.
Faptul ca m-am reintors pe forum si ca nu mi s-a desfiintat contul ar trebui sa-ti dea suficient de gandit... Nu, nu vreau s-o fac pe misteriosu/importantu, doar c-as dori sa tii pentru tine dorinta ca io sa dispar de aici, atat tot, daca se poate...
Cat despre ce e bine si ce nu (pentru fanclub) sa lasam pe altii sa decida.
Sper ca n-am fost gresit inteles, daca cineva se simte provocat/instigat prin asta il/o rog sa ma anunte ;)
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde eyewitness » Joi Dec 04, 2003 8:55 am

nocturno, totusi trebe s-apreciezi ca pentru unii este o mare realizare sa poata scrie posturi "stufoase" si sa nu spuna nica...
eyewitness

Mesajde gaga » Joi Dec 04, 2003 10:05 am

nu esti de acord cu el lasa-l mah in m#$% lui! Sau cel mult combate-l cu argumente si fa-l sa-si dea seama singur ca e prost

sburatorule, cu prima k ... (This person is on your Ignore List)

da' am io o intrebare la matale, tu ai cunoscut pe cineva care sa zica generic "da, sunt prost"?
asta dupa ce l-ai lamurit cu argumente ca e asha? ma lashi ...
asta a fo din puzzleul gandirii sau "mikoian mi-a iesit pe gurevici" :o
gaga

Mesajde Love2Fly » Joi Dec 04, 2003 8:04 pm

Pai bine bre dana...dar daca il iei in p@#$ original o sa-l faci sa-si dea seama ca e prost? eu zic ca, din contra, o sa-si etaleze mai mult prostia...:D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Dec 05, 2003 11:34 am

dar daca il iei in p@#$ original o sa-l faci sa-si dea seama ca e prost?

breh vorbesc io alambicat sau matale ai aterizat la baloteshti?
asta zic si io ca oricum ai da-o, serios au ba, nimeni nu recunoashte propria stupiditate, daca mai adaugi si umpic de fudulie, voila ...

depinde, desigur si la ce raportezi...

d'aia mai bine "ignore" si din cand in cand de plictiseala te mai distrezi pe seama unuia sau altuia pe care il consideri mai putin capabil :rolleyes:
gaga

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii