Nicu Gheara este unul din cei mai bogati oameni din Romania...
Are de asemenea si clubul Space din Buc si din Olimp..
Il cunosc personal pt ca fosta mea colega de banca esti Timea Kali..cea care prezinta impreuna cu Claudia Neghina diverse emisiuni despre moda si despre sport...
Acestia au o stransa leg mai ales in lumea modei..
La 18 ani Timea mi-a facut o surpiza ..m-a sunat si mi-a zis vino pana la Space...cheama-zti toti prietenii si vino..
Acolo am fost intampinata cu flori ..masa rezervata si conumatzie pe gratis..prima data cand am avut tangentza cu Nicu Ghiara si Marcel Pavel finul acestuia.
La mare la Olimp la fel am fost invitata de catre Timea sa stau o saptamana pe de-a moaca he he he..a fost demenzital mai ales ca m-am dus cu o prietena..party party..
Ma rog nu conteaza aceste detalii dar vroiam sa-i spun lu Love2fly cine e Nicu Gheara...
Va pupic,
Nanuk.
nume de familie
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
lool, nu cred ca-i un personaj atat de important incat sa fie discutat p-aci...:confused:
am auzit diverse povestiri de la cunoscuti de-ai lui si nu-i chiar zanul zanilor..:no:
am auzit diverse povestiri de la cunoscuti de-ai lui si nu-i chiar zanul zanilor..:no:
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
33 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii