:D Amenajari interioare!Zugraveli!Rigips!Tavan fals!Instalatzii PWC!etc.

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde weed13 » Lun Aug 23, 2004 2:05 am

ba, da de ce nu mai vad aicia nici o solicitare de montari diverse samd ? si domnu miguele, ce-ai, mi-ai sters nr din telefonu dvs? apoi cata treaba ai avut la bucale ma, de nu ai putut da un sms sa ne intalnim, ca asa ai zis la mesaj la mine... cre ca de fapt tz-o fost frica de corporatia hasta multilaterala
weed13

scrisuare deschisa de poshtarita aia nasuala pentru concorenta

Mesajde tre » Lun Aug 23, 2004 7:15 am

stimata concorenta bre,
opserv ca-capra vecinului care va este concorent nu va da pace si ca urmare incercatz deverse strategii diversoniste de pacalire a caprelor (adica a concorentei, pentru cei care nu este avizatz) cum ar fi diversele fuziuni si asocieri de teama ca targetu ar putea alege alceva. de asemenea opserv ca apar si firme-parazit (sau parazitii cum vretz) care cica are nauhau si epspertz pregatitz in epstetica si fezandainabilitate care cica stie ce vrea clientu, chiar daca clientu nu stie ce vrea, aceste firme-parazitii nefacand in realitate decat sa epzecute o manevra vampirologica de sugere atat a banilor agentului economic cistit (cel putin teoretic) cat si a banilor beneficiarului.

acest comportament economic, atat neproductiv cat si daunator societatii, a fost preintampinat dinainte de catre firma mea care se numeste... am scris mai devreme, prin faptul ca este o firma cu capital strain, atz vazut duar nu degeaba ii zice 'plc'. noi avem atat nau-hau cat si mana de lucru, avem atat materie prima cat si posibilitatea de-a valorifica. deci vededtz draga concorenta noi estem mai buni, de la contabil pan la secretara (mai ales secretara care e mult mai buna), de la femeie de serviciu (care iarash e buna) la hed-dizainar.

initial firma nuastra dorea achizitionarea unor firme mai mici din tara pentru a putea asigura un service eficient si pentru a putea fi apruape de clientz, dar opservand grava lipsa de competenta si lipsa de restecp pen' client a decis schimbarea acestei strategii cu alta.

clientii vor primi o scrisuare asemanatuare pentru a fi avertizatz de practicile practicate de anumite firme (nu dau nume), evitand asfel multe neplaceri.

va multumim,
conducerea firmei, care este
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Aug 25, 2004 1:07 pm

domnu uidtreijpe imi pare nespus de rau pentru neplacerile create.semeseu aj fi dat eo da degeapa fiinca saptamana ce tocmai a trecut am fost ocupat pana peste cap cu diverse probleme din afara firmei mele de amenajari interiuare si consultanta.imi cer inca uodata scuze shi promit ca o sa ma refansez printr-o masa rotunda ce va avea loc.

domnu tre comuniucatu dumneavuastra ieste o provocare?eo nu inteleg ce vreti sa zicetzi dumneavoastra.firma ce o reprezentati ieste duar un paravan,in dosul careia se desfasuara cine jtie ce lucruri necurate....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde memetshot » Joi Sep 02, 2004 10:21 am

la cerere expresa (nu capucinata) alu bongit, cunoscut si drept ierbivoru uid sau ierbutza pentru un grup restrans de memeti o sa bag continuare lu poze de la mine de la apartament.
dupe cum se va putea optserva peretele este de mare egzcepte. In fatza lu perete se afla un tembelizor care a costat fics....(natz ghicit) 2980,5 para (credeati ca imi iau dala de 3000 nu?) si din cauza lu care anu asta n-am mai fost pe ciomolunga casa ma rad sub brat.
deci..uid, itz place ce mester is?
Fişiere ataşate
IMG_0037.JPG
IMG_0037.JPG (73.54 KiB) Vizualizat de 3491 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde weed13 » Joi Sep 02, 2004 10:35 am

domle, tre sa recunosc ca ie esceptionala paleta de culori al peretelui mai sus expus. o concordanta perfecta cu rama de la usa, imbinandu-se placut uochiului (nu aiu) cu peretele si cu albastrul azuriu al backgroundului teveului. impresionant, incredibil, exaltant si perfect sunt cuvinte mult prea josnice pt a aprecia cu adevarat valuarea peretelui si implicit a zugravelii.
domnu skoll, tind sa va dau dreptate in legatura cu cealalta firma care se pare sa retras din afaceri dupa vizionarea peretelui.
felicitarile mele !!!
weed13

Mesajde memetshot » Joi Sep 02, 2004 10:38 am

bre mare om nenea bong. asa are ochiu format pentru perfectiune incat sunt impresionat.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde paiacec » Joi Sep 02, 2004 10:57 am

unde vedetzi mah voi perfectziune la bazgaleala aia cacanie? Ce inseamna zugraveala aia de la tocul ushii precum shi la plinta?Zici ca e pishatu boului:D Zugraveala de amatori!
Asha ca domnu cu firma Buleala pe fatza,ar trebui sa va schimbatzi mottoul firmei in:
nu dai bani, da nici nu face!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde MiG29 » Joi Sep 02, 2004 11:05 am

mda,deci produsul prezentat de firma concurenta ieste destul de bine realizat,insa se pot optserva cu usurinta destul imperfectiuni,ceea ce nu ne surprinde avand in vederea lipsa de experinta combinata cu amatorismul de care da dovada firma respectiva.

vaj prezenta oferta firmei mele insa momental suntem in plin proces de reorganizare,incercand sa schimpam obiectul de activitate in productia de filme pentru adulti.
MiG29

Mesajde memetshot » Joi Sep 02, 2004 11:05 am

deci domnu "vreau satz fur afacerea cu argumente puerile, cand io n-am decat cuvintele care ma sustine". dupe cum se vede apartamentu nu e termenat deatotulea sau tu crezi ca acel televizor sta imbracat casa nu raceasca?
bazgareala aia cacanie e de la aparatu de facut pozne dijital, care n-am mai avut bani sami iau unu bun din cauza de motiv ca mi-am luat teveu
memetshot

Mesajde paiacec » Joi Sep 02, 2004 11:13 am

Aha!Sa-ntzeleg,ca pana acuma ai bazgalit doar un perete,pa care sa-tzi testezi aparatu poznash cu deshte?
Nushtu altzii,da io n-am mai auzit(vazut )pana acuma ca in timp d-o aproape luna se se zugraveasca un singur perete,sh-ala talmesh balmesh!
pese - nu i-ash fi facut bozaaaaaaaa, pentru nimic in lume!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde memetshot » Joi Sep 02, 2004 11:15 am

bah tu ori ejti turc ori ejti panjen....
ternai apartu de varuit nu ie curatat (e bine mai am tanvane...da nu se pune )
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Sep 02, 2004 11:17 am

deci eram singur casha o sasentample.adica o sancetpetzi sa va mancatzi intre voi:D
MiG29

Mesajde weed13 » Joi Sep 02, 2004 11:18 am

domnilor, domnilor ieu zic sa nu va mai certati. in loc sa va ajutati reciproc si vice versa unu pe altu, voi va atacati puerileste. deci eo am fost duar obiectiv in critica. rog pe domnu de la paiacecul faurar sa fie mai flexibil in gandire, deuarece in caz ca firma mneata da gres, domnu skoll ar putea fi mana care te ajuta. un adevarat om de afaceri ar trebui sa stie acest lucru.
domnu migurila (c.n.) sa inteleg ca vreti sa amenajati interior cu jene jemesonuri si alte alea?
weed13

Mesajde MiG29 » Joi Sep 02, 2004 11:23 am

deci in primu si primu rand copiraitu se pare ca de fapt nu-i apartzine lu n. ci lu suptmarinu(~p),ear in al doilea rand nu avem noi bani de jene jamesonuri ci duar de alte alea:D
MiG29

Mesajde gaga » Joi Sep 02, 2004 11:33 am

memet daca tzii teveu acoperit in tinp ce funtzionejte o sa se arda urhentes
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde MiG29 » Joi Sep 02, 2004 11:37 am

dano la banii lu memetu,ij ea altu a doo zi
MiG29

Mesajde weed13 » Joi Sep 02, 2004 11:48 am

scuate multi bani din zugraveli baiatu asta, asa-i? la numa 49 de ani... :D
weed13

Mesajde MiG29 » Joi Sep 02, 2004 11:52 am

mai face iel shi altele:j
MiG29

Mesajde paiacec » Joi Sep 02, 2004 12:31 pm

Ce flexibilitate bre ierburica sai acord?N-ai vazut ca shi tembelizoru il tzine infashurat?De ce crezi?...Sa nu pice pa el zugraveala dupa asha zisu perete terminat(chiar ca e terminat...sereacu) de zugravit!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde weed13 » Joi Sep 02, 2004 12:46 pm

pai ie infasurat ca ie nou teveu. si asa ca sa nu se zgarie de la schinbarile bruste de tenperatura sau de la aia mici.
weed13

Mesajde paiacec » Joi Sep 02, 2004 1:01 pm

Du te bre daci!Cei iei apararea? ie infashurat impotriva caderilor de huma!nare treaba cu temperatura!mai bine ishi lua un sirius sau un diamant,ca alea merg oricum!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde weed13 » Joi Sep 02, 2004 1:05 pm

de fapt puate ca va las bre sa va certati, ca ieu numa la interfuane am treaba.
weed13

Mesajde tre » Sâm Sep 04, 2004 6:18 am

tractoru29 scrie:domnu tre comuniucatu dumneavuastra ieste o provocare?eo nu inteleg ce vreti sa zicetzi dumneavoastra.firma ce o reprezentati ieste duar un paravan,in dosul careia se desfasuara cine jtie ce lucruri necurate....

nu se desfashuara nici un lucru necurat deuarece firma nuastra dispune si de curatatorie, atat chimica cat si fizica deci n-are ce lucruri necurate sa se desfasuare. scrisuarea nu care este o provocare ci mai degraba uo insiruire de constatari inspirate dan viata reala. va multumex.

fasiosj: daca era o telecomanda infasurata in plastec n-atz mai fi zis nimic! omu a dorit sa epstinda protectia uoferita de polimeri si asupra telivizorului, fara de care, nu-i asa, telecomanda ar fi aproape inutila...
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii