Vreii sa fi miliardar? - varianta Pavel Coruţ

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde IOAN » Dum Mar 05, 2006 1:59 am

Cretine nu mai latra ca latri la luna....Tesla si Marconi au in comun un patent furat de Marconi, mai bine zis relatiilor lui Marconi cu lumea bancara americana a dus la anularea patentului detinut de Tesla ( prima oara in istorie ) si dat lu Marconi dupa 6 ani pt. un radio care avea in componenta 17 patente detinute de Tesla dar se vede ca prostia ta n-are limite.....Iar cind ziceam de Tesla nu ma refeream la faptul ca era un om de cuvint ( nu e cazul lui Edison ) ci ma refeream la capacitatile lui intelectuale.Dar ce sa ceri de la tine???? Esti o nulitate in domeniu.....
IOAN
Junior Member

Mesajde kant emir » Dum Mar 05, 2006 2:10 am

decida, vaz ca ie o treaba (am mai citat undeva pe cineva-ai retinut cine?: "s-a suparat fiindca n-a vrut sa-mi dea") de nu mai vrei sam raspunzi (ori te-ai necajit asa tare ca am indrasnit sa te egzaminez umpic?) - duar n-o sa te poftesc io la vorba!
carevas'ca asa: mergi cu domnu, IOANe!

anunt la popor: cedez moca ionutzu ista, num mai trebe!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde IOAN » Dum Mar 05, 2006 2:21 am

Kanterinca dai cu explicatiile coane, zii sa ridem si noi de bogatia ta aia intelectuala pe care o etalezi dar fara mare succes.
Eu n-am sarit primul la gitul tau asa ca daca vrei si ceri respect invata sa-l obtii prin educatie si bun simt nu prin aroganta neintemeiata.Nu uita, am incercat sa avem o discutie normala dar pasiunea ta e luarea la misto si cind cineva iti raspunde la acelasi nivel te deranjeaza. Pai de coane mai citeste proverbele ro si poate o sa descoperi bunul simt.
IOAN
Junior Member

Mesajde incoherent » Dum Mar 05, 2006 2:28 am

voi mai stiti despre ce se discuta aici?ca se pare ca ati uitat ~p io mai am bere :D
incoherent
Junior Member

Mesajde IOAN » Dum Mar 05, 2006 2:33 am

:a: Aici chiar ca ai dreptate asa ca trebuie sa facem un pas spre pace ca o luam rasna de tot.....ne certam degeaba si nu cistigam nimic, doar pierdem timpu, asa ca domnu Kant EMIRE hai sa o luam pe alta cale ca asa nu sfirsim nicicind.
Respeck Ioan :a: :-: :beer:
IOAN
Junior Member

Mesajde IonCuVaca » Dum Mar 05, 2006 8:50 pm

Nu-i da nimeni ban idiotului asta care imi poarta numele da´ n-are minte sau bunsimtz nici cat cea mai vaca vaca din ciurda?
Duc la pascut. Seriozitate maxima.
IonCuVaca
Junior Member

Mesajde incoherent » Dum Mar 05, 2006 10:36 pm

ioncuvaca,bobohalma judetu Mures? :D
incoherent
Junior Member

Pavel Corut

Mesajde ValiEnte » Lun Mar 06, 2006 8:28 pm

IonCuVaca, esti idolu meu, da si mie un autograf, cum sa fac sa fiu ca tine?
Adica sa pot si eu sa cer ban unuia in acelasi mesaj in care il insult si sunt total offtopic.
IOAN, imi pari un baiat de treaba, un bun cetatean, adica nu toti miliardarii sunt atat de dornici si de altruisti sa-si impartaseasca cunostintele pe forumuri. Ai un mesaj privat de la mine, fiindca vreau sa ma fac si eu miliardar si metoda asta Pavel Corut imi suna de incredere.
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii