Initial trimis de Raven
Parca, dar nu sunt... Cum mai ziceam, trec mai intai informatia prin ratiune, o procesez la acel nivel si devin mai putin pasional decat ele...
In alta ordine de idei: nu cred ca a-i cunoaste personal este un factor exceptional care sa-ti dea acea siguranta in a spune ca nu fac 2 bani si-s de tot kkt-ul.
Apoi: nu ma refeream cum ca ar fi fost primii din tara care au dansat break (meritul asta, precum si alte cateva le-am recunoscut celor de la Simplu), ci faptul ca au fost primii de la noi care au adus pe scena muzicii romanesti asa ceva... Si au avut tupeul, ingeniozitatea, nu stiu cum sa numesc mai bine, sa se duca mai departe decat au facut mai apoi Simplu, sa nu realizeze (ma refer acum la videoclipuri) numai niste imagini cu o multime de figuri de break. Animal X au realizat, au inclus si acel scenariu, acel story-line de care vorbeam in alte thread-uri, pe care, cu parere de rau, cei de la Simplu nu il au, sau ce au este jalnic...
Asta-i adevarul, dar poate supara pe unii...
M-ar interesa daca ai idee cam cat la suta din Animal X si tot ceea ce inseamna ei ca produs le apartine... Muzica - Laurentiu Duta, Management - Music & Music, promovare - Nova Music. Asa ca lor le ramane niste coregrafie si dans (ca nici aici nu se prea mai rup cu munca in ultimul timp) si ceva hair-styling. Cam atat despre Animal X.
Acelasi lucru l-as putea spune si despre Akcent. Muzica - Marius Moga, management & promovare - Roton, imagine - echipa Bravo, coregrafie - cineva de la Simplu (am uitat numele, scuze!)Ce le mai ramane lor? Fitzele (100%). A! Chestia cu fitzele e valabila si pentru Animal X.