Akcent vs. 3rei Sud Est

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde gazela » Dum Apr 21, 2002 3:17 pm

Initial trimis de Raven

Parca, dar nu sunt... Cum mai ziceam, trec mai intai informatia prin ratiune, o procesez la acel nivel si devin mai putin pasional decat ele...

In alta ordine de idei: nu cred ca a-i cunoaste personal este un factor exceptional care sa-ti dea acea siguranta in a spune ca nu fac 2 bani si-s de tot kkt-ul.

Apoi: nu ma refeream cum ca ar fi fost primii din tara care au dansat break (meritul asta, precum si alte cateva le-am recunoscut celor de la Simplu), ci faptul ca au fost primii de la noi care au adus pe scena muzicii romanesti asa ceva... Si au avut tupeul, ingeniozitatea, nu stiu cum sa numesc mai bine, sa se duca mai departe decat au facut mai apoi Simplu, sa nu realizeze (ma refer acum la videoclipuri) numai niste imagini cu o multime de figuri de break. Animal X au realizat, au inclus si acel scenariu, acel story-line de care vorbeam in alte thread-uri, pe care, cu parere de rau, cei de la Simplu nu il au, sau ce au este jalnic...

Asta-i adevarul, dar poate supara pe unii...

M-ar interesa daca ai idee cam cat la suta din Animal X si tot ceea ce inseamna ei ca produs le apartine... Muzica - Laurentiu Duta, Management - Music & Music, promovare - Nova Music. Asa ca lor le ramane niste coregrafie si dans (ca nici aici nu se prea mai rup cu munca in ultimul timp) si ceva hair-styling. Cam atat despre Animal X.

Acelasi lucru l-as putea spune si despre Akcent. Muzica - Marius Moga, management & promovare - Roton, imagine - echipa Bravo, coregrafie - cineva de la Simplu (am uitat numele, scuze!)Ce le mai ramane lor? Fitzele (100%). A! Chestia cu fitzele e valabila si pentru Animal X.
gazela
Junior Member

Edi...

Mesajde Aurolacul » Dum Apr 21, 2002 7:44 pm

Cred ca tu vroiai sa zici Edy CRBL de la Simplu le-au facut coreografia Akcentistilor. Ca nu ai retinut numele individului.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Dum Apr 21, 2002 8:52 pm

Ma bucur ca-mi mai impartaseste cineva parerile,care de fapt sunt purul adevar.
Sonya17
Junior Member

Mesajde Kryszti » Dum Apr 21, 2002 11:45 pm

asta cu animal x, accent si 3se e ca prostia aiu de la alegeri cu "raul cel mai mic". Ce diferenta e? Niste gunoaie toate 3..
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde akcentutza » Mar Apr 23, 2002 1:53 pm

Initial trimis de Kryszti
asta cu animal x, accent si 3se e ca prostia aiu de la alegeri cu "raul cel mai mic". Ce diferenta e? Niste gunoaie toate 3..

"GUNOAIE"??????????TE CREZI SUPERIOR MULT SAU NUMAI PUTIN STATUTULUI LOR??????Stii la mine in oras..E un spital se keama SOCOLA nr.7...ghiceste ce se trateaza in el..!!!:D
*** the ones who know nothing about fame haven't lived...***but there is time to reconsider*****
akcentutza
Junior Member

Hehe, stiu...

Mesajde Aurolacul » Mar Apr 23, 2002 7:59 pm

Initial trimis de akcentutza

"GUNOAIE"??????????TE CREZI SUPERIOR MULT SAU NUMAI PUTIN STATUTULUI LOR??????Stii la mine in oras..E un spital se keama SOCOLA nr.7...ghiceste ce se trateaza in el..!!!:D

Prietenilor mei le ziceam cand ma enervau, bei tu tre sa mergi la Socola, sa vezi ce ai in capu tau.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Apr 24, 2002 10:44 am

puntul meu de vedere este acesta:
AKCENT VS. 3SE
:moon: :moon: :moon: :moon: vs. :N :N :N .

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde danito » Sâm Mai 11, 2002 3:21 pm

ackent si 3SE... cine-s astia?:con:
danito

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 11, 2002 4:28 pm

Who cares?Now,really!!!
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Zgubilici » Sâm Mai 11, 2002 5:49 pm

Akcent si 3reisudest sunt aia fara banipe care ii parasesc toate tipele!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde tre » Vin Mai 17, 2002 1:45 am

ma copii, voi nu stiti ce-i aia muzica 'house'....
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

.......

Mesajde victorash » Dum Mai 19, 2002 3:35 pm

Scurt si promitator... AMANDOUAS NASHPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorash
Junior Member

Mesajde SatyR » Joi Oct 10, 2002 6:22 pm

Ackent n-o sa se ridice niciodata la nivelu lu' 3sudest,nu spun asta pt ca sunt un fan inrait 3sud est,deloc ,nu ma omor deloc cu trupa ,dar sunt placuti spre deosebire de saracii aia care nu stiu cine i-a invitat in lumea muzicii ca n-au nici o legatura.
SatyR

Mesajde Ana_pink » Vin Oct 11, 2002 2:49 pm

Initial trimis de SatyR
Ackent n-o sa se ridice niciodata la nivelu lu' 3sudest,nu spun asta pt ca sunt un fan inrait 3sud est,deloc ,nu ma omor deloc cu trupa ,dar sunt placuti spre deosebire de saracii aia care nu stiu cine i-a invitat in lumea muzicii ca n-au nici o legatura.

Mah cum puteti sa ii puneti pe 3se in aceeasi oala cu akcent!!!!!!E o diferenta de la cer la pamant intre ei pt ca 3se sunt cei mai tari!!!!
Si celor care cred ca stiu ce-i aia muzica si zic ca 3se sunt de rahat, ce muzica va place voua?? A.. da stiu house sau hard rock.
Aia nu-i muzica mah alea-s zgomote!!!!!!Macar 3se fac muzica!
Ana_pink

Incomparabil!

Mesajde AndraC » Vin Oct 11, 2002 9:20 pm

Nu se pot compara Akcent cu 3se.Nu se pot compara versurile celor de la Akcent cu cele de la 3se!

Fiti serioshi!
AndraC
Junior Member

Re: Ackent ii face...

Mesajde Unregistered » Mar Oct 15, 2002 5:18 pm

DIFERENTA DINTRE AKCENT SI 3SE E DE CA DE LA SIMPLU LA TRIPLU .IN PRIMUL RAND NICI UNII NICI ALTII NU SUNT MAI BREJI DAR MACAR DUTA STIE O NOTA SI CHELIE CANTA.O SA MOARA PE RAND...
Unregistered

huh? Ackent?

Mesajde Lara » Mie Oct 16, 2002 11:23 am

Initial trimis de Aurolacul
Bei, ala Blond arata ca un mos craciun(scuze, comparatie cu un caracter prea de valoare). Oricum, arata ca Pu**, sincer, mie imi place de tipul ala brunet, nu ala cel mai tanar, celalalt. Cred ca are look misto, dar nu prea le are cu cantatul sau cu dansatul. Oricum, e comercial, deci la ce te mai astepti?

baietii de la ackent au fetze de 'caministi', plus ca sunt f efeminizati, le mai trebuie operatia de schimbare de sex si sunt gata.
E ciudat cum au atatea fane, admiratoare innebunite dupa, vezi Doamne, "frumusetea" lor atat exterioara cat si interioara, cat si pentru "talentul" lor...oare fetele din tara noastra sunt chiar asa de proaste? mi-ar placea sa cred ca nu...
Nici 3SE nu sunt cine stie ce talentati si Laurentiu Dutza ii concureaza serios pe cei de la ackent in ceea ce priveste look-ul si "vocea" dar macar cu astia de la 3SE ne-am obisnuit, ii stim de ceva vreme, am invatat sa-i ignoram...
Lara

Mesajde Wild Rose » Vin Oct 18, 2002 3:54 pm

Sa ajungi sa-i compari pe baieti de la Ackent cu cei de la 3SE este destul de nasol...Adica, uitati-va la lucrurile care le-au realizat 3SE in ultimul timp (ca nu vreau sa vb de ultimi...5 ani?) si comparatile cu realizarile celor de la Ackent...
So Akcent: Si-au dat si ei cateva ore din viata sa stea de vorba cu niste copii de la orfelinat...si ca sa fie mai apreciati, le-au DARUIT copiilor o poza cu EI!!! Va dati seama? O poza...Dar cum ramane cu lucrurile de care au nevoie aceei copii???
3SE: Dau un singur exemplu pentru ca sunt sigura ca este de ajuns. Turneul Antidrog. Punct. Asta spune tot nu?

Acum, daca am sta sa comparam versurile...
Akcent: Canta versuri stupide...Nu puteti nega...n-am bani de bilet...suna cunoscut?
3SE- Au versuri care (cel putin parerea mea) sunt destul de placute si ritmate. No stupidity in them.

Ce am mai putea compara...faptul ca baieti de la Ackent au inceput sa cante de curand si deja au fite??? Baietii de la 3SE canta de 5 ani, au facut atatea, dar totusi nu au fite...

De adaugat: Eu nu sunt o 'fana' 3SE. Imi plac, ii consider cool, dar nu sunt crizata, nu sunt moarte dupa ei...Si baieti de la Ackent...parerea mea o puteti vedea mai sus. Nu ii urasc (desi s-ar putea sa credeti asta) pur si simplu vreau sa spun ca cele doua formatii nu se pot compara...deloc. :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde LiquidSky » Sâm Oct 19, 2002 2:59 am

Initial trimis de akcentutza

noi nu stim. ce anume?
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Mesajde PreferatA » Sâm Oct 19, 2002 1:25 pm

DAR CARE E DIFERENTZA DINTRE FANII 3rai sud-iesti si Fanii Akcent ?????

Va zik eu ... unii sunt mai "hopeless" decat ceilaltzi :)) e o intrecere intre ei ... kare sa para mai ridikol decat ceilaltzi :))))

;n VS;g
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Oct 27, 2002 8:15 pm

Initial trimis de Aurolacul

Parerea mea e ca cei de la Akcent ii eclipseaza deja pe cei de la 3 Sud Est. Imaginea lor e bine pusa la punct, muzica lui Marius Moga e dinamica, haioasa, iar faptul ca baietii mai au si ceva voce i-a ajutat sa ajunga intr-un timp atat d scurt acol und sunt. Eu zic ca vor ramane mult timp pe piata cu conditia sa isi pastreze acelasi look si ton si sa nu uite de publicul lor tinta.

Probabil ca Ackent ii vor face pe 3 sud est, dar probabil ca mai au mult timp, deoarece abia au aparut, si acuma se excita toti ca sunt cei mai buni.
------------------------------------------------------------------------------------
f you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Unregistered

Mesajde Wild Rose » Lun Oct 28, 2002 8:39 pm

Daca astia de la Ackent au voce...Ei au aparut de curand, peste cateva luni vor disparea...Versurile "dinamice si haioase" vor fi considerate stupide (cand devin si romanii mai destepti...) Pana atunci, lumea va continua sa asculte Ackent, fara sa vada ca Marius Moga le insulta 'inteligenta'...parerea mea...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Re: Akcent vs. 3rei Sud Est

Mesajde R/07 » Joi Oct 31, 2002 5:33 pm

Initial trimis de pisik
Cat o sa mai reziste "regii". Si-au facut casa lor de discuri, au un super studio dar oare daca Akcentul continua sa vina cu muzica asa noua si cu un look extrem de fresh, vor mai rezista Laurentiu & Co. Va deveni destul de greu pentru ei mai ales ca ultimul single cu curajul a fost slabutz tare.:D

####################################################################################

Hei ,eu nu stiu ce aveti cu 3 sud est cand de fapt ei chiar sunt regii muzicii dance din tara asta de mizerie.De ce incercati sa-i comparati cu o faormatie de ''de modele'' care nu au nici o treaba cu cultura muzicala si pe deasupra daca stam sa ne amintim de cand s-au lansat cu ce piesa s-au lansat(si nu prea de mult) ne dam seama ca nici nu este 100%originala pe cand acesti titani ai muz. dance au venit cu o gramada de piese originale care chiar sunt facute de ei.
Aceasta trupa de modele este pe piata de putin timp (asta nu inseamna ca vand muzica lor)dar de Laurentiu Duta stim de el de pe vremea cu ''Cifre ,cifre'' Adica stim de ei cam totul.
ATat am avut de spus .La revedere si sper sa nu mai fiti orbiti de aparente care de cele mai multe ori insala.
R/07

Mesajde ombladom » Joi Oct 31, 2002 7:28 pm

Eu votez Akcent...3 sud est ma seaca cu vesurile lor

In alta ordine de idei...cum puteti sa comparati house :A cu pop ;f?? :)

P.S. o comparatie buna ar fi fost Akcent vs Activ
ombladom

Mesajde tre » Joi Oct 31, 2002 11:30 pm

Initial trimis de ombladom

In alta ordine de idei...cum puteti sa comparati house :A cu pop ;f?? :)

P.S. o comparatie buna ar fi fost Akcent vs Activ

hehe, nu mai intrasem demult pe threadu' asta, dar vaz ca face bine la sanatate. ackent haus auzi bhwhahha!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Gavozdita » Dum Noi 10, 2002 10:21 am

Initial trimis de Ana_pink

Mah cum puteti sa ii puneti pe 3se in aceeasi oala cu akcent!!!!!!E o diferenta de la cer la pamant intre ei pt ca 3se sunt cei mai tari!!!!
Si celor care cred ca stiu ce-i aia muzica si zic ca 3se sunt de rahat, ce muzica va place voua?? A.. da stiu house sau hard rock.
Aia nu-i muzica mah alea-s zgomote!!!!!!Macar 3se fac muzica!
desi mi am promis ca nu ma voi certa cu nimeni in acest forum,ma vad nevoita sa mi incalc promisiunea.depinde cum va fi interpretat mesajul...
fiecare cu parerea lui si trebuie sa respectam acest lucru,dar...tuh fata cand ai facut afirmatiile astea CU CARE PARTE A CORPULUI AI GANDIT????cu capu' sigur nu....ca sa vorbesc "elevat" ,tuh gandesti cu partea posterioara??
cum poti sa debitezi asemenea ineptii???de fapt ,nici nu stiu de ce mai intreb..."Aia nu-i muzica mah alea-s zgomote!!!!!!"
ai ascultat vreodata muzica rock?vreo melodie?una singura?
mai mult ca sigur ca nu , ca altfel nu ai face asemenea afirmatii...
cum poti fi atat de oarba?sau ar trebui sa zic surda?
eu am ascultat si 3se si akcent (sunt pur si simplu intoxicata; toata ziua ii vad la tv).akcent danseaza de a dreptu' penibil(doar 4ever sunt mai jalnici decat ei),iar despre 3se nici nu ma mai obosesc sa scriu...cu regrete,dar asta e situatia...
daca akcent canta house io is Maica Precista!
cum zicea catharsis(parca):"mare ti e gradina doamne!..."
doamne ajuta-i!

:confused:
Gavozdita

Mesajde INNA » Vin Noi 15, 2002 7:45 pm

AKCENT SUNT CEI MAI COOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INNA

Mesajde ZEW » Vin Noi 15, 2002 7:47 pm

PROASTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
ZEW

Mesajde carmen » Joi Noi 21, 2002 2:33 pm

ACKCENT SUNT CEI AI MISTO!
carmen

ceau mihai

Mesajde mihaiydiana@fanakcent.ro » Dum Oct 19, 2003 3:39 pm

sunt dian din jud mures si vreau sa-l salut pe mihai de la akcent de fapt pe toti baietii de la akcent dar in special pe mihai.sunteti cei mai buni
mihaiydiana@fanakcent.ro

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii