Cea mai buna trupa romaneasca la MTV Europe Music Awards 2002?
84 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
coaiele mele sunt irigate foarte intens cu sange grupa A2!:D
cred ca ne luam avertisment,neamtzule!
cred ca ne luam avertisment,neamtzule!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
deci
Ptr cei din state:
premiile se transmit live pe MTV2 joi (14 noiembrie) ora 4 P.M. Eastern Time
mai multe detalii la:
http://www.mtv.com/onair/ema/2002/
pace
premiile se transmit live pe MTV2 joi (14 noiembrie) ora 4 P.M. Eastern Time
mai multe detalii la:
http://www.mtv.com/onair/ema/2002/
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
nu nu e asa. din fericire castigatorii sunt animal x.
so cei care comentau ca animalutzele n-au sanse v-ati inselat amarnic. nu mi-ar fi parut prea rau daca castigau si bug un premiu in cariera lor.

I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
bau
Initial trimis de neamtzu
da... amaratii aia de la bug... vai de ei... 10 ani pe scena, 8 LP-uri... si nici un premiu. Incontestabil canibal x sunt cei mai buni nu ?????
deh mai neamtzule .. asha se pricepe lumea la alegeri .... kum l=-au ales iar pe iliescu .. deh .. ce potzi sa mai zici .. pestele se impute din kap mai ... asha ka ce vina avem noi ?
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
MTV Video Music Awards
And the winners are:
-best male video: Eminem-Without Me
-best female video: Pink-Get The Party Started
-best group video: No Doubt/Bounty Killer-Hey Baby
-best rap video: Eminem-Without Me
-best r&b video: Mary J. Blige-No More Drama
-best hip-hop video: Jennifer Lopez/Ja Rule-I'm real (remix)
-best dance video: Pink-Get The Party Started
-best rock video: Linkin Park-In The End
-best pop video: No Doubt/Bounty Killer-Hey Baby
-best new artist: Avril Lavigne-Complicated
-best video from a film: Chad Kroeger/Josey Scott-Hero
-best MTV2 award: Dashboard Confessional-Screaming Infidelities
-viewers choice: Michelle Branch-Everywhere
-breakthrough video: The White Stripes-Fell In Love With A Girl
-best direction in a video: Eminem-Without Me
-best choreography in a video: Kylie Minogue-Can't Get You Out Of My Head
-best special effects in a video: The White Stripes-Fell In Love With A Girl
-best art direction in a video: Coldplay-Trouble
-best editing in a video: The White Stripes-Fell In Love With A Girl
-best cinematography in a video: Moby-We Are All Made Of Stars
-best male video: Eminem-Without Me
-best female video: Pink-Get The Party Started
-best group video: No Doubt/Bounty Killer-Hey Baby
-best rap video: Eminem-Without Me
-best r&b video: Mary J. Blige-No More Drama
-best hip-hop video: Jennifer Lopez/Ja Rule-I'm real (remix)
-best dance video: Pink-Get The Party Started
-best rock video: Linkin Park-In The End
-best pop video: No Doubt/Bounty Killer-Hey Baby
-best new artist: Avril Lavigne-Complicated
-best video from a film: Chad Kroeger/Josey Scott-Hero
-best MTV2 award: Dashboard Confessional-Screaming Infidelities
-viewers choice: Michelle Branch-Everywhere
-breakthrough video: The White Stripes-Fell In Love With A Girl
-best direction in a video: Eminem-Without Me
-best choreography in a video: Kylie Minogue-Can't Get You Out Of My Head
-best special effects in a video: The White Stripes-Fell In Love With A Girl
-best art direction in a video: Coldplay-Trouble
-best editing in a video: The White Stripes-Fell In Love With A Girl
-best cinematography in a video: Moby-We Are All Made Of Stars
- VMA_2002
lolz...pana la urma mai conteaza? Aflam maine....Daca e:
Animal X: super
Mafia: super
Class: Bravo lor
Zdob si Zdub: bravo mah
Partizan: ma rog...
Important e ca au fost nominalizati...
(dupa nenumarate discutii cu neamtzu pe acest subiect...sa castige cine-o fi...adica...ma rog...tot cu Animal X tin...dar dc e sa castige altcineva...BRAVO LOR!)
Animal X: super
Mafia: super
Class: Bravo lor
Zdob si Zdub: bravo mah
Partizan: ma rog...
Important e ca au fost nominalizati...

(dupa nenumarate discutii cu neamtzu pe acest subiect...sa castige cine-o fi...adica...ma rog...tot cu Animal X tin...dar dc e sa castige altcineva...BRAVO LOR!)
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
lol
Initial trimis de Unregistered
eu cred ca lighioaneleX vor castiga premiul si Mafia ii va bate ptr a le lua premiul!![]()
tare faza...

cred ca cele mai multe shanse le are class...poate partizan...oricum anilalx...ne-am facut noi de rushine shi mai rau de atat...o sa treaca!
- B_zkita
[quote]Initial trimis de Bad Girl
[B]Ma rog...daca voi vreti sa credeti ca toti fani Animal X sunt prosti si inculti n-aveti decat...it's ok to lie to yourself once in awhile...lolz:)
Totusi, eu nu vreau sa castige ei neaparat ptr ca sunt fana, ci ptr ca inafara de Mafia sunt numai prosti nominalizati...no offence...adica, mie mi-ar fi rusine daca ar castiga Partizan...cu versurile lor de kkt...sa ajunga in Barcelona si sa inceapa: ba am cu ce... Dupa ce ca Romania a ajuns o tara de kkt (sorry) se ne reprezinta si ei...:cry:
Vocabularul tau vadeste vastitatea "culturii" unui fan Animal X "versuri de kkt", "tara de kkt", "numai prosti sunt nominalizati"...BRAVO!
Lasand polemica la o parte, eu nu sunt fan al celor de la Partizan..sunt doar o admiratoare a lor si a acelora care fac un lucru valoros in orice domeniu, un lucru in care acei oameni cred. Eu consider ca versurile lor sunt inteligente, spun mai mult decat s-ar intelege la o auditie superficiala, cred ca muzica lor trebuie ascultata, nu doar auzita. De fapt, ei fac mai mult decat muzica.. ei creeaza o stare, promoveaza o atitudine - sunt altfel.
Trebuie sa admiti chiar si tu ca au reusit in doar 5-6 luni ceea ce nu au reusit altii in 5-6 ani.
Daca vor castiga, in nici intr-un caz nu ma voi simti jenata, ci voi fi mandra ca tara asta "de kkt", cum spui tu, amarata spun eu, este reprezentata de asemenea oameni.
Daca nu vor castiga, nu e nici o nenorocire. Insasi nominalizarea lor acolo este o mare izbanda si o recunoastere a valorii pe care, indiscutabil, o au.
[B]Ma rog...daca voi vreti sa credeti ca toti fani Animal X sunt prosti si inculti n-aveti decat...it's ok to lie to yourself once in awhile...lolz:)
Totusi, eu nu vreau sa castige ei neaparat ptr ca sunt fana, ci ptr ca inafara de Mafia sunt numai prosti nominalizati...no offence...adica, mie mi-ar fi rusine daca ar castiga Partizan...cu versurile lor de kkt...sa ajunga in Barcelona si sa inceapa: ba am cu ce... Dupa ce ca Romania a ajuns o tara de kkt (sorry) se ne reprezinta si ei...:cry:
Vocabularul tau vadeste vastitatea "culturii" unui fan Animal X "versuri de kkt", "tara de kkt", "numai prosti sunt nominalizati"...BRAVO!
Lasand polemica la o parte, eu nu sunt fan al celor de la Partizan..sunt doar o admiratoare a lor si a acelora care fac un lucru valoros in orice domeniu, un lucru in care acei oameni cred. Eu consider ca versurile lor sunt inteligente, spun mai mult decat s-ar intelege la o auditie superficiala, cred ca muzica lor trebuie ascultata, nu doar auzita. De fapt, ei fac mai mult decat muzica.. ei creeaza o stare, promoveaza o atitudine - sunt altfel.
Trebuie sa admiti chiar si tu ca au reusit in doar 5-6 luni ceea ce nu au reusit altii in 5-6 ani.
Daca vor castiga, in nici intr-un caz nu ma voi simti jenata, ci voi fi mandra ca tara asta "de kkt", cum spui tu, amarata spun eu, este reprezentata de asemenea oameni.
Daca nu vor castiga, nu e nici o nenorocire. Insasi nominalizarea lor acolo este o mare izbanda si o recunoastere a valorii pe care, indiscutabil, o au.
- Unregistered
Din fericire ptr tine astazi n-am chef sa ma cert cu persoane inculte care nu pot sa acepte ca exista persoane cu pareri diferite...si n-am chef sa comentez pe lucruri de genul "eu consider ca versurile lor sunt inteligente" Daca 'fata mea este model...blah blah blah" sunt versuri inteligente inseamna ca Dolly sunt deja mici genii...ma rog...
so, poti sa-ti faci ce parere vrei despre mine, despre fani Animal X (o spun inca odata...Nu sunt fana....) chiar nu ma intereseaza. Nici macar n-ai tupeul sa te inregistrezi so...
so, poti sa-ti faci ce parere vrei despre mine, despre fani Animal X (o spun inca odata...Nu sunt fana....) chiar nu ma intereseaza. Nici macar n-ai tupeul sa te inregistrezi so...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
gata cu cearta si cu jignirile ppl.deja se stie care au castigat.animal x sunt cei mai buni so gata cu disputele sastea intre fani... animalx au avut cele mai multe voturi deoarce eau si cei mai multi fani si mi se pare logiuc.. cum am mai si spus nu mi-ar fi parut rau sa ia bug sau class trofeul. piesele lor sunt cool(no comment) cei care au votata cu "lighioanele X sau "zoofilix "asa cum ii numiti voi au luat pentru ca au un sound cool si nite lookuri super. sunt fericita cand totul se termina cu bine... pace intre fani bug si fanii animal x /.. n-are nici un rost sa ne uram reciproc pentru ca simaptizam o aanumita trupa si cealalta mai putin.

- SeXxYcHeEr
nici eu nu am putut intelege cum au putut castiga in fata Partizanilor, Zdobilor & Zdubilor si mai ales celor de la Class nu am inteles cum au putut sa li se ia acest premiu ce le era adresat. de BUG nu pot spune nimic fiindca la cata reticienta este fata de HH, chiar nu se punea problema sa castige. categoric traim intr-o tara de retarzi mintali.
K-gula.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Sad but true...
AnimalX este cea mai buna trupa din Romania??? astea's preferintele noastre? La atata se limiteaza ele? sau mai bine zis, atat de limitati suntem? Cum puteam sa fim atat de imbecili sa alegem o trupa care NU stie sa cante???!! si care in afara de una bucata CD si un PC nu au abslout nimic in comun cu muzica!
prima greseala de neiertat a fost nominalizarea animalelor printre cele mai bune trupe din Romania. o rusine ca AnimalX sa stea langa trupe adevarate ca Zdob si Zdub (care a fost net superioara)dupa ce criterii s-au luat cei care au nominalizat trupa? doar dupa nr pustoaicelor care lesina la "concerte"?! unde este muzica aia de calitate care presupune sa aiba legatura cu cea mai buna trupa?! s-a mers pe principiul "multa cantitate, ioc calitate".
inc-o data a triumfat prostia. ne batem cu pumnul in piept ca avem democratzie dar suntem o natiune de indobitociti si retardatzi, asta a demonstrat acest vot imbecil...sau poate suntem doar o natiune de pustoaice cu cosuri, "sensibile", virgine si in rest doar proaste?!
HALAL NATIUNE! OARE CAND TE VEI TREZI?!! sa nu fie deja prea tarziu...
prima greseala de neiertat a fost nominalizarea animalelor printre cele mai bune trupe din Romania. o rusine ca AnimalX sa stea langa trupe adevarate ca Zdob si Zdub (care a fost net superioara)dupa ce criterii s-au luat cei care au nominalizat trupa? doar dupa nr pustoaicelor care lesina la "concerte"?! unde este muzica aia de calitate care presupune sa aiba legatura cu cea mai buna trupa?! s-a mers pe principiul "multa cantitate, ioc calitate".
inc-o data a triumfat prostia. ne batem cu pumnul in piept ca avem democratzie dar suntem o natiune de indobitociti si retardatzi, asta a demonstrat acest vot imbecil...sau poate suntem doar o natiune de pustoaice cu cosuri, "sensibile", virgine si in rest doar proaste?!
HALAL NATIUNE! OARE CAND TE VEI TREZI?!! sa nu fie deja prea tarziu...
- Unregistered
Initial trimis de SeXxYcHeEr
deja se stie care au castigat.animal x sunt cei mai buni so
Este o mare diferenta intre a castiga un premiu si a fi cel mai bun. Cine sunt cei mai buni? Cei de la Hannibal X? :bleah:
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eu chiar nu ma mai bag...Mi se pare o porcarie sa te certi pe acest subiect....Au castigat Animal X! Bravo lor...Daca castigau Mafia sau Zdob si Zdub sau alti, eu nu veneam sa tip la toti fani lor, sa-i fac prosti, urati etc...In primul rand NU II CUNOSC (nici voi nu cunoasteti fani Animal X) so nu am dreptul.....Nu va mai certati degeaba....Gata...au castigat....Peace!
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
fuckin' animals...
Normal ca au castigat aia de la ZOOFIL X!!! Nici macar nu canta live!!!!!!!!!!!!! Class meritau premiul. Sau BUG. Ambele sunt trupe cu vechime si experienta. Animal X... fiti seriosi... BSB, varianta trio romaneasca... Normal ca s-au mobilizat miile de fane fara creier si au votat Zoofil.. Normal. Dar bine a zis (aici) ca nu conteaza cine a castigat premiul, ci conteaza cine sunt cei mai buni... Iar acestia sunt, dupa optiunea mea... CLASS. Sunt super. Shi nimeni care are un creier shi din gresheala il shi foloseshte, nu poate sa nu recunoasca ca CLASS au clasa... au stil? As avea si eu o intrebare... PRIN CE SE REMARCA ZOOFIL X?... De ce-s ei cei mai tari shi nu-s unchii lor, 3NV? Huh? In schimb, CLASS se remarca prin TOT. Uitati-va la sectiunea "trupe" de pe sit-ul asta shi vedeti p'acolo daca CLASS au melodii copiate sau kkturi d'astea. Shi facetzi diferenta cu ceilalti nominalizati. Shi atat CLASS, cat shi MAFIA se remarca prin unicitate, spre deosebire de celelalte trupe, variante ale trupelor occidentale... traiasca cei mai buni, care cu siguranta NU sunt Zoofil...
- CLASS RULZ!!!!
Cum dreaq compari tu mah Animal X cu Backstreet Boyz ??? :con: N-ai minte???
Asa cum tie iti plac Class, unora le plac Animal X....sau Mafia, sau Zdob si Zdub, sau Partizan...
Asa cum tie iti plac Class, unora le plac Animal X....sau Mafia, sau Zdob si Zdub, sau Partizan...
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Tara noastra-i o basina
Cum este posibil ca reprezentantzii tarii noastre sa fie nishte animale care nici macar nu canta ? Nici macar ca vrabiile nu canta. Ei fac doar playback. Intr-adevar, si la un caine daca-i pui microfonul la bot si pui banda sa mearga, cainele canta si aduna fani.
Cum este posibil ca unii ca javreleX sa ia premiul? Se compara cu Zdob si Zdub care canta live fara probleme oriunde, care-si fac muzica singuri care sunt muzicieni, instrumentishti in adevaratul sens al cuvantului nu ca acesti ratati carora li s-au dat nishte piese pe care ei au incercat sa latre ceva si calculatorul le-a pus vocea pe note si cu asta basta. Idem si pentru Partizan. Live Partizan rup scena in doua cum canta de bine cum se leaga trupa etc etc. Partizan au si o stare anume, au tot si ei lafel ca Zdob si Zdub. SINGURUL lucru de laudat la potaieleX (desi nici aici nu se fac remarcatzi fata de alte trupe) este miscarea scenica. Dar ce sa vorbim ca si Zdob si Zdub se misca mishto pe scena si cu instrumentili in mana si LIVE.
La fel ca la ...X este si la Class si chiar si la BUG, desi aici este alta treaba... Ma rog.
Ne-am facut de kkt. Ce-or zice cei din Barcelona, ca la noi nu s-a inventat LIVE-ul, ca la noi cea mai buna trupa este de PLAYBACK !!!!!...
Cum este posibil ca unii ca javreleX sa ia premiul? Se compara cu Zdob si Zdub care canta live fara probleme oriunde, care-si fac muzica singuri care sunt muzicieni, instrumentishti in adevaratul sens al cuvantului nu ca acesti ratati carora li s-au dat nishte piese pe care ei au incercat sa latre ceva si calculatorul le-a pus vocea pe note si cu asta basta. Idem si pentru Partizan. Live Partizan rup scena in doua cum canta de bine cum se leaga trupa etc etc. Partizan au si o stare anume, au tot si ei lafel ca Zdob si Zdub. SINGURUL lucru de laudat la potaieleX (desi nici aici nu se fac remarcatzi fata de alte trupe) este miscarea scenica. Dar ce sa vorbim ca si Zdob si Zdub se misca mishto pe scena si cu instrumentili in mana si LIVE.
La fel ca la ...X este si la Class si chiar si la BUG, desi aici este alta treaba... Ma rog.
Ne-am facut de kkt. Ce-or zice cei din Barcelona, ca la noi nu s-a inventat LIVE-ul, ca la noi cea mai buna trupa este de PLAYBACK !!!!!...
- Romania
84 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii