Cel mai sexi artist roman
81 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
.......nu exista.....
Prin Romania nu gaseshti nici un boy frumos...(in afara de prietenu' meu):rolleyes:
Prin Romania nu gaseshti nici un boy frumos...(in afara de prietenu' meu):rolleyes:

-
Aliks_2003 - Junior Member
cel mai sexy artist roamn
Eu am mai multe preferinte: ar fi Radu Almasan de la Bosquito; de la O-Zone, tipul blond (nu ii stiu numele-de fapt are o voce f sexy); Dan de la O-Zone are buze ff senzuale; luat ca intreg, nu stiu-poate solistul vocal de la Parlament (Doru)-mi-a placut mult cand a aparut pe scena festivalului de la Mamaia din 2002-arata super sexy!
- sonya1ro
Initial trimis de Bad Girl
mihai penca=vierme (animal x)
cel mai sexy artist roman este (un)...vierme(?!) :lol: hmm...it figures...
Razvan Fodor si Adi Despot, buni, si mai este tipul de la Van Noizz
(Romeo, parca) care nu e el chiar sexy dar are 'that certain something', dar ceva imi spune ca Van Noizz nu mai exista.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Unregistered
Dana de la hi-q. E tare! Si are niste sani misto!!!
Ma intreb ce-o fi in spatele acelor sani misto.....Voi ce ziceti??
Un suflet fain (frumos) ..

... pai cea mai sexi e (in nevaloroasa mea opinie) Anna Lesko (??) ... sexi am zis, doar atat!
...si cea mai gretoasa Andreea Balan (a stricat bunatate de playboi ..mai bine mergea la dinescu, la plai cu boi ...)
.

Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
...si cea mai gretoasa Andreea Balan (a stricat bunatate de playboi ..mai bine mergea la dinescu, la plai cu boi ...)
pardon, aia e Andreea Antonescu de care vb tu.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Lady Killer
pardon, aia e Andreea Antonescu de care vb tu.Andreea Balan e cum ai zis da', cel putin deocamdata, n-a pozat in PlayBoy.
Aha ..my lady, ce m-as face fara tine??:) ..adevarul e ca stau prost la capitolele: numere de telefon, nume/adrese ...dar stau bine cu memoria vizuala ...
...si sunt putin cam prea lat in spate, si cam prea modest...singurele mele defecte...

..da ..andreea antonescu... cap mare/sani de alaptatoare comunala/ si picioare ca 2 bete cu ditamai genunchii....
nici eu nu sunt frumos, dar nu pozez in playboi (nu spuneti iar ac strugurii sunt acri)
-
Hyena de la Animal X,,.......chestia ca prin Romania nu prea exista.....din strainatate,......aproape tozi...
-
}Sk8er_Girl{ - Junior Member
Crsitiana Radutza
Initial trimis de copiutzu
ANDREEA RAICU rules.
si mai nou MONICA BARLADEANU.
Dintre "cantaretze" poate cristiana radutza.
Hai ma...copiutzule ..Pai tu n-ai vazut ce poponeata lasata are? Si plina de ..chestii din-alea... celulite... Si ..Doamne fereste sa-ti zica ceva atunci cand se produce actul ..ca te pufneste rasul/plansul si poate ca mai faci naibii si un blocaj ceva...
..

Bafta'n search!
-
Re: Crsitiana Radutza
Hai ma...copiutzule ..Pai tu n-ai vazut ce poponeata lasata are? Si plina de ..chestii din-alea... celulite... Si ..Doamne fereste sa-ti zica ceva atunci cand se produce actul ..ca te pufneste rasul/plansul si poate ca mai faci naibii si un blocaj ceva...
..
Bafta'n search!
Care dintre ele? Sa ma uit mai atent :p
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: Re: Crsitiana Radutza
Care dintre ele? Sa ma uit mai atent :p
1. Cristina Raduta, care alta? .deja e in categoria prea-mult-uzata.
2.Pe bune ca e misto avatarul!!! Blace...Da' stii ..eu nu-s pedofil...

3.DRT: Monica Anghel. Fara misto...e un om frumos. Si desi e cat China ..are frumusetea ei .
(ho ma nu dati in mine, voi m-ati intrebat!!!)
-
Re: Re: Re: Crsitiana Radutza
1. Cristina Raduta, care alta? .deja e in categoria prea-mult-uzata.
2.Pe bune ca e misto avatarul!!! Blace...Da' stii ..eu nu-s pedofil...
3.DRT: Monica Anghel. Fara misto...e un om frumos. Si desi e cat China ..are frumusetea ei .
(ho ma nu dati in mine, voi m-ati intrebat!!!)
Tre' sa ma uit mai atent la radutza, da' oricum, are niste tzatze cool de tot. Chiar daca sunt pline cu silicon.
Legat de "foca" (monica anghel) are intradevar o frumusete - interioara. Si iti dai seama cat e de mare, ca are unde sa incapa.

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Crsitiana Radutza
Tre' sa ma uit mai atent la radutza, da' oricum, are niste tzatze cool de tot. Chiar daca sunt pline cu silicon.
Legat de "foca" (monica anghel) are intradevar o frumusete - interioara. Si iti dai seama cat e de mare, ca are unde sa incapa.) BLEACH
..am uitat sa spun: am 1,72 si ..52 de kg...

..Adica: iti dai seama ce cuplu as face cu Monica Anghel?.. perfect.
-
81 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii