Initial trimis de Bortzianu'
Hi hi hi ! imi placi! poate voia sa scrie "wonder world" ..
..Pai maneaua e buna la o chestie... ca orice rau care exista, pentru a fi dat de exemplu negativ.. E/face parte din educatie... Din yn si yang (asa se scrie? ..mai bine spuneam apa -foc) ..
..Lasa draga ca daca nu ar da faliment fabricile de bauturi/ tarfele si implicit politia...
Nu alunga raul ca prin /din echilibru, natura il va inlocui cu altul ..si nu mai vreau sa particip viata asta la inca o invazie ...
Hazmocar ba car ta lo ! ... husi in india!
DECLAR ca sunt incapabil sa inteleg.atunci sunt inferior pe scara evolutiei.mamifere - am postat asta mai sus ...dar nu s-a luat nimeni de mine ..asa ca poate n-a fost citita..

... Pai lasati-i fratilor si pe altii sa se bu cure de viata! nu mai fiti invidiosi pe cei fara creier! Ce , sunteti invidiosi pe cei care se bucura de nimicuri? Mie unu' mi-e ciuda ca nu pot sa ma bucur si eu ca ei... Moorrr! ..invidia imi ocupa toate secundele zilei!!!! ma zbat ca un sarpe in soare..dar degeaba...VREAU SA MA BUCUR SI EU ASA DE USOR!!!...dar daca asa a vrut Dumnezeu sa am constiinta.... ma accept asa cum sunt.