va plac manelele?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

si inca ceva....

Mesajde Bortzianu' » Joi Ian 30, 2003 3:40 pm

Initial trimis de Bortzianu'

Hi hi hi ! imi placi! poate voia sa scrie "wonder world" ..:)
..Pai maneaua e buna la o chestie... ca orice rau care exista, pentru a fi dat de exemplu negativ.. E/face parte din educatie... Din yn si yang (asa se scrie? ..mai bine spuneam apa -foc) ..
..Lasa draga ca daca nu ar da faliment fabricile de bauturi/ tarfele si implicit politia...

Nu alunga raul ca prin /din echilibru, natura il va inlocui cu altul ..si nu mai vreau sa particip viata asta la inca o invazie ...

Hazmocar ba car ta lo ! ... husi in india!

DECLAR ca sunt incapabil sa inteleg.atunci sunt inferior pe scara evolutiei.mamifere - am postat asta mai sus ...dar nu s-a luat nimeni de mine ..asa ca poate n-a fost citita..:)

... Pai lasati-i fratilor si pe altii sa se bu cure de viata! nu mai fiti invidiosi pe cei fara creier! Ce , sunteti invidiosi pe cei care se bucura de nimicuri? Mie unu' mi-e ciuda ca nu pot sa ma bucur si eu ca ei... Moorrr! ..invidia imi ocupa toate secundele zilei!!!! ma zbat ca un sarpe in soare..dar degeaba...VREAU SA MA BUCUR SI EU ASA DE USOR!!!...dar daca asa a vrut Dumnezeu sa am constiinta.... ma accept asa cum sunt.
Bortzianu'
Junior Member

Re: si inca ceva....

Mesajde Draga » Joi Ian 30, 2003 5:54 pm

Initial trimis de Bortzianu'

... Pai lasati-i fratilor si pe altii sa se bu cure de viata! nu mai fiti invidiosi pe cei fara creier! Ce , sunteti invidiosi pe cei care se bucura de nimicuri? Mie unu' mi-e ciuda ca nu pot sa ma bucur si eu ca ei... Moorrr! ..invidia imi ocupa toate secundele zilei!!!! ma zbat ca un sarpe in soare..dar degeaba...VREAU SA MA BUCUR SI EU ASA DE USOR!!!...dar daca asa a vrut Dumnezeu sa am constiinta.... ma accept asa cum sunt.

"Fericiti cei saraci cu duhul caci a lor va fi imparatia cerurilor"... nu? :p

Si este Yin, by the way...

Si, ca sa nu ignor topicul, nu-mi plac manelele... desi e adevarat ca unele acorduri orientale (dar sa nu uitam ca sunt preluate din muzica turceasca / greceasca) imi trezesc uneori un chef de-a da din buric... hehe... dar in general ma cam enerveaza.

In ce limba spui tu acolo cu India si ce spui, mai ales, ca sa stim si noi cum ne-ai injurat, nu de alta... :p

Bafta la postat ca vad ca esti foarte "prolific".
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde Cruela » Joi Ian 30, 2003 6:22 pm

Manelele sunt cea mai proasta muzica din cate exista, dar ca orice gunoi si ele pot fi atractive pentru unii oameni. In ziua de astazi, a fi manelist este o adevarata rusine... E adevarat ca dupa ce ai baut suficient (a se citi dupa ce nu mai stii nici macar cum te cheama) o manea iti merge direct la suflet. Kestia asta ar trebui sa fie un semn de intrebare pentru toti cei carora le place acest gen de zgomot...
Cruela
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii