Cea mai buna casa de discuri din Romania !!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Care este cea mai buna casa de discuri din Romania !!!

Media Services
59
15%
Roton
78
20%
Media Pro
48
12%
A & A Records
48
12%
Electrecord
8
2%
Music & Music
18
5%
Nova Music
58
15%
Transglobal
15
4%
RBA Records
13
3%
Vela Music
7
2%
Intercont
27
7%
Zone Records
21
5%

Voturi totale : 400

Mesajde dadius » Mie Feb 12, 2003 8:21 am

Initial trimis de Simona
Scuze ca nu v-am raspuns imediat. A fost mult de lucru aici la RBA. Am avut lansari (Etnic, Rustic, urmeaza D@niela si alte surprize placute). Ma rog, e de lucru si desi suntem trei fete in biroul media, fiecare cu departamentul ei, ducem lipsa de timp...

Persoanelor ce vor sa ma contacteze pe mine, dati-mi un mail la adresa simona.cristocea@rba.ro.
Daca vreti sa trimiteti demo-uri, folositi magazinul de prezentare al firmei RBA din str.Lipscani, nr 81, sector 3, Bucuresti sau sunati la secretariat : 322.94.94 sau 322.90.90.

Asa offtopic:

Cum de e posibil sa-l promovati asa de mult pe Marius Dragomira asta. Piesa asta e de cacat.L-a lasat nevasta ca s-a saturat de el si acum ne canta noua la TV of'ul. Las-o dracau chiar asa s-a ajuns. Pana acum casa voastra de discuri ma lasa rece.Nu aveti nici macar un singur artist mai de Doamne'ajuta.

Etnic, Rustic si Daniela. Apa de ploaie.

Daniela Gorfi aia? despre ea e vorba. Una pe care n-o mai ajuta nimic. Vocea in nici un caz si acu i se duce dracu' si asa zisul look.

RBA sucks.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Mishu » Joi Feb 13, 2003 12:27 am

Initial trimis de Simona
Scuze ca nu v-am raspuns imediat. A fost mult de lucru aici la RBA. Am avut lansari (Etnic, Rustic, urmeaza D@niela si alte surprize placute). Ma rog, e de lucru si desi suntem trei fete in biroul media, fiecare cu departamentul ei, ducem lipsa de timp...

Persoanelor ce vor sa ma contacteze pe mine, dati-mi un mail la adresa simona.cristocea@rba.ro.
Daca vreti sa trimiteti demo-uri, folositi magazinul de prezentare al firmei RBA din str.Lipscani, nr 81, sector 3, Bucuresti sau sunati la secretariat : 322.94.94 sau 322.90.90.

Santeti patetici!!!
Mishu

Pentru R.B.A (Simona Cristocea)

Mesajde Nasu » Joi Feb 13, 2003 11:06 pm

Am si eu o intrebare,care este raspunsul casei de discuri la pe care o reprezinti,in legatura cu niste aspecte foarte foarte BIZARE?,si anume:De ce casa de discuri R.B.A produce niste artisti cum sant
ETNIC,MARIUS,DRAGOMIR,AUTENTIC,ROYAL,E.T.C fara nici un D-zeu si sorti de reusita ;a iar nume cum este Big-Bang Cklan nu sant deloc promovati.Am umblat dupa albumul lor toata vara si intr-un sfasit l-am luat dupa net.Sincer,nu stiu ce cred altii despre ei dar cunosc multa lume care si-ar da o mana sa ii asculte.Sant chiar asa de rari sau ii tineti la naftalina.Parerea mea este ca

Sant cu trei clase peste tot ce inseamna hip-hop in ROMANIA
Astept cu nerabdare raspunsul tau pe acest forum!!![-X
Nasu
Junior Member

Pentru Simona Cristocea

Mesajde Bebytza » Joi Feb 13, 2003 11:26 pm

...dar chiar ce sa intampla cu Big-Bang Cklan ,ca imi placeau.Ma rog cred ca ce este bun nu prea este promovat in Romania,insa kkti ca [-( mama mama cati sunt....
sant peste tot la tv.Ce iti mai este cu lumea asta muzicala.Nu mai inteleg nimik!!!
Bebytza
Junior Member

....asadar...

Mesajde Bebytza » Joi Feb 13, 2003 11:49 pm

...bine ca totusi o promovati pe Daniel@ ptr ca ea daca stai si te gandesti merita totusi promovata,in schimb ceilaltii...SUCKS asta este...Apropo cand este lansarea ei?:dir: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:
Bebytza
Junior Member

Re: ....asadar...

Mesajde Unregistered » Vin Feb 14, 2003 1:00 am

Initial trimis de Bebytza
...bine ca totusi o promovati pe Daniel@ ptr ca ea daca stai si te gandesti merita totusi promovata,in schimb ceilaltii...SUCKS asta este...Apropo cand este lansarea ei?:dir: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Astia au ramas fara raspuns.
Unregistered

Re: Pentru Simona Cristocea

Mesajde Darec » Vin Feb 14, 2003 1:14 am

Initial trimis de Bebytza
...dar chiar ce sa intampla cu Big-Bang Cklan ,ca imi placeau.Ma rog cred ca ce este bun nu prea este promovat in Romania,insa kkti ca [-( mama mama cati sunt....
sant peste tot la tv.Ce iti mai este cu lumea asta muzicala.Nu mai inteleg nimik!!!

Ba i-am gasit pe astia de la Bigbengklan pe net .Suna bine. Zice-ti-mi si mie au scos vreun cd ceva ca sa pun si eu pe cineva sa imi trimita.
Darec

Re: Re: Pentru Simona Cristocea

Mesajde Unregistered » Lun Feb 17, 2003 1:52 pm

Initial trimis de Darec

Ba i-am gasit pe astia de la Bigbengklan pe net .Suna bine. Zice-ti-mi si mie au scos vreun cd ceva ca sa pun si eu pe cineva sa imi trimita.

Bai, eu am auzit ca vor scoate in curand ceva tare...
Ramane de vazut...
PA
Unregistered

Re: Re: Re: Pentru Simona Cristocea

Mesajde Darec » Mar Feb 18, 2003 1:17 am

Initial trimis de Unregistered

Bai, eu am auzit ca vor scoate in curand ceva tare...
Ramane de vazut...
PA

Si cam pe cand asta?
Darec

deci...

Mesajde n3aGabitz » Mar Feb 18, 2003 10:37 am

on topic: looooooooooooooooool

un artist: frate, deci tu care esti artist (Ca si mine) ai venit sa cer parerea unor oameni, care in mare parte nu au treaba cu industria muzicala, legata de viitorul tau artistic! Eu sper ca te-a ajutat treaba asta, dar in acelasi timp sper ca nu te vei baza doar pe ea.

simona: ma bucur ca nu ati promovat trupe ca b.b. klan, si asta ptr binele muzicii hip hop. no offense, si eu sunt ptr unii de cacat, cel putin nu halesc cacat batandu-ma in piept ca fac o muzica despre care inafara de faptul ca imi place cum suna nu stiu nimic.
(poate ma insel, eh..d'zeu e mare si imi iarta pacatele, deh viata ma facut rau).

dadius: Pe ce compilatie ai fost frate? scuze ca nu ti-am mai raspuns, dar am un computer de cacat, nasol dar asta e. g_mican@yahoo.com mailu meu vb oricand, ca vad ca avem mentalitate comuna!

alt on topic: dupa mine toate casele din ro au mari probleme cu promovarea si asta din cauza ca nu sunt in pas cu MUZICA sau nu cunosc destul stilul practicat de trupele lor, sau pur si simplu pe cei inzestrati cu promovarea nu ii intereseaza si nu isi fac munca cu placere cum ar trebuii.

intrebare de bagare de seama: Ptr mine, care sunt deja semnat, ce casa de discuri mi-ar fii buna ptr un contract de distributie/licientere in Romania? (hai ca o sa fie interesant sa citesc raspunsurile)

Va multumesc
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde usualflow » Mar Feb 18, 2003 1:15 pm

la Zone Records nu e de mers....sunt neseriosi si au prostul obicei de a duce cu zaharelul...

din pdv al madiatizarii, al promovarii artistilor si al profesionalismului, mi se pare ca Roton se ridica in varful piramidei. Cea mai nasoala casa de discuri e RBA Records. Mai e nevoie de argumente? ;B
usualflow
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Feb 18, 2003 8:21 pm

Bai, io cred ca o produc pe daniela in sensul urmator: adik, o trimit la produs ,,,, logic nu? ca altfel, nu stiu cum ar putea scoate bani din concerte .... ca eu nu am vazut-o in nici un concert pana acu ..... :-))

Initial trimis de dadius

Asa offtopic:

Cum de e posibil sa-l promovati asa de mult pe Marius Dragomira asta. Piesa asta e de cacat.L-a lasat nevasta ca s-a saturat de el si acum ne canta noua la TV of'ul. Las-o dracau chiar asa s-a ajuns. Pana acum casa voastra de discuri ma lasa rece.Nu aveti nici macar un singur artist mai de Doamne'ajuta.

Etnic, Rustic si Daniela. Apa de ploaie.

Daniela Gorfi aia? despre ea e vorba. Una pe care n-o mai ajuta nimic. Vocea in nici un caz si acu i se duce dracu' si asa zisul look.

RBA sucks.
Unregistered

Mesajde Darec » Sâm Feb 22, 2003 2:04 am

Ba am si eu o intrebare. De la ce vine numele de RBA?
Darec

Mesajde Manole » Dum Feb 23, 2003 1:21 am

deci...
on topic: looooooooooooooooool

un artist: frate, deci tu care esti artist (Ca si mine) ai venit sa cer parerea unor oameni, care in mare parte nu au treaba cu industria muzicala, legata de viitorul tau artistic! Eu sper ca te-a ajutat treaba asta, dar in acelasi timp sper ca nu te vei baza doar pe ea.

simona: ma bucur ca nu ati promovat trupe ca b.b. klan, si asta ptr binele muzicii hip hop. no offense, si eu sunt ptr unii de cacat, cel putin nu halesc cacat batandu-ma in piept ca fac o muzica despre care inafara de faptul ca imi place cum suna nu stiu nimic.
(poate ma insel, eh..d'zeu e mare si imi iarta pacatele, deh viata ma facut rau).

dadius: Pe ce compilatie ai fost frate? scuze ca nu ti-am mai raspuns, dar am un computer de cacat, nasol dar asta e. g_mican@yahoo.com mailu meu vb oricand, ca vad ca avem mentalitate comuna!

alt on topic: dupa mine toate casele din ro au mari probleme cu promovarea si asta din cauza ca nu sunt in pas cu MUZICA sau nu cunosc destul stilul practicat de trupele lor, sau pur si simplu pe cei inzestrati cu promovarea nu ii intereseaza si nu isi fac munca cu placere cum ar trebuii.

intrebare de bagare de seama: Ptr mine, care sunt deja semnat, ce casa de discuri mi-ar fii buna ptr un contract de distributie/licientere in Romania? (hai ca o sa fie interesant sa citesc raspunsurile)

Va multumesc

Odata ce nu ai auzit cum canta de ce te pronuti?.Eu i-am ascultat, chiar daca foarte putin si pot spune(cu mana pe platane) ca suna bine fata de altii din h-h-ul Romanesc de rahamat.Intradevar sant foarte comerciali,trebuie sa traiasca si ei nu?Asa ca amigo mai
asculta si tu muzica nu mai sta cu capu` intre boxe ca sa asculti doar piesele tele,si te bucuri cat de tare esti ;FARA SUPARARE.
Am si eu o curiozitate de ce cauti casa de discuri daca ai deja?
In alta ordine de idei vad ca prea multa lume se ia de RBA,fata de alte case de discuri cred ca tot scoate ceva bun pe piata(daca stai sa te uiti bine in privinta muzicii ETNO sant No^1)
Cu Big-Bang Cklan astia cred ca ii vor scoate si pe ei pe piata in curand daca tot ziceti ca sant asa de buni!!

Sa gandesti este greu,dar,sa fi prost oare doare?!!
FARA SUPARARE!!!
Manole

Mesajde Domino » Dum Feb 23, 2003 1:45 am

...n3aGabitz esthi patetic baietica,pun pariu ca nu sti nimik in cea ce priveste Hip-hop-ul.Cred ca ai avut o copilarie zdruncinata!!!

:bleah: pe tine
Domino
Junior Member

Mesajde Darec » Dum Feb 23, 2003 2:53 pm

Initial trimis de Domino
...n3aGabitz esthi patetic baietica,pun pariu ca nu sti nimik in cea ce priveste Hip-hop-ul.Cred ca ai avut o copilarie zdruncinata!!!

:bleah: pe tine

Te lasam pe tine ca vedem ca tu stii...
Darec

Re: Re: Cea mai buna casa de discuri din Romania !!!

Mesajde bogdanovici666 » Dum Feb 23, 2003 3:42 pm

Cred Roton e singura casa de discuri ce se ocupa de artistii sai foarte mult.
Mai ales pe internet unde fiecarui artist i se face pagina chiar daca naspha.
Oricum vizitati http://www.miki.ro (nu e sitee facut de cei de la rol)!
Astept opiniile voastre despre site la bogdanovici666@mymail.ro !
bogdanovici666

Mesajde n3aGabitz » Dum Feb 23, 2003 7:05 pm

manole: Nu am casa de distribuit in romania, intelegi? iti trebuie licenta daca vrei sa scoti un alb un alta tara. unde sunt acum AM! citeste mai atent. iar despre trupa respectiva i-am ascultat, altfel nu ma pronuntam.

celalalt care sa luat de mine: nu te voi injura deoarece nu stii nimic despre mine, asa ca te ignor. iti sugerez totusi sa te documentezi mai bine despre o persoana inainte sa faci o afirmatie.

...

"vorbee..." bulangiilor
n3aGabitz
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii