deci...
on topic: looooooooooooooooool
un artist: frate, deci tu care esti artist (Ca si mine) ai venit sa cer parerea unor oameni, care in mare parte nu au treaba cu industria muzicala, legata de viitorul tau artistic! Eu sper ca te-a ajutat treaba asta, dar in acelasi timp sper ca nu te vei baza doar pe ea.
simona: ma bucur ca nu ati promovat trupe ca b.b. klan, si asta ptr binele muzicii hip hop. no offense, si eu sunt ptr unii de cacat, cel putin nu halesc cacat batandu-ma in piept ca fac o muzica despre care inafara de faptul ca imi place cum suna nu stiu nimic.
(poate ma insel, eh..d'zeu e mare si imi iarta pacatele, deh viata ma facut rau).
dadius: Pe ce compilatie ai fost frate? scuze ca nu ti-am mai raspuns, dar am un computer de cacat, nasol dar asta e.
g_mican@yahoo.com mailu meu vb oricand, ca vad ca avem mentalitate comuna!
alt on topic: dupa mine toate casele din ro au mari probleme cu promovarea si asta din cauza ca nu sunt in pas cu MUZICA sau nu cunosc destul stilul practicat de trupele lor, sau pur si simplu pe cei inzestrati cu promovarea nu ii intereseaza si nu isi fac munca cu placere cum ar trebuii.
intrebare de bagare de seama: Ptr mine, care sunt deja semnat, ce casa de discuri mi-ar fii buna ptr un contract de distributie/licientere in Romania? (hai ca o sa fie interesant sa citesc raspunsurile)
Va multumesc
Odata ce nu ai auzit cum canta de ce te pronuti?.Eu i-am ascultat, chiar daca foarte putin si pot spune(cu mana pe platane) ca suna bine fata de altii din h-h-ul Romanesc de rahamat.Intradevar sant foarte comerciali,trebuie sa traiasca si ei nu?Asa ca amigo mai
asculta si tu muzica nu mai sta cu capu` intre boxe ca sa asculti doar piesele tele,si te bucuri cat de tare esti ;FARA SUPARARE.
Am si eu o curiozitate de ce cauti casa de discuri daca ai deja?
In alta ordine de idei vad ca prea multa lume se ia de RBA,fata de alte case de discuri cred ca tot scoate ceva bun pe piata(daca stai sa te uiti bine in privinta muzicii ETNO sant No^1)
Cu Big-Bang Cklan astia cred ca ii vor scoate si pe ei pe piata in curand daca tot ziceti ca sant asa de buni!!
Sa gandesti este greu,dar,sa fi prost oare doare?!!
FARA SUPARARE!!!