big brother - cine sa ramana?
70 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
salut
sosoooooooooooooooooo e cel mai dulce si cel mai dragutzel e un scumpic,sper sa cistige,si violeta e destul de frumusica si de treaba bafta le urez:A
- nebunatica_18
- Junior Member
Re: big br..
Initial trimis de andreea ca
nadira era lenesa gagii au gasit un termen mai politicos
o fufa care nu-si gasea locul acolo
nu este momentul sa ne pronuntam pentru ca nui cunoastem asa bine
deci whait
presupun ca tu esti o gospodina care pute a peste prajit si dupa care nu intoarce nimeni capul,in general complexatele vorbesc asa ca tine.
- Unregistered
:sal:
Eu vreau sa castige Soso :B e cel mai cool dintre toti !!:lol:
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
SAD BUT TRUE!!
Daca de data asta ramane Izabela (taranca din cripta) in casa atunci Romania chiar e un popor de tarani!!!!!!!!!
ERNEST TREBUIA SA RAMANA!!!!! nu mi-a venit sa cred ca a iesit!!! era cel mai pe fata om din casa.. si noi am votat cu taranimea!!!! ..adica eu nu am votat deloc, si tre sa recunosc ca imi pare rau! ;P ... e tragic pentru ca asa e si in viata de zi cu zi, oamenii misto iau tzapa si fraieri au noroc!:mad: sad but true!! ernest merita sa castige! ..asta e parerea mea
ERNEST TREBUIA SA RAMANA!!!!! nu mi-a venit sa cred ca a iesit!!! era cel mai pe fata om din casa.. si noi am votat cu taranimea!!!! ..adica eu nu am votat deloc, si tre sa recunosc ca imi pare rau! ;P ... e tragic pentru ca asa e si in viata de zi cu zi, oamenii misto iau tzapa si fraieri au noroc!:mad: sad but true!! ernest merita sa castige! ..asta e parerea mea
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Re: Re: big br..
Initial trimis de Unregistered
presupun ca tu esti o gospodina care pute a peste prajit si dupa care nu intoarce nimeni capul,in general complexatele vorbesc asa ca tine.
Vai de capul tau,proasto.Esti urata si curva,o sugi pe gratis,fa!Muie!Eu am ajuns bine,tu unde esti?Ha-ha-ha!
- Unregistered
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Da' ce va place mah asha de mult la Soso?!???!?!?! :con:
Adik shi mie-mi place putin,dar doar ca'i simpatic...ca'n rest....ce urasc io la el e k are un corp ORIBIL!!!
![]()
nu tre ` sa ai un corp precum a lu ` florin sa fii cul.asta tine de atitudine go soso go banatu rulz:o
- Gavozdita
70 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii