Nu stie ea prea multe dar e frumoasa foc
68 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
[quote]Initial trimis de Salma
[B]
Ba da, el singur. Important e sa vrea. Dar multe femei frumoase cred ca nu mai au nevoie de asta, pentru ca oricum barbatii cad pe spate inainte ca ele sa deschida gura.
Nimeni nu se poate face mai destept, oricat de mult ar vrea. Una este sa inveti si alta este sa fii inteligent. Cu inteligenta te nasti, dar nu ti-o faci tu.
[B]
Ba da, el singur. Important e sa vrea. Dar multe femei frumoase cred ca nu mai au nevoie de asta, pentru ca oricum barbatii cad pe spate inainte ca ele sa deschida gura.
Nimeni nu se poate face mai destept, oricat de mult ar vrea. Una este sa inveti si alta este sa fii inteligent. Cu inteligenta te nasti, dar nu ti-o faci tu.
-
Nightmare - Junior Member
Initial trimis de Cr@zY @nGeL
... nimeni nu poate face un om mai destept decat este.
In opinia mea, inteligenta nu e acelasi lucru cu desteptaciunea (aici ai dreptate), dar orice om poate deveni mai destept decat altul cu acelasi IQ, invatand (aici n-ai dreptate). E mai clar acum ?
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
Initial trimis de dinu
Eu cred ca pot face un om mai destept decat sunt. :con:
Ai dreptate, depinde in ce sens interpretezi.
Cineva poate face un om mai destept decat este (in sensul de a naste).
Bine gandit Dinu, felicitari.
-
Nightmare - Junior Member
Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Ai dreptate, depinde in ce sens interpretezi.
Cineva poate face un om mai destept decat este (in sensul de a naste).
Bine gandit Dinu, felicitari.
Stau eu si cuget acum... Nu prea stiu eu multa genetica, dar ma gandesc la ADN-ul ala... Daca materialu' e prost, nu stiu cum ar putea sa iasa ceva mai destept... Depinde acum care parte mosteneste mai mult progenitura... Ca daca amandoi sunt prosti, vai de saracu' plod...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
ia te uití£ frate, cum s-a ajuns de la femeia lu' fodor la pisihologie, filoxofie ºi alte trebi d'astea neuronale.
pí£i io í¾in sí£-l felicit pe aceastí£ cale pe rí£zvan, care a luat-o, i-a pus-o ºi a rezolvat problema fí£rí£ atata vorbí£rie.
pí£i io í¾in sí£-l felicit pe aceastí£ cale pe rí£zvan, care a luat-o, i-a pus-o ºi a rezolvat problema fí£rí£ atata vorbí£rie.
-
neatza - Mesaje: 5820
68 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii