Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
Eu nu sunt Andreea Balan!!!

Pentru cine nu shtie eu nu sunt Andreea Balan....wheewww..mi-am luat o pata de pe chelie!!!!!!
KrO$$fire
-
krossfire - Junior Member
Re: Re: Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
Initial trimis de sohatzki
de CLASS ai auzit?.. eu da... si am auzit ca si CANDY s-au apucat de live... deci... succes la showrile live, daca tu zici ca ai de gand sa faci pasul asta... si... as vrea sa vad cum mai te rupi in figuri pe scena acuma daca vei canta live...:p
In ce viata a cantat Class LIVE? Nu stiu ce este LIVE! Ei nu inteleg sensul cuvantului!
- Unregistered
Hmm... Ea si-a dorit sa facu` un cover dupa clipu` lu` Spears, Madonna si Christina si Ricky...
)

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
pe bune ? !:shock: ... uaaaaaaaaaau e chiar Andreea Balan ... , yeah right ...
get a life bitch ! .... ("Andra")
get a life bitch ! .... ("Andra")
-
monk - Mesaje: 2747
Re: buna
Initial trimis de Unregistered
buna , sunt amir unu din fanii tai te rug suna ma la :0724424799
amir
;a
cata idiotenieeeee!!! ;a se vede ca e forumu` andreea balan... ca ejti fan and.b si ca te numesti amir,am inteles... da` dak nu ejti fierbinte n`ai facut nimik...sau...poa` andreei ii plac aia fleashk... :con:
:hehe:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Heh... E un fan 'junior' al Andreei probabil... Nuh stie pe ce lume traieste. Anyway, pan` la urma.. Era sau nu Andreea tipa care a postat primu` mesaj? :con:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Nope
Nu.
P.S.[list=1]
[*]Daca era ea, scria pe forumul "Andreea Balan", nu aici.
[*]Nu ar fi scris "pe bune" in titlul subiectului.
[/list=1]
P.S.[list=1]
[/list=1]
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
Re: Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
Fuck OFFF !! ....Ba imi vine sa vars cand va aud..."premii muzicale internationale"...ce kkt de premiu ai luat si tu ba?...pe la vreo bodega de la scara blocului sau unde?...vezi`tzi de fanii tai de 10 ani shi mai citeshte shi tu abecedaru`...bleahh
- Unregistered
Re: Re: Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
Initial trimis de sohatzki
de CLASS ai auzit?.. eu da... si am auzit ca si CANDY s-au apucat de live... deci... succes la showrile live, daca tu zici ca ai de gand sa faci pasul asta... si... as vrea sa vad cum mai te rupi in figuri pe scena acuma daca vei canta live...:p
ahahaa....da mah...canta CLASS live...shi CANDY canta live.La noi daca ii la o adica totzi canta live...DA CUM CANTA FRATZILOR???Asha ca mai lasa-ma cu CLASS si CANDY...sunt prea putzine trupe care canta live in adevaratul sens al cuvantului...shi daca e la o adica...mai uitatzi-va fratzilor pe la straini...o sa vedetzi ca shi la ei concertele "live" sunt peste 50% play-back ca sa poata face si show...sau sunt 100% live...unde show-ul il fac dansatorii si efectele de shcena,iar artistul e cat se poate de protejat.Hai pa shi un praz verde:
- Unregistered
Esti antimuzica papusa
Daca tot sustii sus si tare ca esti solista ( lucru valabil si pentru altii ) cind poti demonstra faptul ca poti solfegia o piesa numai cu partitura acesteia in fata ?
A fi intr-adevar solist presupune si cunoasterea unui instrument .
A fi intr-adevar solist presupune si cunoasterea unui instrument .
- Unregistered
Aham.... Pai, nuh mai aberati pe langa subiect dak nuh aveti ceva logic d spus... Nuh e Andreea Balan, s-a confirmat chestia asta... Ok, acu` puteti inchide thread-u`! Anyway, pan` atunci sper sa nuh mai aberati in halu` asta... 

-
Re: Nope
Initial trimis de Dragos C.
Nu.
P.S.[list=1]
[/list=1]
ba ar fi scris ca la cat o duce pe ea mintea saraca...
totusi nu cred ca e ea, sau cine stie poate a invatat sa scrie de cand n-am mai vazut-o.
- Unregistered
nu e ea ba!
cum sa fie ea ?
ganditi-va la lungimea mesajului. daca era ea , ar fi obosit la minte sa scrie atat
si la cate semne de punctuatie sunt..... cat s-ar fi chinuit saraca sa le puna .
concluzie: LASA-TE DE MUZICA FATO SI NU MAI PUNE PE TATICUTZU SA-TI SCRIE MESAJELE!!
ganditi-va la lungimea mesajului. daca era ea , ar fi obosit la minte sa scrie atat
si la cate semne de punctuatie sunt..... cat s-ar fi chinuit saraca sa le puna .
concluzie: LASA-TE DE MUZICA FATO SI NU MAI PUNE PE TATICUTZU SA-TI SCRIE MESAJELE!!
- ionutz_x3
- Junior Member
Re: Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!
eee,,ce sa spun .Mie chiar imi place Andreea Balan..Are melodii dragute.
- Unregistered
Heh... Dea, asta a fost buna.. 10 puncte de la mine! 

-
mda...
;a
mai.. robert asta... te iei de mana frumusel cu idiotu` de dinainte... amir parca il chema ... ,va urcati amadoi pe cladirea de la Cat Music/Media Services.. si....va dati foc! ;m.. Ca asa.. cine stie.. poate o impresionati pe "blondina" si mai scapa lumea de oameni ca voi ma!
:o
mai.. robert asta... te iei de mana frumusel cu idiotu` de dinainte... amir parca il chema ... ,va urcati amadoi pe cladirea de la Cat Music/Media Services.. si....va dati foc! ;m.. Ca asa.. cine stie.. poate o impresionati pe "blondina" si mai scapa lumea de oameni ca voi ma!
:o
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Heh... Lasa-i, mai, ca-s mici... Si...Neputinciosi...
-
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii