Andra
107 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
lol..andra
voce are dar mi se pare kam inkrezuta. shi mai e shi uratzika 

You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Initial trimis de Gabizzu
sunteti niste ratati, cu pretentii la statul de useri!
nu vedeti cum va rotiti toti in acelasi cerc? niste prosti toti!
de ce nu zice nimeni nimic de vocea ei? cate soliste din ro au voce ca ei? sunteti varza cu carne, retardati fara diploma! :mad:
nu ca altceva in afara de vocea ei, mi-ar place, dar voi sunteti de kkt pur si simplu!
Wau! Cred k e prima oara cand sunt perfect de acord cu tine!
Ce legatura are, mah, look-ul si textele melodiilor (kre nu depind de ea), cu vocea ei??? Dak la doar 17 ani are o voce asa buna, cred k nu poate fi decat de admirat. Dar romanul, e invatat sa vorbeasca inainte sa gendeasca... asta e!
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
-
Sweet-one - Junior Member
Initial trimis de Alondra
Vreo 17 ani, cred.
Eu zic vreo 37 de ani :rolleyes:
Rock-ul este cea mai sincera muzica
www.floriris.go.ro
www.floriris.go.ro
-
Floriris - Junior Member
..s-o feliciti..pe aia...ce ''efort''!:D da' eu ar trebui sa te felicit!vad ca-i suporti cu mare usurinta fitzele,daca vrei sa o si feliciti!:p loooooooool.Initial trimis de Unregistered
mult de tot e super tare andra si chiar o so felicit personal.
''O stea din cerul meu,am ales..pentru tine.Vreau sa intelegi,eu te cunosc..cel mai bine.Nu e de ajuns,sa stiu cine esti..vreau sa imi spui ca tu..ma iubesti''
- cat_
- Junior Member
Re: lol..andra
Initial trimis de covergirl^^^
voce are dar mi se pare kam inkrezuta. shi mai e shi uratzika![]()
hmm...acum vrei sa fie si frumoasa, si desteapta, si cu bani???:rolleyes: pana cand deschide gura, e frumoasa... dupa ce o deschide, se face uraaaattaaa!!! :bleah: in cazul asta ii mai raman banii, si, implicit (vdt fiind) fitzele :p

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
Britney Spears
muie voua baInitial trimis de Unregistered
kkt esti tu habar nai tu ce inseamna muzica adevarata!! hahaha hai sa vedem ce "mari cantaretii" ascultii tu draga????
Andra e super
a-ti vrea voi sa o aveti(baieti)
a-ti vrea voi sa fi-ti ca ea(fetele)
- ioxulina
Re: Britney Spears
e una dintre cantaretele mele prederate
asta nu inseamna ca ascult numai Andra
haha
asta nu inseamna ca ascult numai Andra
haha
- Unregistered
Re: Re: lol..andra
nu e urata deloc si chiar arata bineInitial trimis de LIL^Angel
hmm...acum vrei sa fie si frumoasa, si desteapta, si cu bani???:rolleyes: pana cand deschide gura, e frumoasa... dupa ce o deschide, se face uraaaattaaa!!! :bleah: in cazul asta ii mai raman banii, si, implicit (vdt fiind) fitzele :pe penibila de la o vreme! :eek:
- Unregistered
Re: Re: lol..andra
muritiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiInitial trimis de LIL^Angel
hmm...acum vrei sa fie si frumoasa, si desteapta, si cu bani???:rolleyes: pana cand deschide gura, e frumoasa... dupa ce o deschide, se face uraaaattaaa!!! :bleah: in cazul asta ii mai raman banii, si, implicit (vdt fiind) fitzele :pe penibila de la o vreme! :eek:
hahahahhaha
- Unregistered
Re: Re: Re: lol..andra
mda..cum sa nu......Taci,mah..nu vzi ca te faci de cacao cu replicile astea?Initial trimis de Unregistered
muritiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa voiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hahahahhaha
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Sunt o fata frumoasa si perversa, si as vrea sa fac cunostinta cu cat mai multi baieti. Daca vreti sa vedeti poze cu mine intrati pe http://www.delyaxxx.go.ro
P.S: 1. Pozele nu sunt toate "decente"
2. Scuzati cacofonia
P.S: 1. Pozele nu sunt toate "decente"
2. Scuzati cacofonia
- Unregistered
- Unregistered
Hmmm....Andra e o persoana super de treaba....am cunoscut-o....si imi place mut de ea, nu are fite de vedeta, sau mai stiu eu ce!
Imi place melodia aia..."vreau sarutarea ta"....e misto !
Imi place melodia aia..."vreau sarutarea ta"....e misto !
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
E misto rau "Vreau sarutarea ta"...are un videoclip super...
Iar piesa e 100% Fun Factory...se vede ca a fost facuta in studio la Tiger 1....
Iar piesa e 100% Fun Factory...se vede ca a fost facuta in studio la Tiger 1....
-
bogdanovici666 - Junior Member
Initial trimis de Catelul_Fantoma
..s-o feliciti..pe aia...ce ''efort''!:D da' eu ar trebui sa te felicit!vad ca-i suporti cu mare usurinta fitzele,daca vrei sa o si feliciti!:p loooooooool.
Catelushule Fantoma, de unde ai dedus matale ca Andra ar fi fitoasa? Da-mi voie sa te informez ca nu este deloc asa. Am cunoscut-o personal pe Andra in urma cu doua seri la Festivalul The Golden Star, unde a sustinut un microrecital 100% live, iar prestatia a fost excelenta. Si mie nu mi s-a parut fitoasa absolut deloc. Din contra, este o fata tare de treaba. Incetati sa mai va mai dati cu parerea despre lucuri pe care nu le cunoasteti.
- Alondra
Faptul ca andra este f. fitzoasa a fost confirmat de cateva persoane care au avut ocazia sa o cunoasca.Nici nu mai era nevoie sa mi se spuna acest lucru,deoarece mi-am dat seama ca are fumuri in cap de cand am auzit-o spunand ca ea este:frumoasa,talentata,are gust la haine,...bla,bla,bla.In plus,daca atunci cand ai cunoscut-o,ti-a zambit si a facut-o pe-a dragutza asta nu inseamna ca e o persoana de treaba.Itzi dau un sfat prietenesc:nu te lasa amagita de unele persoane care vor sa para dragute,care-ti trantesc un ranjet fortat in fata.:o
- cat_
- Junior Member
A!Si inca ceva.Am citit un articol despre andra,in bravo,unde declara ca ea se considera CEA MAI BUNA VOCE DIN ROMANIA.Totusi..nu-i cam ciudat ca-si gaseste atatea calitati ea singura?Se lauda de una singura?mmmmmmmm...Lauda de sine ..nu miroase a bine..no,no:rolleyes:
- cat_
- Junior Member
sunt de acord cu tine,catelul_fantoma cand spui ca "lauda de sine nu miroase-a bine" dar pe langa altzii ea chiar are cu ce sa se laude.chiar are voce shi cine nu recunoashe asta o face numai din invidie.cat despre fitze...hai sa fim serioshi cine nu are(mai ales vedete).shi pana la urma fiecare om are zilele lui proaste shi zilele lui bune.cine shtie cand shi in ce imprejurari au cunoscut-o unii?!my opinion:D
- vulpyx
- Junior Member
Si eu am prieteni kre o cunosc (unul chiar f.f.f.bine) si au spus despre ea k este de treaba. Eu nu ma pot pronunta, pt k am vb cu ea o singura data in niste conjuncturi nu tocmai favorabile. DAR... vulpyx a afirmat ceva foarte corect: chiar dak ar fi laudaroasa, macar are cu ce. Are doar 17 ani si o voce pe kre multi nici dupa o lunga cariera muzicala nu o dobandesc...
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
-
Sweet-one - Junior Member
Faptul ca andra este f. fitzoasa a fost confirmat de cateva persoane care au avut ocazia sa o cunoasca.Nici nu mai era nevoie sa mi se spuna acest lucru,deoarece mi-am dat seama ca are fumuri in cap de cand am auzit-o spunand ca ea este:frumoasa,talentata,are gust la haine,...bla,bla,bla.In plus,daca atunci cand ai cunoscut-o,ti-a zambit si a facut-o pe-a dragutza asta nu inseamna ca e o persoana de treaba.Itzi dau un sfat prietenesc:nu te lasa amagita de unele persoane care vor sa para dragute,care-ti trantesc un ranjet fortat in fata.:o
Adevarul este ca niciodata nu ma las amagita de aparente, ceea ce am facut si in cazul Andrei. Ce-i drept, avand in vedere ca statutul sotului meu in muzica romaneasca, nici nu avea cum sa-si permita sa fie cu mine altfel decat foarte naturala si fara fite.
- Alondra
Na!Vezi?Ce ti-am spus?Atitudininii ei,i s-ar potrivi un proverb de genul ''Scopul scuza mijloacele''.Initial trimis de Alondra
Adevarul este ca niciodata nu ma las amagita de aparente, ceea ce am facut si in cazul Andrei. Ce-i drept, avand in vedere ca statutul sotului meu in muzica romaneasca, nici nu avea cum sa-si permita sa fie cu mine altfel decat foarte naturala si fara fite.
- cat_
- Junior Member
About Andra...
Hmm sa jtitzi ca avetzi dreptate .. la faptu` ca se lauda prea mult asha in prostie... voce are asta recunosc,arata bine ... da` nu e prea bine cu lauda asta ; oricum n`avem dom`le cum sa schimbam omul!
Hmm sa jtitzi ca avetzi dreptate .. la faptu` ca se lauda prea mult asha in prostie... voce are asta recunosc,arata bine ... da` nu e prea bine cu lauda asta ; oricum n`avem dom`le cum sa schimbam omul!
-
I`m With You - Junior Member
Na!Vezi?Ce ti-am spus?Atitudininii ei,i s-ar potrivi un proverb de genul ''Scopul scuza mijloacele''.
Desi incerc sa zic mai putin in mai multe cuvinte, nu-s de parere ca daca Andra s-a hotarat sa-si gaseasca drum printre celelalte personaje din muzica romaneasca bazandu-se pe ... _altceva_ decat muzica (doar vocea nu-i destul ca muzica ei sa sune bine), mai exact prin look-ul exagerat (avand in vedere si faptul ca are 17 ani) si colaborari cum ar fi cea cu bombonica aia de ciocolata nu inseamna ca trebuie sa inchidem ochii si sa zicem 'ok, toti trec prin asta'. Daca accepta sa cante asa 'texte' si sa faca asa clipuri, asta e ...
- bzerodi
Este o persoana nesuferita Andra asta,este ingamfata si plina de aere de vedeta.
Am putut sa o ascult sambata trecuta si sincer nu mi-a facut nici o placere,privire acra,comportament de tot kktul,playback de prost gust,abia se misca cu microfonul in mana,si cand a intrat in culise a inceput sa urle ca nu a avut public in sala(asta era cam adevarat),k sonorizarea a fost proasta,ca de ce si-au batut joc de ea...etc?
Voce are,caracter nu.
Am putut sa o ascult sambata trecuta si sincer nu mi-a facut nici o placere,privire acra,comportament de tot kktul,playback de prost gust,abia se misca cu microfonul in mana,si cand a intrat in culise a inceput sa urle ca nu a avut public in sala(asta era cam adevarat),k sonorizarea a fost proasta,ca de ce si-au batut joc de ea...etc?
Voce are,caracter nu.
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
107 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii