Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Noi 14, 2003 11:13 pm

Ce mi-ar placea mie... Soundtrack de film... Hmmmm... Pt. un film cu si despre adolescenti, ar da bine pe coloaana sonora mel. "Crede in tine" "Nu e greu"sau "Tot ce vrei" (d5)La un film de dragoste-"Dac-ai sti" sau "Am nevoie de tine" . "Superstar" ar fi bun pt. o comedioara romantica si... ar mai fi...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde basstard » Sâm Noi 15, 2003 1:13 am

Iar tu? Iar cu Erectia 5?
Fuck, woman, tu n-ai mai crescut (la minte) chiar deloc?
Cred ca esti cel mai consecvent user de pe forum.... spui aceleasi tampenii de cand te-ai inregistrat aici.

Io as vera sa fac un film despre onanie... cu Erectia 5 pe soundtrack
human being/being human
basstard
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Film si muzica! Alegeti sa faceti coloana sonora...

Mesajde Florin » Sâm Noi 15, 2003 6:40 pm

Initial trimis de pussy
PROBLEMA MI SE PARE CA ESTE DE LOIALITATE, DACA STII CE INSEAMNA ASTA!
MI-AM SCHIMBAT TOTAL PAREREA DESPRE TINE DUPA CE MI-A POVESTIT O PRIETENE CATE CEVA DESPRE TINE SI DUPA CE AM INTRAT PE SITE-UL VOSTRU.
Problema ta este intr-adevar ca esti cam frustrat. Nu stiu daca sexual cum isi da cu parerea cineva... Ai senzatia ca esti pe dinafara, NU?
Pai crezi ca daca colegii tai citesc ce scrii tu vei fi vreodata altfel? Eu in locul lor m-as simti tradata.
Poti fi coleg si cu Adrian Copilu' minune, doar cantati amandoi, nu?

Chiar crezi ca vei ramane mult cu Proconsul? Eu cred ca in maxim doi ani tu vei canta cu o alta formatie!

Cat despre Blazzaj. Never heard! Daca era ceva de capul lor nu crezi ca stia mai multa lume de ei?

Probabil iti pasa cat de cat de Proconsul, asa ca am sa iti mai raspund odata, desi nu aveam intentia.
Este greu sa iti dai seama de loialitatea mea fata de Proconsul de la televizor, de pe forum, sau din ce iti povesteste tie o "prietena" Nu ai cum sa vezi de exemplu ca in general petrec mai mult timp alaturi de colegii mei decat cu sotia mea, dar ai putea sa remarci faptul ca prezenta mea pe acest forum se datoreaza aproape exclusiv formatiei proconsul, pe care o reprezint. Eu personal moderez si raspund pe forumul "proconsul", desi mi-ar fi foarte usor sa las pe altcineva.
In ceea ce priveste acest subiect, am citit, am vazut ca s-a discutat despre trupa mea aici, si in fond fiecare are dreptul la o opinie proprie. Pe de alta parte, aici este subiectul "barfe online", este un subiect deschis de o persoana necunoscuta noua, nu este nici pe departe o oferta pentru Proconsul, noi lucram la alt nivel.
De asemenea, daca este sa vorbim de loialitate, ea se manifesta in toate directiile, nu doar intr-un singur sens. O mare lipsa de loialitate ar fi ca eu sa uit ca am cantat in trupa Blazzaj. Este o trupa pe care am fondat-o impreuna cu Eddie Neumann, in care am crezut si in care mai cred, pentru ca eu mi-am schimbat numai orasul de resedinta, nu si gusturile. Muzica Blazzaj poate fi folosita in coloana sonora a unui film (intre noi fie vorba, a fost folosita intr-un film francez)
Daca zici ca ti-ai schimbat parerea despre mine, inseamna ca la un moment dat ai avut o parere buna, si iti multumesc.
Nu, nu am senzatia ca sunt pe dinafara, am o relatie foarte buna cu colegii mei, pentru ca sunt foarte dedicat trupei Proconsul. Spre diferenta de alti colegi de breasla, eu refuz sa cant cu alta trupa in afara de Proconsul, tocmai pentru a nu crea confuzie.
Daca in doi ani voi canta sau nu cu o alta formatie este neinteresant. Important pentru mine este ca eu acum sunt in trupa Proconsul.
Nu ai auzit de Blazzaj? Perfect, nu e pentru tine.
Florin
Junior Member

Mesajde rockgirl » Dum Noi 16, 2003 8:19 pm

Initial trimis de bassplayer
Iar tu? Iar cu Erectia 5?
Fuck, woman, tu n-ai mai crescut (la minte) chiar deloc?
Cred ca esti cel mai consecvent user de pe forum.... spui aceleasi tampenii de cand te-ai inregistrat aici.

Io as vera sa fac un film despre onanie... cu Erectia 5 pe soundtrack
rockgirl

Mesajde sublime_gwen » Mie Noi 19, 2003 4:02 pm

un film despre femei, cu mult roz, si pe soundtrack Soulfly sau SOAD.
sublime_gwen
Junior Member

xbass vs pussy and the subject

Mesajde Fantasya » Joi Ian 01, 2004 10:09 pm

pussy nu inteleg ce treaba are adrian copilul minune cu xbass care din cate stiu are un premiu pt cel mai bun bassist... si daca a mai fost la alta formatie asta nu inseamna ca pleaca dupa 2 ani ...god... think pussy acuzi o persoana pe care o cunosti doar din vorbe de tradare... cum poti?
n-ai auzit de blazzaj... pey ai auzit de adrian copilul minune mi se pare de ajuns pt nivelul tau de pasarica...

xbass :)

subiectul era ceva cu un film de adolescenti si o trupa din romania... intrebarea mea vine : De ce doar una singura?
de exemplu in afara cand se face un film cu adolsescenti nu canta doar o formatie... dahhh parca vreti sa faceti titanic cu adolescenti si sa canta celin dion ... think mc fly
I love my gun and i don't know if i love u
Fantasya
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii