Va excita sau va dezgusta pantalonii bagati in piz*a?
137 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
eu aş vrea s-o văd cu pantalonii băgaţi in pizdă pe Doina Cornea. abia atunci aş putea să-mi fac o idee şi să imi dau cu părerea.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vezi ca a intrebat Dabija de tine.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nu tin pasu cu lumea
si io care ziceam ca te-ai intors pe fc sa ne in partashejt niscai trebi noi!
(apoi dacoso tzii tarla cu alea vechi, n'AI facut nica, iar teor loa masculii la mijtouri!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
buna seara ramuna,nu ma cunosti,hai sa-ti explic ce zise kant emir-te-ai schimbat cumva in scurta absenta de pe pasunile fc sau esti aceeasi ramuna cu aceeasi palarie?hai ca nu-i asa greu,doar ca nu vrei sa intelegi.(apropo,io nush despre ce-i vorba deci io doar am tradus,nu-s parerile mele)
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Ramuna scrie:kant emir scrii atat de (1)stupid incat nici (2)nu pot sa urmaresc ce ai scris deci te rog (3)sa reiei ideea
(1) - daca spui "neinteligibil", "nedescalcibil", "ne..." e una, pe cand stupid e alta (spre conparatie: satz spui io ca ejt nenceputa, neinitiata, nejtiutuare nu inseamna decat ca inca nu jtii despre ce si cum se face, ca nai avut ocazia sa tenfruptz; da daca tzash spui direct "pruasta", "tuanta", "retardata" ar suna ca drec, no? s-ar chema ca te insult si te-ai supara - probabil ca te-ai retrage iar)
(2) - nu potz nu potz, ie treaba ta!
(3) - dadadada, amush!
- kant emir
cine-i ramuna asta?
nush de ce dar am impresia ca pe majoritatea threadurilor din kterinca se face misto de ea ca e virgina sau asa cva.. :|
nush de ce dar am impresia ca pe majoritatea threadurilor din kterinca se face misto de ea ca e virgina sau asa cva.. :|
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
da pacha, daca intre timp se schimba moda si in locu lu turu nadragilor infipt panan prasele o sa se poarte din aia cu turu atarnand pe la nivelu jenunchilor ce ne mai facem atunci? mai ales ca se folosesc culori de camuflaj in loc de materiale (semi)transparente:D o sa vezi cel mult o bucatica de jnur de tanga pe deasupra bracinariului si vreun buric pe ici pe colopacha scrie:te vei infrupta cu pantaloni de astia.Sa avem putina rabdare
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
vei bre kantemire di ce ziceam ca mai sunt shi lucruri bune-n zua de azi? ca pantaloni cu barba cre c-ar fi cam najpa, nu de alta! 

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
ca pantaloni cu barba
breh, daca ie sa te ei dupa intrebarea din titlu, ar reiesi ca pantalunii nu-s cu barab, ci-s bagatz in barba, in fundatz in barba, inglobatz in cea barba sau de-a dreptu inbarbitz
breh, daca ie sa te ei dupa intrebarea din titlu, ar reiesi ca pantalunii nu-s cu barab, ci-s bagatz in barba, in fundatz in barba, inglobatz in cea barba sau de-a dreptu inbarbitz
- kant emir
Gigiell_da pacha, daca intre timp se schimba moda si in locu lu turu nadragilor infipt panan prasele o sa se poarte din aia cu turu atarnand pe la nivelu jenunchilor ce ne mai facem atunci? mai ales ca se folosesc culori de camuflaj in loc de materiale (semi)transparente o sa vezi cel mult o bucatica de jnur de tanga pe deasupra bracinariului si vreun buric pe ici pe colo
Vade retro....
Vade retro....
Si asta trece !
- pacha
oameni plictisiti de viata... Sa iti zicc the frozen lord despre ce e vb ... Oamenii astia n`au facut toata viata decat sa suga si sa suga din nou... Sunt plictisiti de viatza si ca orice om respins de societate isi gasesc refugiul in spatele unui monitor care le radiaza creierul. Forumul asta e de kkt. Opii sa ma baneze ca nu`mi pasa. Aici nu faceti nimic altceva decat sa va injurati... O pierdere de vreme. Si dovada de lipsa de cultura, de civilizatie, o dovada de lasitate, gaini imbracate in cocosi se iau de mine pt ca am zis ca n`o sa fac sex oral. Ha! Oamenilor, sunteti penibili! Mila mea! Si va compatimesc. Iar tu kantemire, daca vrei iti dau idu meu si te invat eu limba romana.
Pacha din partea mea ai tot respectul. Slava Domnului k tu nu esti ca ei...
Oi in cautarea stilului de viatza...
Pacha din partea mea ai tot respectul. Slava Domnului k tu nu esti ca ei...

inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
-
Ramuna - Junior Member
Oamenii astia n`au facut toata viata decat sa suga si sa suga din nou... Sunt plictisiti de viatza si ca orice om respins de societate isi gasesc refugiul in spatele unui monitor care le radiaza creierul. Forumul asta e de kkt
auzi dragutzo,
daca suntem atit de penibili, de ce pula mea te-ai mai chinuit sa revii aici?
lasa-ne in nimicnicia noastre, nu ne mai acorda nici macar mila ta, ca oricum ne vom caca pe ea - doar suntem de "kkt", nu?
ti-as mai raspunde eu la citeva afirmatii de pe-acolo, dar trecutul imi arata ca oricum nu o sa dai doi bani pe parerea mea, asa ca nu imi mai bat capul inutil...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
"Sa iti zicc the frozen lord despre ce e vb ... Oamenii astia n`au facut toata viata decat sa suga si sa suga din nou... "
i know, but it's funny
" Aici nu faceti nimic altceva decat sa va injurati..."
idem
"se iau de mine pt ca am zis ca n`o sa fac sex oral."
decizia ta, aici da, nu am ce sa spun, sunt niste porci.. *groh* (copirait un tip tot de pe forum, am uitat care)
" Iar tu kantemire, daca vrei iti dau idu meu"
si u te iei d ea mah? cand fata se ofera..
Ramuna nu te mai stresa atat si nu mai pune la inima tot ce spun astia. sectia kterinca si aberatii ie pt astia care vin stresati de la servici/scoala si tre sa se descarce cumva, fa si u la fel, banuiesc ca ai motive
ontopic: ma cam dezgusta..
i know, but it's funny
" Aici nu faceti nimic altceva decat sa va injurati..."
idem
"se iau de mine pt ca am zis ca n`o sa fac sex oral."
decizia ta, aici da, nu am ce sa spun, sunt niste porci.. *groh* (copirait un tip tot de pe forum, am uitat care)
" Iar tu kantemire, daca vrei iti dau idu meu"
si u te iei d ea mah? cand fata se ofera..

Ramuna nu te mai stresa atat si nu mai pune la inima tot ce spun astia. sectia kterinca si aberatii ie pt astia care vin stresati de la servici/scoala si tre sa se descarce cumva, fa si u la fel, banuiesc ca ai motive
ontopic: ma cam dezgusta..
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
Iui, pacha are tot respectul Ramunei (shi yo il respect, da nu din acelashi considerente)...tu fatutza, dice vbesti asa urat cu shi despre oamenii care nu-ti vor decat binele shi vor sa intrii shi tu in randu oamenilor? Nushtiu zau, cine e mai demn de mila? yo zic ca tu, care te ataci shi vbesti super de'am poola si faci festivaulri aci pe fc. E destula o Mamaia pe an, ca e ieftina shi depashita, nu-i nevoie de festivaluirile matale. multam.
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
lasatz bre fata in pace!
juniuaro, ios vejnic gata sa invatz, numa ca inainte de a ne schinba aidiurili, io creca tresa ne optservam unpic p'aci, sa ne pre-acomodam, k? uite, io promit sa stau cu ochii pe tine si sam notez ce mi se pare mie interesant din zisele tale - posa faci si tu la fel coale mele; sau ete alta ideie: AI sa facem un tread pe care sa ne in partashim inpresiile si invatzaturile, ca puateor mai fi si altziiiii interesatz, mere? ca, vorba lu unu (pe la Paltinish sho petrecut batranetzile, nu mai tziu minte cum il chema - puate jtii tu; ii placea lui sa repete tuata zioa vorba asta): nu se stie niciodata cine da si cine primeste
Iar tu kantemire, daca vrei iti dau idu meu si te invat eu limba romana.
juniuaro, ios vejnic gata sa invatz, numa ca inainte de a ne schinba aidiurili, io creca tresa ne optservam unpic p'aci, sa ne pre-acomodam, k? uite, io promit sa stau cu ochii pe tine si sam notez ce mi se pare mie interesant din zisele tale - posa faci si tu la fel coale mele; sau ete alta ideie: AI sa facem un tread pe care sa ne in partashim inpresiile si invatzaturile, ca puateor mai fi si altziiiii interesatz, mere? ca, vorba lu unu (pe la Paltinish sho petrecut batranetzile, nu mai tziu minte cum il chema - puate jtii tu; ii placea lui sa repete tuata zioa vorba asta): nu se stie niciodata cine da si cine primeste
- kant emir
off topic
emire u make mai dai
pt ramuna
opii sunt pe mirc,aici sunt admini.
"Si dovada de lipsa de cultura, de civilizatie, o dovada de lasitate, gaini imbracate in cocosi se iau de mine pt ca am zis ca n`o sa fac sex oral." care este logica ce leaga inceputul propozitiei cu sfarsitul ei?
emire nu vrei sa iti dau id-ul meu sa te invat ping pong?
emire u make mai dai

pt ramuna
opii sunt pe mirc,aici sunt admini.
"Si dovada de lipsa de cultura, de civilizatie, o dovada de lasitate, gaini imbracate in cocosi se iau de mine pt ca am zis ca n`o sa fac sex oral." care este logica ce leaga inceputul propozitiei cu sfarsitul ei?
emire nu vrei sa iti dau id-ul meu sa te invat ping pong?

ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
137 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii