Body & Soul se duc dracu adica se destrama

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru Bortzianu'

Mesajde Bortzianu' » Joi Mai 01, 2003 1:30 am

Initial trimis de Bortzianu'

Pai NEGATIVUL inseamna ca e FARA VOCI ..aia ziceam...

..hai sa ascultam .. descarc imediat.

MA!
Tu razi de mine?
..Pai pe al doilea vers :" vine doar cand VREA" e TUNER pe VOCE, dragoste!!!!!!!!!

LA fel si pe "to ce VREA" (apropos de RIMA!!! ..pe acelasi cuvant)

La feL : " sa fii si NOAPTEA"

.etc...etc...

..ca sa nu mai vorbesc de :"tu esti LUNA dintre ELEeeeee"

....hai ma ...chiar ca m-ai facut sa-mi pierd timpul...

..cine nu ma crede sa asculte ...

CUM SPUNEAM : voci ajutate de antares/tunere ...

..oameni slabi. punct.
Bortzianu'
Junior Member

Special pentru tine

Mesajde SweetDream » Joi Mai 01, 2003 11:00 am

Problema ta e alta « dragoste »: Dupa cate am inteles, I-ai auzit odata intr-un studio si ti-ai facut impresie proasta despre ei 3, si buna despre bogdan, si acum indiferent de argumentele mele, nu-ti vei schimba parerea, pentru ca-I foarte greu sa admiti ca ai gresit si te-ai inselat. De, asa-i romanul.
Referitor la efectele pe voce pana si tu le ai, iar Moga iti poate da lectii(si vezi ce susces are). Apropos, da-mi si mie te rog ( daca poti) un link la o piesa(din muzica dance ) care nu are efect pe voce. Cand ascult o piesa nu ma intereseaza detaliile( are sau nu antares pe voce) ci doar daca suna bine si daca ma simt bine cand o ascult. Daca-mi place piesa si suna bine, putin imi pasa ca are sau nu efecte, ca o canta cutare sau cutarita, de ce, cum cand, etc..

Crezi tu ca bogdan nu avea efect pe voce ?
SweetDream

Re: Special pentru tine

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 02, 2003 12:33 am

Initial trimis de SweetDream
Problema ta e alta « dragoste »: Dupa cate am inteles, I-ai auzit odata intr-un studio si ti-ai facut impresie proasta despre ei 3, si buna despre bogdan, si acum indiferent de argumentele mele, nu-ti vei schimba parerea, pentru ca-I foarte greu sa admiti ca ai gresit si te-ai inselat. De, asa-i romanul.
Referitor la efectele pe voce pana si tu le ai, iar Moga iti poate da lectii(si vezi ce susces are). Apropos, da-mi si mie te rog ( daca poti) un link la o piesa(din muzica dance ) care nu are efect pe voce. Cand ascult o piesa nu ma intereseaza detaliile( are sau nu antares pe voce) ci doar daca suna bine si daca ma simt bine cand o ascult. Daca-mi place piesa si suna bine, putin imi pasa ca are sau nu efecte, ca o canta cutare sau cutarita, de ce, cum cand, etc..

Crezi tu ca bogdan nu avea efect pe voce ?

UNU: nu-mi place mai mult Bogdan .Am spus ca el are totusi o voce mai lucrata..atat.

DOI: esti idioata ..scuza-ma ...tu chiar n-ai auzit nici o piesa dance fara tunere pe voce???? ... nasol ..de tine.

TREI: EU am efecte pe VOCE??? ...scuze..dar ai gresit povestea.. SI Moga la ce-mi poate da lectii? ... poate la copiat de la altii ..da ..poate ...

Hai n-o mai freca, ca scuipa..

bafta..
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Special pentru tine

Mesajde Unregistered » Vin Mai 02, 2003 11:25 pm

UNU: nu-mi place mai mult Bogdan .Am spus ca el are totusi o voce mai lucrata..atat.

DOI: esti idioata ..scuza-ma ...tu chiar n-ai auzit nici o piesa dance fara tunere pe voce???? ... nasol ..de tine.

TREI: EU am efecte pe VOCE??? ...scuze..dar ai gresit povestea.. SI Moga la ce-mi poate da lectii? ... poate la copiat de la altii ..da ..poate ...

Hai n-o mai freca, ca scuipa..

bafta..

Mai , omule dar ce dumnezeu canti tu , frate ?!
Pe unde te poate auzi omul cu altceva decat critica ?
Unregistered

Re: Re: Re: Special pentru tine

Mesajde Bortzianu' » Vin Mai 02, 2003 11:56 pm

Initial trimis de Unregistered

Mai , omule dar ce dumnezeu canti tu , frate ?!
Pe unde te poate auzi omul cu altceva decat critica ?

..critica e si pozitiva si negativa..

..daca vrei sa asculti ceva vezi ca e butonul "detalii utilizator" si ..ai acolo adresa site-ului trupei in care cant.. sau vezi ID-ul de Yahoo Mess: bortianu ..
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Special pentru tine

Mesajde SweetDream » Sâm Mai 03, 2003 10:08 pm

..critica e si pozitiva si negativa..

..daca vrei sa asculti ceva vezi ca e butonul "detalii utilizator" si ..ai acolo adresa site-ului trupei in care cant.. sau vezi ID-ul de Yahoo Mess: bortianu ..

Cum era cu autoreclama de care esti atat de plictisit bortziane?? Ce, nu s-a gasit nimeni sa-ti asculte rahatul ala de muzica pe care-l faci si intri pe forumuri sa ne innebunesti pe noi?
Mai scuteste-ne!
SweetDream

Re: Re: Re: Re: Re: Special pentru tine

Mesajde Unregistered » Sâm Mai 03, 2003 11:34 pm

Cum era cu autoreclama de care esti atat de plictisit bortziane?? Ce, nu s-a gasit nimeni sa-ti asculte rahatul ala de muzica pe care-l faci si intri pe forumuri sa ne innebunesti pe noi?
Mai scuteste-ne!

Esti rautacioasa swet...
Am intrat si eu pe site /si nu e rau de loc
dar daca nu va avea link-urile necesare la un producator /casa sau altceva PILE nu va reusi decat sa critice tot restul vietii lui.
pacat ca nu-i femeie -obligatoriu frumoasa -mai avea o sansa.
asa....
Eu sunt cea cu abba...oricum esti mai mic ca mine bortziene
Unregistered

Mesajde SweetDream » Sâm Mai 03, 2003 11:55 pm

Ha-Ha_ha
SweetDream

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Special pentru tine

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 04, 2003 12:08 am

Initial trimis de Unregistered

Esti rautacioasa swet...
Am intrat si eu pe site /si nu e rau de loc
dar daca nu va avea link-urile necesare la un producator /casa sau altceva PILE nu va reusi decat sa critice tot restul vietii lui.
pacat ca nu-i femeie -obligatoriu frumoasa -mai avea o sansa.
asa....
Eu sunt cea cu abba...oricum esti mai mic ca mine bortziene

mai sa fie ..ti-am spus ca exista critica negativa si critica pozitiva.. Din moment ce le-am recomandat cateva lectii de canto .. consider ca am facut un lucru bun ... eu ii prefer pe oamenii care imi spun dezinteresati parerea lor ... ma rog, nu trebuie sa gandeasca toti la fel ...
...iti multumesc pentru ca te ingrijorezi din pricina mea ..dar stai calma: nu voi critica tot restul vietii pe altii :)) ... spun de cateva ori si cine vrea sa ma asculte e ok, cine nu ..somn usor si fericire la maximum!
..iar in privinta evolutiei mele ca artist ..poate n-ai sa crezi dar ...prefer calea mai grea : inainte sa cant si apoi, in timp, pe baza experientei ..sa MERIT sa ajung undeva ...

..Nu cum se obisnuieste la noi : intai VEDETA si apoi ... lectii de CANTO ... (ca sa nu zica lumea ca ma abat de la subiectul thread -ului..:) )

Multa bafta!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Special pentru tine

Mesajde SweetDream » Dum Mai 04, 2003 12:21 am

mai sa fie ..ti-am spus ca exista critica negativa si critica pozitiva.. Din moment ce le-am recomandat cateva lectii de canto .. consider ca am facut un lucru bun ... eu ii prefer pe oamenii care imi spun dezinteresati parerea lor ... ma rog, nu trebuie sa gandeasca toti la fel ...
...iti multumesc pentru ca te ingrijorezi din pricina mea ..dar stai calma: nu voi critica tot restul vietii pe altii :)) ... spun de cateva ori si cine vrea sa ma asculte e ok, cine nu ..somn usor si fericire la maximum!
..iar in privinta evolutiei mele ca artist ..poate n-ai sa crezi dar ...prefer calea mai grea : inainte sa cant si apoi, in timp, pe baza experientei ..sa MERIT sa ajung undeva ...

..Nu cum se obisnuieste la noi : intai VEDETA si apoi ... lectii de CANTO ... (ca sa nu zica lumea ca ma abat de la subiectul thread -ului..:) )

Multa bafta!

Sorry for you, men! Mai ai mult de invatat si poate asa ajungi si tu ceva( vreun maturator sau pe la wc caci cu casele de productie de acum, mai greu...)! Succes...
SweetDream

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Special pentru tine

Mesajde Bortzianu' » Dum Mai 04, 2003 12:28 am

Sorry for you, men! Mai ai mult de invatat si poate asa ajungi si tu ceva( vreun maturator sau pe la wc caci cu casele de productie de acum, mai greu...)! Succes...

Ok..cum zici tu ..merci..
..multa bafta si tie ..in ZIUA De MAINE ...
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Special pentru tine

Mesajde drumplayer » Mar Mai 06, 2003 9:27 pm

Ok..cum zici tu ..merci..
..multa bafta si tie ..in ZIUA De MAINE ...

..cand dracu ai scris 576 de mesaje??
...si la topic... nu s-o dus dracu..;P
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Special pentru tine

Mesajde drumplayer » Mar Mai 06, 2003 9:30 pm

Initial trimis de drumplayer

..cand dracu ai scris 576 de mesaje??
...si la topic... nu s-o dus dracu..;P

...da am auzit ca se produc singur.. si le e cam greau... poate se duc...:p
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..