Gia

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde cat_ » Sâm Sep 27, 2003 9:54 pm

A!SI INCA CEVA:o tot criticati pe biata Giorgia ca are o gramada de defecte[e urata,afoana.etc.],dar nici tipa asta nu arata bestial.de ea nu va luati.giorgia e uratica,dar ea nu are nici ovina.nu cred ca toti ,dar toti care posteaza pe acest forum au un fizic deosebit,asa ca ciocul mic....
P.S.Apropo ,numele adevarat al Giei este GIORGIA.:p
cat_
Junior Member

3355

Mesajde baixinho© » Dum Sep 28, 2003 9:14 am

Initial trimis de Sweet-one
Intr-o mare masura, afirmatile kre s-au facut intre utilizatori au fost facute in necunostiinta de cauza! Si e perfect explicabil! Nu ne cunoastem personal

aici te inseli amarnic. intre mine si persoana despre care am facut afirmatia ca vorbeste in necunostinta de cauza este o mica diferenta (si este pentru ultima data cand mai scriu pe acest thread paralel cu titlul lui). ne cunoastem reciproc si nu gresesc cand afirm ca pe forum se bate cu caramida in piept ca este cel mai cel. in schimb, la intalniri formusite (cel putin la ultimele la care s-a intamplat sa fim amandoi) a stat cuminte in banca lui si vorbea exact ca la scoala, cand era intrebat. ca nu fiu corect, vorbea cu persoana de langa el.
in schimb, cand spune despre mine ca vorbesc in necunostinta de cauza se inseala amarnic. tot ce am spus aici poate fi probat (de fapt, mi s-a si dat dreptate). in schimb, el sustine unele chestii si chiar recunoaste ca le-a auzit si le-a citit in presa. din punctulmeu de vedere, a vorbi in cunostinta de cauza inseamna a fi martorul evenimentului la care te referi, ca asa pot sa stau si eu de vorba cu tata, sa-mi spuna ca solistul X este homosexual, iar eu sa vin si sa spun aici, in cunostinta de cauza, ca ala e pe invers.

Fantoma, stiam, dar tu stiai ca este nascuta in penultima zi a unui anumit an?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Sep 28, 2003 10:20 am

nu cred ca e ceva rau in a nu fi bufon, si mai multe nu zic pt ca tu nu ai stat la toata intalnirea. (sg la care am fost amandoi)
dar daca tot de bati cu pumnii in piept ca ai fi vertical, trebuia sa-mi spui acolo ce ai de zis. da' ma rog, ca tu te uitai doar la korn bitch..nue vina mea ca ai vazut doar ce am vb. cu ea :hehe:!

----

voi chiar nu v-ati prins ca vb. de andreea balan si nu de gia (la faza cu presa), raspunzandu-i lui baicsiniu?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

...

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 28, 2003 10:35 am

Baixinho, nu ai citit atent! Am zis "marea parte a afirmatilor facute intre utilizatori", nu totalitatea. Sunt perfect constienta k mereu exista exceptii. Dar trebuie sa recunosti k intre alti utilizatori (destul de multi la nr.) s-au facut pur si simplu afirmatii gratuie, dintr-o clara tendinta de teribilism.
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

3358

Mesajde baixinho© » Dum Sep 28, 2003 11:44 am

Sweet, m-am referit doar la bucata cu "nu ne cunoastem personal", dar am luat si ce ai scris inainte ca sa aiba o logica postul meu. nu ca asa ar avea...
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

O.k.!

Mesajde Sweet-one » Dum Sep 28, 2003 12:29 pm

O.k.! Am inteles. Voi va cunoasteti personal si sunt sigura k stii mai bine decat mine detalii despre persoana in cayza. Oricum, eu nu m-am referit strict la voi 2, ci in general. Sunt multe aff. facute (si nu doar pe acest sb.) doar din lipsa de imaginatie. Eu am incercat sa gaesc ceva pozitiv in unele si le-am luat k ex. pe cele dintre voi 2. Oricum... deja ne-am abatut mult de la sb asta si fara sens. Nu poti invata pe nimeni nimic atata timp cat nu vrea. Si totusi e chiar deprimant sa vezi atatea aff. fara argumentare... :cry:
"Am nevoie de tine, cand ma trezesc! Am nevoie de tine, sa pot sa visez! Am nevoie de tine...SA NU MA UITI!!!"
:a
Sweet-one
Junior Member

3363

Mesajde baixinho© » Dum Sep 28, 2003 2:18 pm

Initial trimis de SuperFan
versurile pe care le-ai postat tu n-au nici cea mai mica legatura cu GIA

dar asta nu inseamna ca nu pot avea.

Cand cerul pare trist, iar soarele in lipsa ta e stins
Revad mereu in mintea mea, privirea ta
Aud doar soapte, cuvintele s-au stins in noapte
Acum vrei sa ma regasesti, dar unde esti?

Fanule, asta este tot ce pot sa scot. Deh, nu am inspiratie pe de o parte ca nu ma lasa papa la mare si, pe de alta, nici nu e distractie si soare.
ANTI

baixinho©

Re: 3363

Mesajde SuperFan » Lun Sep 29, 2003 12:41 am

Initial trimis de baixinho ©

dar asta nu inseamna ca nu pot avea.

Cand cerul pare trist, iar soarele in lipsa ta e stins
Revad mereu in mintea mea, privirea ta
Aud doar soapte, cuvintele s-au stins in noapte
Acum vrei sa ma regasesti, dar unde esti?

Fanule, asta este tot ce pot sa scot. Deh, nu am inspiratie pe de o parte ca nu ma lasa papa la mare si, pe de alta, nici nu e distractie si soare.

Bacsinule, yo shtiu ca tu stii dar nu cred ca era vb de tine... nu tu ai bagat versurile alea....da' ma rog....te salut si ramane sa vb pe joi pt mai multe detalii privind urmatorul clip GIA!!!

P.S: Spider Girl se pare ca tu nu stii diferenta dintre solista GEORGIA si GIA!!!!!!!!!!

Si inca ceva...mai bine de cat o cunosc eu pe Gia nu cred ca o cunoaste nimeni...Prietenii stiu de ce.... Asa-i bacsinule...????
SuperFan

3368

Mesajde baixinho© » Lun Sep 29, 2003 8:58 am

nu te hazarda in afirmatii, ca s-ar putea sa te intepi. :D eu stiu pe cineva care ar putea sa o cunoasca mult mai bine ca tine.
ANTI

baixinho©

Re: 3368

Mesajde SuperFan » Lun Sep 29, 2003 9:18 pm

nu te hazarda in afirmatii, ca s-ar putea sa te intepi. :D eu stiu pe cineva care ar putea sa o cunoasca mult mai bine ca tine.

Serios????? Pe cine???? Nici macar Gia nu se cunoaste asa bine pe cat o cunosc eu... Parerea mea....:) Tu...ce zici??? Nu crezi ca am dreptate?????

revin...:o
Impact Rulz!!
SuperFan
Junior Member

logic ca Superfan e impresarul ....

Mesajde Unregistered » Mar Sep 30, 2003 10:31 am

pai, altufelu', de unde stia ca gia a luat toata crema topurilor (topping-urilor) radiorurilor provinciale, ca, cine le asculta, frateee?
noi, in nici un caz nu reusim sa le prindem pe toate, decat pe alea din bucuresti, si, acolo, sincer, nu am auzit gia ....

unregistratul

PS baixule, imi place cand te oftici, cand mai corespondam, a?

Initial trimis de Gabizzu
om nebun, aia era o propozitie nu fraza, da in fine.
a fost un kkt gia, a fost "no. 1" la 60 de posturi de radio si nu cred ca a intrat in top 50 (100) air play :rolleyes: , care e un top pe difuzarile din toata tzara. si 60 de posturi radio e nr exagerat, cred ca sunt 70 in total (nu pirat), sau mai putin, si nu a fost gia no.1.
omule, gia e un kkt. ce e asa greu de inteles?
esti impresaru ei, sau ce? cum poti sa aberezi in asemenea hal? de aratarea asta din 20 de dj-ei 15 n-au auzit, si sunt dispus sa fac pariu :D.
si nu e vina mea ca la topurile care au audienta share de 0.02 gia e no.1 pe voturile ei si ale impresarilor sai.
iar daca piesa giei, a fost asa de difuzata de ce nu stie nimeni? si cum de n-a intrat la shlagare, la mamaia? (unde, btw, andrelele au fost pe podium una pe 3 si una pe 1) ... ea arata ca o educatoare de copii , cu falci mari si voce plicticoasa.

asa, si care sunt vanzarile giei? 200 de unitati discografice catre magazine si 10 catre clienti?
:rolleyes:

dar, tu ai dreptate :D. Gia e mit, are hituri peste hituri... ziarele nu mai contenesc sa scrie despre gia, pen'ca isi vand ziarele cu ea pe prima pagina, toata lumea vb. pro si contra gia ... da... e f bagata in seama :hehe: ...
Unregistered

Re: las si eu doua posturi unu dupa altu

Mesajde Unregistered » Mar Sep 30, 2003 10:47 am

Gabizzuleeeeeee, nu pleca, nu ma lasa aci sa ma bat solo cu baixinul si cu superfanul care e impresarul ei undercover ...
come back ....
haide, fa-o pentru mine, unregistratul ....

Initial trimis de Gabizzu
hahahhaha
n-am ajuns io bai asta super fan sa ma cert cu "fanii" G-I-A. ce penibil suna: fani gia... lol.
hai ca v-am dat deja prea multa atentie si vi se urca la cap.
jucati-va in continuare cu succesul inexistent al acestei cantarete si o sa ajungeti mari...
la revedere, ultimul meu post de aici. si nu este ultimul pt ca asa a vrut super fan, e ultimul pt ca asa imi spune demnitatea mea: nu imi permit sa stau pe acelasi theard cu persoane care au un IQ mai mic decat canarul lui darkshines. :hehe:
Unregistered

Re: 3355

Mesajde Unregistered » Mar Sep 30, 2003 10:59 am

oooooops, se fac si intilniri pe tema gia??? :-)))

just joking .....

aici te inseli amarnic. intre mine si persoana despre care am facut afirmatia ca vorbeste in necunostinta de cauza este o mica diferenta (si este pentru ultima data cand mai scriu pe acest thread paralel cu titlul lui). ne cunoastem reciproc si nu gresesc cand afirm ca pe forum se bate cu caramida in piept ca este cel mai cel. in schimb, la intalniri formusite (cel putin la ultimele la care s-a intamplat sa fim amandoi) a stat cuminte in banca lui si vorbea exact ca la scoala, cand era intrebat. ca nu fiu corect, vorbea cu persoana de langa el.
in schimb, cand spune despre mine ca vorbesc in necunostinta de cauza se inseala amarnic. tot ce am spus aici poate fi probat (de fapt, mi s-a si dat dreptate). in schimb, el sustine unele chestii si chiar recunoaste ca le-a auzit si le-a citit in presa. din punctulmeu de vedere, a vorbi in cunostinta de cauza inseamna a fi martorul evenimentului la care te referi, ca asa pot sa stau si eu de vorba cu tata, sa-mi spuna ca solistul X este homosexual, iar eu sa vin si sa spun aici, in cunostinta de cauza, ca ala e pe invers.

Fantoma, stiam, dar tu stiai ca este nascuta in penultima zi a unui anumit an?
Unregistered

3386

Mesajde baixinho© » Mar Sep 30, 2003 12:20 pm

atat te-ajuta capul? nu ma mir!
ANTI

baixinho©

Re: 3386

Mesajde Unregistered » Mar Sep 30, 2003 3:37 pm

atata bre, atata ...

atat te-ajuta capul? nu ma mir!
Unregistered

Re: Re: las si eu doua posturi unu dupa altu

Mesajde SuperFan » Mar Sep 30, 2003 10:22 pm

[quote]Initial trimis de Unregistered
[B]Gabizzuleeeeeee, nu pleca, nu ma lasa aci sa ma bat solo cu baixinul si cu superfanul care e impresarul ei undercover ...

Aici te inselei...nu sunt deloc ceea ce crezi tu ca sunt....

revin....

Nu trebuie sa fii prieten cu un artist ca sa stii ce face in muzica... trebuie doar sa faci parte din muzica... si cred ca cel mai logia ar fi ca atunci cand postezi un mesaj pe un toppic ce face referire directa la muzica automat trebuie sa stii cu ce se manaca asta...nu doar postezi asa de a fi un fel de "Giaca contra..."

parerea mea...

Impact Rulz!!
SuperFan
Junior Member

Re: Re: Re: las si eu doua posturi unu dupa altu

Mesajde Unregistered » Joi Oct 02, 2003 11:37 am

Nu-s bre Gica contra la tot si toate, daca asta sugerezi, dar, chiar ma intrebam ce v-o place atata la Gia? ca sunt atatea alte cantarete cu voce, de care nimeni nu pomeneste nimica pe -aci .. si, asa-i facetzi un PR lu' fata asta .... incat m-am sesizat ... :-)

Hm, si zicea BAIXUL ca "asa o prezenta scenica are ea ..... " incat l-am rugat sa argumenteze, si sa-mi spuna ce intelege el prin prezenta scenica, ceea ce nu a facut ... poate ma ajuti tu cu neshte informatii, te rog. sa ma luminezi si pe mine, ca io "nu prea stiu cu ce se mananca" ea, muzica .....

doar ca sa poti sta de vorba in continuare cu, cunoscatori, nu de alta ...

Initial trimis de SuperFan
Initial trimis de Unregistered
[B]Gabizzuleeeeeee, nu pleca, nu ma lasa aci sa ma bat solo cu baixinul si cu superfanul care e impresarul ei undercover ...

Aici te inselei...nu sunt deloc ceea ce crezi tu ca sunt....

revin....

Nu trebuie sa fii prieten cu un artist ca sa stii ce face in muzica... trebuie doar sa faci parte din muzica... si cred ca cel mai logia ar fi ca atunci cand postezi un mesaj pe un toppic ce face referire directa la muzica automat trebuie sa stii cu ce se manaca asta...nu doar postezi asa de a fi un fel de "Giaca contra..."

parerea mea...

Unregistered

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii