guess who's back?
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
guess who's back?
mda, s-a intors cineva pe forum care m-a rugat sa-i fac subiect. cine credeti ca este? :rolleyes:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
daca tot suntem pe kterinca
eu zic ca a reaparut eminem
guess who's back... backa again..
macar sati dau motiv sa te legi de mine gabitzu.
guess who's back... backa again..
macar sati dau motiv sa te legi de mine gabitzu.
-
Mr Teo - Junior Member
Manastire intr-un picior,ghici ciuperca ce-i?Mah Gabizzule,nu ne mai pune la astfel de incercari!Shi nu mai deschide topicuri aiurea,caci mie-mi reprosai[vai Doamne] ca postez aiurea pe Andreea Bulan a ta.Eu,am zis cine ar putea fi aceasta/acesta nou/noua venit/a shi cred totushi ca am dreptate.!....sfat:incercati cu banul sau cu ruleta,poate cine shtie?...da Domnul shi reusim pana la anu' sa inchidem subiectul asta,desi nu cred......
- Catzelusha
catzea, tocmai ce iti explicasi pe YM cum ii treaba cu sub. asta... dar ma rog.
m-a rugat cineva care asteapta sa vada daca ghiciti cine s-a reintors pe forum, si o sa va zica respectivul user.
acum ati inteles, verze ce sunteti?
cat despre forumu' AB... una e aberatia , una e forumu' unui solist.
m-a rugat cineva care asteapta sa vada daca ghiciti cine s-a reintors pe forum, si o sa va zica respectivul user.
acum ati inteles, verze ce sunteti?
cat despre forumu' AB... una e aberatia , una e forumu' unui solist.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Buna ziua!
Daca vreti sa stiti, eu sunt userul care s-a reintors pe forum. Premiul i se acorda Catzelandrei ca a ghicit.
Eu postez pe acest subiect, doar ca sa nu se supere Gabizzu.
Sa nu cumva sa creada ca mi-am batut joc de el, sa le arat adminilor ca acest admirator al lui Harry Potter n-a aberat deloc si... ca sa-l scap de un ban.
Uite surpriza neplacuta pe care am avut-o: banarea definitiva a lui SOD! Eu-l vreau pe SOD inapoi! oricat s-ar fi luat el de mine era un tip simpatic.
:o
Daca vreti sa stiti, eu sunt userul care s-a reintors pe forum. Premiul i se acorda Catzelandrei ca a ghicit.
Eu postez pe acest subiect, doar ca sa nu se supere Gabizzu.
Sa nu cumva sa creada ca mi-am batut joc de el, sa le arat adminilor ca acest admirator al lui Harry Potter n-a aberat deloc si... ca sa-l scap de un ban.

Uite surpriza neplacuta pe care am avut-o: banarea definitiva a lui SOD! Eu-l vreau pe SOD inapoi! oricat s-ar fi luat el de mine era un tip simpatic.
:o
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Re: guess who's back?
Initial trimis de Gabizzu
cine credeti ca este?
s-a-ntors SOD? iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
a, nu s-a intors SOD. pai daca s-a intors, ma rog, un user care a fost banat pe viata si debanat, SOD de ce nu s-ar putea intoarce? nu ca el nu ar putea, dar mai trebuie sa vrea si altii.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
depech, acum te simti bagata in seama, ok? :rolleyes:
pai stii , baixule , cum e la noi pe forum... cu o pizza si un tuborg se aranjeaza multe ... :p hai, care te simti ridica dintre 10.000 de posturi degetele :o
pai stii , baixule , cum e la noi pe forum... cu o pizza si un tuborg se aranjeaza multe ... :p hai, care te simti ridica dintre 10.000 de posturi degetele :o

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii