azi, omu care duarme cu capu langa lexmark, dar care refuza sa recunoasca acest lucru cu toate ca chiar el a adus probe in acest sens, face oaresce anisori. stimate domn, vreau sa-ti uresc pe aceasta cale un sincer La multi ani si sa dea Dumnezeu sa ai parte de tot ce vrea mujchii tai, dar in principal de sanatate si bafta la examene.
baicsu
catharsis, omu care duarme cu capu langa lexmark :D
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
catharsis, omu care duarme cu capu langa lexmark :D
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la multi ani nene catharsis si sa ai pula tuata viata
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mai stiti ca anu trecut a fost in vreo 5 zile consecutive ziua lu' catharsis ? :p
la multi ani, tabarcea andrei !
iti doresc sa atingi recordul lui Wilt Chamberlain....nu la puncte marcate intr-un meci din NBA...ci la femei. ca tot aminteai tu de el...acum ceva mai multa vreme.
la multi ani, tabarcea andrei !
iti doresc sa atingi recordul lui Wilt Chamberlain....nu la puncte marcate intr-un meci din NBA...ci la femei. ca tot aminteai tu de el...acum ceva mai multa vreme.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Multzi ani Catharsis!
Moderare placuta si indelungata. Parca-mi place mai mult sa postez pe Muzica, de cand esti tu shefu acolo.
Moderare placuta si indelungata. Parca-mi place mai mult sa postez pe Muzica, de cand esti tu shefu acolo.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
multumesc de urari, acum chiar e ziua mea, am ajuns si eu batran (am 20 de ani).
lexamarkul nu e al meu, ci e al colegului meu de camera si daca ati vazut si a 2a poza, am pat unde sa dorm. daca nu ma credeti, se ofera vreo lutza sa ma primeasca in patul ei?
lexamarkul nu e al meu, ci e al colegului meu de camera si daca ati vazut si a 2a poza, am pat unde sa dorm. daca nu ma credeti, se ofera vreo lutza sa ma primeasca in patul ei?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
La multi ani Catharsis !
Imi place poza ta cu patul ! Demonstreaza-le tuturor ca ai dreptate (si pat)! Oricum, iti doresc din suflet tot ce poate fi mai bun si, vorba lui G., alea, alea !
Imi place poza ta cu patul ! Demonstreaza-le tuturor ca ai dreptate (si pat)! Oricum, iti doresc din suflet tot ce poate fi mai bun si, vorba lui G., alea, alea !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii