emigrare/imigrare idei si pareri

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

emigrare/imigrare idei si pareri

Mesajde Mr Teo » Dum Feb 01, 2004 11:54 pm

In urma nenumaratelor succese cu forumu de emigrare carel pastoresc pe http://www.sv.ro m-am decis sa pun forum de emigrare si aici.
Discutii sugerate: unde vreti sa emigrati si de ce, de ce ati emigrat unde ati emigrat, sfaturi pt romanii care vor sa emigreze si desigur :lol: cel mai picant subiect posibil imigrare in Romania ;M :j
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

shi eu shi eu...

Mesajde cezadany » Lun Feb 02, 2004 5:45 am

sal :sal:...hai sa zic shi eu ceva :w
in urma cu 8 ani..parintzii..zic shi ei..hai sa facem bani shi sa venim in tzara sa facem treaba..shi au plecat baietzii veseli in Spania :bye: ...ca deh..aveam cunoshtintze peaici..shi...vazand cai cu totul..alta lume...mau "tarat" shi pe mine dupa ei acum 4 ani...shi aici cred ca am raspuns la intrebarea ta dornea...de ce?¿:confused:..ptr bani...sfaturi nu sunt in masura sa dau..ca nus vreun geniu(:|...spun numai ca se merita plecat numai ptr ca esti apreciat ptr munca pe care o depui shi ai un viitor...mai bun..in fatza...dar cum situatia cu actele sa inrautatzit..aici cel putzin..e am nashpa..shi..fiind spusa partea buna a lucrurilor..hai so spunem shi peaia nashpa...te simtzi ultimul om cand shti ca lasi in urma o viatza de om in Otopeni:-S...(sau cel putzin asa mam simtzit eu...)am facut direferentza intre starea care am avuto acum 6-7 ani cand veneam aici in vizita..cu starea pe care o aveam cand shtiam ca...papa shi Romania...;P

eu cam atat am avut de spus...:)
c ya ;-)
"I cannot believe in the immortality of the soul . . . . No, all this talk of an existence for us, as individuals, beyond the grave is wrong. It is born of our tenacity of life - our desire to go on living - our dread of coming to an end."
cezadany
Junior Member

Ce am stiut eu...

Mesajde Aurolacul » Lun Feb 02, 2004 11:51 pm

Maicamea s-a insurat cu un englez in 1993, shi in 1994, am emigrat toti in Anglia, adica eu cu soramea cu maicamea. Mi s-a parut totul foarte ciudat, cu toate ca Anglia mi s-a parut faina. Inca imi mai amintesc prima zi cand am fost la scoala in Anglia, primary school, cu totzi copii care incercau sa se imprieteneasca cu mine, shi eu abia stiam ce spuneau.

Acuma ca ma uit inapoi la prin ce am trecut, a meritat, ca macar acuma dupa 10 ani pot sa zic ca ma simt shi eu British, cu toate ca toteauna voi fi roman, dar in sfarsit imi place sa stau aicea. Am o sansa, voi avea un viitor. Daca stateam in Romania ce ajungeam? Poate mechanic la taicamiu la firma, sau dracu stie ce vagabond.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Feb 03, 2004 8:43 am

Aurolacul scrie:Maicamea s-a insurat cu un englez in 1993

inainte de insuratuare a facut fro operatie de schimbare de sex sau ie ia asa mai barbata ?
btw si cu englezu care s-a maritat cu ia in 93 ce s-a mai intamplat?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Mr Teo » Mar Feb 03, 2004 8:50 am

aiu ma votasi tu e drept forumistu lunii da reatzeai dracu la kterinci(ba omule intelege odata ca aurolacu si cu mine vorbim romana dupa ureche ;w :wazzup: hehe
Eu am emigrat din Romania in SUA ca ai mei au divortat si mama a decis ca e mai bine sa ...intre in casatorie(na ca nu mai ai ce sa comentezi =D ) cu un alaskan si era mai bine pt mine sa ajung aici decat la casa de copii(aka orfelinat).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde monk » Mar Feb 03, 2004 3:35 pm

Nush daca ati observat dar dornea are numai threaduri de exceptie ... ala cu petrolul .. asta ...

Ce mai urmeaza maestre ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Pei...

Mesajde Aurolacul » Mar Feb 03, 2004 9:17 pm

[quote="
btw si cu englezu care s-a maritat cu ia in 93 ce s-a mai intamplat?[/QUOTE"]
Prin 1996, l-a divortzat ca nu i-a placut de el. Normal ca deja aveam acte ca sa stam, deci de atuncea nu am mai avut probleme.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Feb 03, 2004 9:33 pm

Aurlacule,mijto ca l-a divortzat,bine ca nu l-a asasinat sau atentat sau mai jtio io ce se practica in Englezia acolo:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

:)...

Mesajde Aurolacul » Mar Feb 03, 2004 9:48 pm

Poate fi aranjat.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Feb 03, 2004 10:27 pm

Eu am emigrat din Romania si am imigrat in Canada acu 10 ani fara 2.5 luni.

Poate ca daca as fi avut de ales m-as fi dus in Australia in loc de Canada ca sa invat si eu cum se joaca cricketul. Dar ma simt foarte bine unde sunt acum.
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde HighSictir » Mie Feb 04, 2004 2:04 am

sa traversam oceanu , sa zeificam banu ..... Ba ! Sa am pardon da eo ma pij pa strainezia.
Ciainiz pipãl meic flicflacuri.
HighSictir
Junior Member

Mesajde cezadany » Mie Feb 04, 2004 2:56 am

cred ca dornea nu a propus subiectul asta ptr a verifica cunostintele noastre gramaticale...mai ales ptr a ne corecta intre noi...asa ca nu inteleg deloc de ce a tot fost atacat Aurolacul ...daca cineva chiar vroia sai faca un bine si sai spuna ca a gresit putea sai trimita un mesaj nu?
"I cannot believe in the immortality of the soul . . . . No, all this talk of an existence for us, as individuals, beyond the grave is wrong. It is born of our tenacity of life - our desire to go on living - our dread of coming to an end."
cezadany
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii