Titlul spune tot ..
Am decis sa fac aces subiect dupa ce am venit acasa si am gasit-o pe bunicamea uitandu-se la telenovele (asa face de fiecare data) , iar eu cum eram frant si mort de foame evident ca am cerut mancare . A urmat inevitabile replica : "Stai putin sa se termine serialul ca mai are 5 minute ... "
Evident acele 5 minute au insemnat 40 de minute in care mie mi-a si trecut foamea ...
Acest canal tre sa dispara ... la fel si producatorii diabolici care l-au infiintat ! Mesageri satanei pe pamant ! :a
Gabizzu sa nu te prind cu reclamatii de genul .. extraordinar nu are grade de comparatie
Trebuie desfintat Acasa TV ?
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Acasa...
Da, postu trebuie sa dispara da telenovelele sunt ok, ca mai arata cate o tipa buna. Ceea ce e foarte ingrijorator e cand te uiti prea mult la tipele astea, shi deja iti place povestea, shi nu te mai uiti la tipe.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
muahahaaaa....monk, nu ai grad de comparatie!
eu zic sa extirpam posturile astea, dom'le! bunica'mea urmareste doua telenovele de odata, daca e posibil asa ceva! noroc ca trec rar pe la ea...
mama ... e de groaza! cum prinde un moment liber cum se uita la prostiile alea! deci, da, n-am televizor.
eu zic sa extirpam posturile astea, dom'le! bunica'mea urmareste doua telenovele de odata, daca e posibil asa ceva! noroc ca trec rar pe la ea...

mama ... e de groaza! cum prinde un moment liber cum se uita la prostiile alea! deci, da, n-am televizor.

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Eu zic sa ramana postul ca sa aiba romanu telenovele la care sa uite cand vine de la servici.
Daca droguri nu se poate ca sunt scumpe macar sa li se dea telenovele Romanilor:).
Daca droguri nu se poate ca sunt scumpe macar sa li se dea telenovele Romanilor:).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii