SPORTURI EXTREME- Talk Show
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
SPORTURI EXTREME- Talk Show
cand vorbim de sporturi extreme vorbim de curaj, barbatie ,sacrificiu. cand vorbim de curaj si sacrificiu vorbim de fratii sudorescu respectiv sod si neatza. cand vorbim de sod si neatza vorbim de marii campioni pe care i-a produs romania. cand vorbim de marii campioni vorbim de glorie, de respect si patriotism.
azi ne-am deplasat pentru un interviu inedit cu cei doi mari campioni in cocheta localitate valea lu ambrozie de la poalele parangului, unde intr-o atmosfera relaxanta si plina de optimism i-am gasit la lucru pe cei doi componenti ai echipei nationale de sudura autogena la cald, vice campioni mondiali in 2003 si campioni europeni in 2002, care in prezent se pregatesc intens ,sub atenta indrumare a capitanului nejucator titi electrod, pentru mondialele de sudura autogena la cald ce se vor desfasura in luna aprilie la illycevsk , ucraina.
ii am in fata acum pe cei doi componenti ai echipei romaniei ,fratii sudorescu, dl sod si dl neatza
-domnule sod, nu am intentia sa enumar titlurile si campionatele pe care le-ati castigat de-alungul carierei dvs, sau tratatele pe care le-ati publicat pe plan intern si international ,deja este materie de scuala primara care se invata odata cu abecedaru, spuneti-ne va rog ce v-a determinat sa alegeti pentru pregatirile si antrenamentele dvs ,acest orasel, valea lu ambrozie, acest cadru natural deosebit care este stadionu municipal, la poalele parangului avand in vedere ca mondilele se desfasoara la illycevsk ,in ucraina ,oras situat pe malul marii negre?
azi ne-am deplasat pentru un interviu inedit cu cei doi mari campioni in cocheta localitate valea lu ambrozie de la poalele parangului, unde intr-o atmosfera relaxanta si plina de optimism i-am gasit la lucru pe cei doi componenti ai echipei nationale de sudura autogena la cald, vice campioni mondiali in 2003 si campioni europeni in 2002, care in prezent se pregatesc intens ,sub atenta indrumare a capitanului nejucator titi electrod, pentru mondialele de sudura autogena la cald ce se vor desfasura in luna aprilie la illycevsk , ucraina.
ii am in fata acum pe cei doi componenti ai echipei romaniei ,fratii sudorescu, dl sod si dl neatza
-domnule sod, nu am intentia sa enumar titlurile si campionatele pe care le-ati castigat de-alungul carierei dvs, sau tratatele pe care le-ati publicat pe plan intern si international ,deja este materie de scuala primara care se invata odata cu abecedaru, spuneti-ne va rog ce v-a determinat sa alegeti pentru pregatirile si antrenamentele dvs ,acest orasel, valea lu ambrozie, acest cadru natural deosebit care este stadionu municipal, la poalele parangului avand in vedere ca mondilele se desfasoara la illycevsk ,in ucraina ,oras situat pe malul marii negre?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
deci domle,cand vorbim de autogen vorbim de pernformantza.cand vorbim de perfornmantza vorbim de o pregatire temeinica,atat fizica cat si psihica.ei,tocma ca acest orasel ne confera tot ce avem noi nevoie.io mie imi cam pare rau ca nu ie si conechiperu meu neatza sa spuie si el doo vorbe,da din cauza ca orasu ii confera tot ce vrea iel,acu ie la dispensaru din imediata vecinatate unde urmeaza un tratament cu sinerdol si moldamin.deh,dupa cum vam mai spus,sporturile cere sacrificii.care noi suntem pregatitzi sa le dam.
asadar,noi acu ne pregatim pentru mondiale si vrem liniste domle.vrem liniste la lot.ca sau gasit o gramada care sa carcoteasca ca asa si pe dincolo.da ie greu,greu din caleafara.o sa participam la doo probe de simplu si apoi la proba de dublu conpus,cand trebe sa executam o sudura calda cu autogen inbunatatzit cu argon si cesiu supt apa cea rece a unui parau ce trece peacolosha prin ucraina.si ne pregatim pe satadionu deaici deoarece trebe sa ne obisnuim cu vacarmu de care o sa ne lovim acolosa,ca ucrainenii sunt cei mai fanatici dintre fanatici cand ie vorba de sudura cu autogen.de fapt,iei ie favoritii,da noi plecam deaici montatzi casa castigam si sa aducem medalia in romania.
asadar,noi acu ne pregatim pentru mondiale si vrem liniste domle.vrem liniste la lot.ca sau gasit o gramada care sa carcoteasca ca asa si pe dincolo.da ie greu,greu din caleafara.o sa participam la doo probe de simplu si apoi la proba de dublu conpus,cand trebe sa executam o sudura calda cu autogen inbunatatzit cu argon si cesiu supt apa cea rece a unui parau ce trece peacolosha prin ucraina.si ne pregatim pe satadionu deaici deoarece trebe sa ne obisnuim cu vacarmu de care o sa ne lovim acolosa,ca ucrainenii sunt cei mai fanatici dintre fanatici cand ie vorba de sudura cu autogen.de fapt,iei ie favoritii,da noi plecam deaici montatzi casa castigam si sa aducem medalia in romania.
-
SOD - Mesaje: 6035
farumana ftimafi auditori fi lectori care eftefi. deci permitefi fa ma prevint care eo funt neafa, fudor autogen la mica, mare fi medie inalfine, refpectiv adancime fi parter care efte.
deci avi nu po fa vorbefc care tomna eri ma pregateam pentro figura de triplu fudat mortal care neavand decat doo maini, abele ocupate, am vrut fa prind feru cu retina fi mia farit nefte fpan pe linba taman cant invuram producatorii de electrovi care nu ia calculat in parametrii FIF (federafia internafionala de fudura) drept care fe termina electrodu romanefc la doo minute patrufapte cant proba olinpica fine evact tre minute dooveci. deci in mujlocu evercifiului trebe fa fchinbi electrodu.
care miam bulit linba care ma arf fpanu ce erea ferbinte fi acuma nu po fa pronunf litera f.
deci mai bine il laf pe FOD fa va efplife.
deci avi nu po fa vorbefc care tomna eri ma pregateam pentro figura de triplu fudat mortal care neavand decat doo maini, abele ocupate, am vrut fa prind feru cu retina fi mia farit nefte fpan pe linba taman cant invuram producatorii de electrovi care nu ia calculat in parametrii FIF (federafia internafionala de fudura) drept care fe termina electrodu romanefc la doo minute patrufapte cant proba olinpica fine evact tre minute dooveci. deci in mujlocu evercifiului trebe fa fchinbi electrodu.
care miam bulit linba care ma arf fpanu ce erea ferbinte fi acuma nu po fa pronunf litera f.
deci mai bine il laf pe FOD fa va efplife.
-
neatza - Mesaje: 5820
am inteles dle sod
domnule sod,
multi isi amintesc de finala de anu trecut pe care ati pierdut-o duar la un punct de sudura la figurile impuse ,nereusind sa-l defansati pe bulgaru sodorov care a terminat pardesiul de otel beton striat inaintea dvs. acum cand sortii ne-au fost potrivnici ,la mondiale avand o grupa grea alaturi de puternicele echipe ale germaniei, bulgariei (campioana mondiala antitr) bielarusului dar si imprevizibilele echipe ale insulelor feroe si sri lankei, de cine va temeti cel mai mult? credeti ca veti depasi complexul sodorov de anul trecut?
domnule sod,
multi isi amintesc de finala de anu trecut pe care ati pierdut-o duar la un punct de sudura la figurile impuse ,nereusind sa-l defansati pe bulgaru sodorov care a terminat pardesiul de otel beton striat inaintea dvs. acum cand sortii ne-au fost potrivnici ,la mondiale avand o grupa grea alaturi de puternicele echipe ale germaniei, bulgariei (campioana mondiala antitr) bielarusului dar si imprevizibilele echipe ale insulelor feroe si sri lankei, de cine va temeti cel mai mult? credeti ca veti depasi complexul sodorov de anul trecut?
-
domle deci noi anu afta avem un avantav clar in fafa la alte echiope care am prinf o fponforivare beton care efte, adica cu fabrica de negru de fum din infula mare a brailei care ne afigura ochelarii de fudura. ie afa de bine facufi, ca po fa fudevi doo vile incontinuu fi nai nifi pe dracu.
-
telefon anonim din regie
Domle, io sunt un fan inrait de campionatele asta de sudura da nam priceput cum vine regulamentu ca sare de la una la alta si de la flama ma ustura ochi. Daia vreau sa ii rog pe echipa de astia doi care stie tot sami ezplice si mie cum vine ca am gasit odata ceva scris pe un ziar pe carel aruncase unu in gara obor cind pleca trenu pe geam si lam luat si eu sa citesc ca sa nu mai dau bani si scria ceva acolo de campionatele astea da nam inteles nimic ca era plin de unsoare de la slanina lu ala. Deci daia daca se poate sai intrebati domnule ai de regulament.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
deci da domle,sa va spui cum a fost.cum va zis si colega,iera la proba de triplu sudat mortal.a luat iel tubu in spate,autogernu in dreapta si tolba cu ielectrozi in stanga si sa catzarat pe transbulina si astepta sa vie trapezu ca sal ieie deacolosha si sa sudeze feru in timp ce ecsecuta tripla mortala.publicu iera electrizat.de acolo de3 sus se vedea doar ochishorii lor mici care scanteia in noapte.iera totzi la unison.totzi respira ca unu si unu respira ca totzi.
- neatza,neatza,neatza!scanda publicu.
si iote ca vine trapezu,colega isi face vant,sare vreo 4 metri in eter,trapezu se apropia amenintzator,colega se rostogoleste triplu in eter,trapezu se apropia si mai mult,colega armeaza autogenu,trapezu iera la circa vreo 2 metri de iel,colega scoate din tolba ielectrodu sil infinge adanc in gingia superioara,casa aibe priza buna,trapezu ie deja coalesha.publicu ie cu sufletu la gura.niminea nu mai zicea nimica.iera ca si impietritzi.si deoadata,fap,trapezu ie numa bun de prins.cu o miscare agera de felina,colega intinde mana stanga,agatza trapezu,cu dreapta da drumu la autogen,cu gingia superioara inpinge ielectrodu,feru vine puternic si se potriveste in gavanu lui si in cunplita intunecime din stadion se vede undeva sus o luminitza.iera autogenu!!!!!sudura fusese ecsecutata.publicu iecsalteaza.
trapezu isi incepe miscarea de retur.colega,inbracat in frumoasda lui salopeta de latex maron lucios,ie in picioare pe trapez si face bezele la public.trapezu se apropia cu viteza de platforma ailanta.cand ,deoadata,pe platforma a aparut din neant,din neguri,ca nici acu numi iecsplic,o marmota care invelea ciocolata.ba,atunci colega sa speriat tare de tot si a scapat controlu la trapez si cum iera incarcat si cu tubu ala greu a cazut deacolosa de sus,cum a cazut odinioara si Icar.
publicu a tresarit.aaaaaaaaaaaa,se aude de undeva de al peluze.iera o doamna mai slaba de inger.toata lumea il vedea casi mort.dar nu,iel,bravul,curajosul,loialul,frumosul,desteptul,my pretious neatza nu sa dat batut.cu circa vreo doujde centimetri de sol,a facut un flicflac cu dublu surub pe spate sia cazut in picioare.cei drept,sia muscat limba si deaia vorbeste mai fornait acuma.
- neatza,neatza,neatza!scanda publicu.
si iote ca vine trapezu,colega isi face vant,sare vreo 4 metri in eter,trapezu se apropia amenintzator,colega se rostogoleste triplu in eter,trapezu se apropia si mai mult,colega armeaza autogenu,trapezu iera la circa vreo 2 metri de iel,colega scoate din tolba ielectrodu sil infinge adanc in gingia superioara,casa aibe priza buna,trapezu ie deja coalesha.publicu ie cu sufletu la gura.niminea nu mai zicea nimica.iera ca si impietritzi.si deoadata,fap,trapezu ie numa bun de prins.cu o miscare agera de felina,colega intinde mana stanga,agatza trapezu,cu dreapta da drumu la autogen,cu gingia superioara inpinge ielectrodu,feru vine puternic si se potriveste in gavanu lui si in cunplita intunecime din stadion se vede undeva sus o luminitza.iera autogenu!!!!!sudura fusese ecsecutata.publicu iecsalteaza.
trapezu isi incepe miscarea de retur.colega,inbracat in frumoasda lui salopeta de latex maron lucios,ie in picioare pe trapez si face bezele la public.trapezu se apropia cu viteza de platforma ailanta.cand ,deoadata,pe platforma a aparut din neant,din neguri,ca nici acu numi iecsplic,o marmota care invelea ciocolata.ba,atunci colega sa speriat tare de tot si a scapat controlu la trapez si cum iera incarcat si cu tubu ala greu a cazut deacolosa de sus,cum a cazut odinioara si Icar.
publicu a tresarit.aaaaaaaaaaaa,se aude de undeva de al peluze.iera o doamna mai slaba de inger.toata lumea il vedea casi mort.dar nu,iel,bravul,curajosul,loialul,frumosul,desteptul,my pretious neatza nu sa dat batut.cu circa vreo doujde centimetri de sol,a facut un flicflac cu dublu surub pe spate sia cazut in picioare.cei drept,sia muscat limba si deaia vorbeste mai fornait acuma.
-
incredibil domne, incredibil
domnule sod o telespectatuare si in acelasi timp fana a acestui minunat sport va intreaba de regulament. am inteles ca federatia internationala de sudura autogena prin presedintele iuri sudoriski avtogenov a modificat in ultima clipa regulamentu pregatirea echipelor pt mondiale fiind fuarte dificila in aceste conditii. am inteles ca noile aliniate din regulament ar fi :
- interzicerea electrozilor de supertit de doi jumate
- interzicerea utilizarii letconului pentru efecte speciale la sudura de OB de fi 6
- controlu antidoping dupa fiecare proba
avand in vedere ca punctu forte al echipei romaniei a reprezentat-o folosirea in situatii extreme a supertitului, cum vor afecta aceste modificari de regulament evolutia echipei nuastre la mondialele din acest an?
domnule sod o telespectatuare si in acelasi timp fana a acestui minunat sport va intreaba de regulament. am inteles ca federatia internationala de sudura autogena prin presedintele iuri sudoriski avtogenov a modificat in ultima clipa regulamentu pregatirea echipelor pt mondiale fiind fuarte dificila in aceste conditii. am inteles ca noile aliniate din regulament ar fi :
- interzicerea utilizarii letconului pentru efecte speciale la sudura de OB de fi 6
avand in vedere ca punctu forte al echipei romaniei a reprezentat-o folosirea in situatii extreme a supertitului, cum vor afecta aceste modificari de regulament evolutia echipei nuastre la mondialele din acest an?
-
telefon de la SC Autogeana SRL
domne, vad ca acest sport este bine reprezentat si la noi in tzara. vreau ca sa va spun ca si noi facem aici la firma de 10 ani antrenamente si am vrea sa stim si noi cum putem sa ne afiliem la un club sportiv?
a si inca ceva, de ca nu da astia de la tv sport si telejurnal si concursurili de autogen?
a si inca ceva, de ca nu da astia de la tv sport si telejurnal si concursurili de autogen?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
domne,noi nu speriem cu una cu doo.in primi sin primu rand,tiu sa va spui ca nu ne e frica de bulgarul sudorov penca la prins dopat la calificari in grupe cu rachiu de electrod.asadar,iel ie descalificat din shtart.
intradevar,problema cu supertitu ie o problema grava,da care are rezolvare.no sa mai folosim supertit ci electrozi uairles fara fir din gama na4cl6ch2o6 totul la patrat.astia are niste proprietati ascunse cum ar fi flama rosh-albastruie placuta ochiului uman,un miros intzepator de scortzisoara si gustul divin al alintelectrodului.
asta cu letconu noi,lotu roman il consideram un grav abuz,un mijloc marsav pe care presedintele il foloseste pentru a putea promova echipa tarii lui.iar cu controlu,io zic cai benefic,ca asha poate lasa si colega neatza rachiul la o poarte si tratamentu cu sinerdol isi face efectu,ca deja ie plin de champinioane si musroame.
revenint la fidela noastra telespectatoare,tin sai spun ca nopi stim de ia si de aceea,inpreuna cu sponsoru nostru iam luat bilete la marea finala,unde poate veni cu cine vrea ea,numai cu moshu nu,ca asta ie pus pa listele negre ale federatziei,ca ultima oara cand a venit,a baut butoiu cu motorina in care se clatea autogenele,crezand cai bere ceheasca.
si daca tot suntem la capitolu telespectatori,vreau sa le zic ca sponsoru lea pregatit un mic concurs,concurs ce va apare in josul micilor dumnealor ecrane.concursu ie urmatoru : cate patrulatere sunt in imaginea de pem ecran?
-[=/...] _-_ <>
intradevar,problema cu supertitu ie o problema grava,da care are rezolvare.no sa mai folosim supertit ci electrozi uairles fara fir din gama na4cl6ch2o6 totul la patrat.astia are niste proprietati ascunse cum ar fi flama rosh-albastruie placuta ochiului uman,un miros intzepator de scortzisoara si gustul divin al alintelectrodului.
asta cu letconu noi,lotu roman il consideram un grav abuz,un mijloc marsav pe care presedintele il foloseste pentru a putea promova echipa tarii lui.iar cu controlu,io zic cai benefic,ca asha poate lasa si colega neatza rachiul la o poarte si tratamentu cu sinerdol isi face efectu,ca deja ie plin de champinioane si musroame.
revenint la fidela noastra telespectatoare,tin sai spun ca nopi stim de ia si de aceea,inpreuna cu sponsoru nostru iam luat bilete la marea finala,unde poate veni cu cine vrea ea,numai cu moshu nu,ca asta ie pus pa listele negre ale federatziei,ca ultima oara cand a venit,a baut butoiu cu motorina in care se clatea autogenele,crezand cai bere ceheasca.
si daca tot suntem la capitolu telespectatori,vreau sa le zic ca sponsoru lea pregatit un mic concurs,concurs ce va apare in josul micilor dumnealor ecrane.concursu ie urmatoru : cate patrulatere sunt in imaginea de pem ecran?
-[=/...] _-_ <>
-
domnule sod, la ultima aparitie publica sponsoru echipei nuastre ierea iaurtu danone ,uitandu-ma acum la trelingu dvs optserv ca aveti un nou sponsor , asociatia de ocrotire si conservare a parshilor. spuneti-ne va rog ce legatura ezista intre sudura autojena si acest minunat animal, parshu?
-
semese trimis pe meilu emisiunii
puna zua! sunt marmotu, fratele la marmota de pe platforma! ashi vrea sa fac o precizare! accidentu patzit de domnu neatza a fost o nefericita punere in scena a sponsorului echipei natzionale, care pe aceasta cale a vrut sa-shi faca reclama! sora mea s-a casatorit cu ajutorul agentziei matrimoniale a animalelor mici fara frontiere cu un parsh alskian cu gatu gros, devenind parsha prin adoptzie. asta se intampla acum doo luni. acum o luna, cand asociatia de ocrotire shi conservare a parshilor a decis sa sponsorizeze federatzia, sora mea fiind miss parsh 2003, a fost desemnata sa impacheteze ciocolata in tabla laminata de 12 pe platforma, urmand ca la finalul exercitzului d-lui neatza, acesta sa sudeze ciocolata dintr-o singura mijcare.
totul era ok, doar ca cei de la marketingul parshilor au omis sa anuntze federatzia shi de aici toata tarashenia.
dintre care eo vreau sa supliniez ca mafia a patruns shi in sportul asta shi cred ca ie vorba de o incercare de blat cu federatzia bulgara!
totul era ok, doar ca cei de la marketingul parshilor au omis sa anuntze federatzia shi de aici toata tarashenia.
dintre care eo vreau sa supliniez ca mafia a patruns shi in sportul asta shi cred ca ie vorba de o incercare de blat cu federatzia bulgara!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
fana inraita
Domle, ce ma bucur domle ce ma bucur! mare bucurie miati facut cu biletele astea ca la televizoru lu vecinu de la parter nu inteleg mai nimic ca mie greu sa stau mult pe virfuri cind ma uit pe geam. De venit nu stiu inca cu cine o sa vin da o sa ma hotarasc cind terminam campionatu de sudura la balcoanele de la scara ca ie in toi. Da pe vecinu de la parter nul iau in niciun caz ca ma inervat cind mia dat cu electrodu peste dejte cind ma tineam de gratile da la geam sa ma uit la televizor. Daca nu se prinde soacramea ca e mereu cu ochi pe mine decind al meu lucreaza in ieuropa la negru sa mai faca si iel un ban vin cu vecinu de la patru ca toata ziua sta pe balcon si sudeaza si mantreaba mereu dacai bine si dacami place de sudura lui.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
as vrea sa va anuntz ca acest minunat animal parshu este de fapt un alcoolist inrait. io am acasa un parsh "electric" adica parsh care alearga pe o ruata conectata la un dinam (din cauza de randament prost al dinamului nu produce decat cativa gigawati). si parshu asta mananca 2 boabe de porumb pe zi, da baga in el si 50 litrii bere...deci din cauza asta nu merge bine sudatul autogen, din cauza ca ....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
FOD-ule, draga colega! vefti mari de tot! neam fcof! ma contactat o perfuana, un om, care fine un plafar in Mianmar, fiind fuarte curiof fa ftie daca nu ne interefeava nefte praf de menta ignifuga. iam vif ca lom ca la patru kile. fofefte maine la prima ora.
mam gandit afa: tu ftii ca echiopa bulgara obifnuiefte sa dea cu talc pe electrod ca fa arda mai bine fi fa nu le tranfpire mainile. defi le bagam praf de menta ignifuga in talcu refpectiv, fi nu mai ia foc neam. ba, af putea fa adaog ca dacar veni cataclifma atomica fi nucleara pe pamantu noftru fi ar loa foc totu, electrovii tratafi aftfel, o fa fie fingurele lucruri care o fa raman intregi.
deci am fcapat de unii. ramane reftu.
mam gandit afa: tu ftii ca echiopa bulgara obifnuiefte sa dea cu talc pe electrod ca fa arda mai bine fi fa nu le tranfpire mainile. defi le bagam praf de menta ignifuga in talcu refpectiv, fi nu mai ia foc neam. ba, af putea fa adaog ca dacar veni cataclifma atomica fi nucleara pe pamantu noftru fi ar loa foc totu, electrovii tratafi aftfel, o fa fie fingurele lucruri care o fa raman intregi.
deci am fcapat de unii. ramane reftu.
-
pentru cei neinitiati fac o pauza ca sa esplic audientei cateva aspecte/probe si regulamentu campionatelor de sudura autogena.
1/echipele sunt formate din doi jucatori
2/echipament
-aparatu de sudura
-tolba cu electrozi
-masca de sudura
-salopeta
-parasuta
-masca de gaze
-echipament scuba diving
-ciocan pneumatic
3/ probele sunt de simplu si dublu si sunt in numar de la 4 la 12 in functie de importanta concursului
4/ figurile sunt parte componenta a probelor de concurs fiecare proba continand atat figuri impuse cat si liber alese
de ezemplu la sudura in salt cu parasuta juriul impune o broderie de macrame din sarma de doi juma care trebe terminata in cadere libera pana la punctu critic de deschidere al parasutei. in cadru figurilor liber alese se puate efectua aceiasi broderie deschiderea parasutei nefiind o conditie a juriului (cazu lu neatza si perforarea buzei de catre electrod)
5/ punctaju difera de la proba la proba in functie de gradul de dificultate al probelor si figurilor incluzand puncte pentru indeplinirea probei si puncte oferite de juriu pentru impresia artistica.
in mare cam acestea sunt regulile daca mai sunt completari nu va sfiiti
1/echipele sunt formate din doi jucatori
2/echipament
-aparatu de sudura
-tolba cu electrozi
-masca de sudura
-salopeta
-parasuta
-masca de gaze
-echipament scuba diving
-ciocan pneumatic
3/ probele sunt de simplu si dublu si sunt in numar de la 4 la 12 in functie de importanta concursului
4/ figurile sunt parte componenta a probelor de concurs fiecare proba continand atat figuri impuse cat si liber alese
de ezemplu la sudura in salt cu parasuta juriul impune o broderie de macrame din sarma de doi juma care trebe terminata in cadere libera pana la punctu critic de deschidere al parasutei. in cadru figurilor liber alese se puate efectua aceiasi broderie deschiderea parasutei nefiind o conditie a juriului (cazu lu neatza si perforarea buzei de catre electrod)
5/ punctaju difera de la proba la proba in functie de gradul de dificultate al probelor si figurilor incluzand puncte pentru indeplinirea probei si puncte oferite de juriu pentru impresia artistica.
in mare cam acestea sunt regulile daca mai sunt completari nu va sfiiti
-
Domnilor organizatori!Am shi io o-ntrebare: Daca am tot iechipamentu pentru sudura autogena in salt cu parashuta shi din motive necunoscute in momentul saltului generatorul de acetilena se desface shi pica bucatzele mari de carbid pe ceilaltzi concurentzi care presupunem ca au sarit inaintea mea fiind in puolpuozishan shi ii accibenteaza,se considera ca am trishat?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
ieste iesclus, proba saltului cu parasuta fiind individuala
-
The Spider scrie: inaintea mea
domnu fpider, cu tot refpectu cuvenit, eo num aduc aminte fa va fi vafut pe la fala fau pe la bavin la antrenamente, la cantonamente, la federafie... fi afa mai departe.
defi daca vrefi fa va infcriefi in lot, va rugam fa ne trimitefi o mapa cu fortimente de moftre de evenplu in fcop ca fa vedem daca funtefi apt fau nu de lotu nafional.
in cavu in care naf infelef, noi facem performanfa aicia, nu hobii.
-
ce vrea sa spuna marele nostru campion neatza este ca acest sport inainte de tuate presupune multa munca la antrenamente dar si multe sacrificii. astfel lumea sportului din tara nuastra nu uita de campionatele nationale de juniori castigate de neatza autoritar si fara drept de apel la o varsta frageda cand a sudat in mai putin de juma de ora ,pana la ploiesti sud ,tuate usile si geamurile acceleratului de botosani ,cu asa o maiestrie si dibacie incat uamenii aia au petrecut doo saptamani in gara din buzau ,"sigilati" in tren,pana cand juriu a reusit sa dezsudeze usile si geamurile. asta nu se invata din carti asta necesita talent si inclinatie spre asa ceva
-
dadada! fi nu numai atat! am foft vilele trecute la un feminar defpre "Cupla rotativa de curent de fudare pentru mafini fi inftalafii cu 400 pana la 2000 A" unte am participat cu mandrie la conferinfa defpre una dintre parfile fele mai inportante ale fudurii, pe care, de cele mai multe or, amatorii la negliveava, fi anume ungerea. care uite cum vice: "Pentru a afigura o funcfionare ireprofabila fi o durata de viafa optima, ungerea fe va face efclufiv cu vafelina fpeciala P34." eo acuma inferc o melanva intre vafelina fpeciala P34 fi vafelina de concurf F21,8 care, dacam iefe, o fa pot fuda chiar fi randunica de cuib in numa 16 fecunde.
-
eyewitness scrie:. am inteles ca noile aliniate din regulament ar fi :
Dom'le,io nu sunt de acord cu noile reglemrntari ale CISOA(comitetul internatzional al sudorilor oxiacetilenici)!
1 Pai daca ne scoate noo supertitu am pus-o rau de tot,ca tre sa trecem la super bazz shi,cum stie tot poporu sudoristic,acest gen de electrozi necesita o prea mare meticulozitate shi in plus se reduce materia prima pentru trascau!
2 Fara o gura de acetilena nu poa nimeni sa sudeze bre!...
Nenea neatza,io am absolvit cu 2 da brio scoala profesionala de sudori autogenishti cu nota 10 la proba practica shi cu 8,50 la scris!:D Shtiu cum sta treaba cu carbidu,cu oxigenu shi furtunele, diuzele shi becele,presiunine da pa furtun ,ungiul "care este" dintre ielectrod shi suprafatza de sudat,unelte shi materiale anticorozive pentru sudura,+locul trei pa tzara la concursul pa meserii.Fe zifi?ma infadrefc?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
deci vreau sa va spun ca si io am la activ rolul de ajutor sudor la mine la tzara unde am sudat impreuna cu sudoru seh un gard de multi metri, deci io ma consider cel mai tatic pe zoan pitesti....pacat ca cu cei doi bucuresteni nu am cum sa concurez din cauza de faptu ca ei e cei mai tari....
-
Weekendu trecut a avut loc in Ploiesti concursu local de sudura imaginara,la care am participat shi eu,ocupand un confortabil loc I.Proba a constat in urmatoarele:
1- cautarea zadarnica a doo table transparente in vederea sudurii
2- alegerea electrozilor fara miez,cu protectzie interioara
3- reglarea aparatului de sudura (deconectat de la retzeaua electrica) cu ajutorul unei chei franceze,de la shurubu de 6 inexistent
4- aplicatrea stratului de sudura in asha fel incat sa nu se cunoasca locul unde au fost imbinate tablele cautate zadarnic
5- protectzia sudurii cu un grund special, care nu se gaseshte nicarii
Au fost inscrishi 6 concurentzi,dintre care invingator am ieshit numa io.Ceileltzi au fost descalificatzi din urmatoarele cauze:
- unu a gasit tabla transparenta
- altu a folosit electrozi cu protectzie exterioara
- celalalt a avut nesimtzirea sa faca rost de aparat de sudura shi cheie franceza
- al 4 - lea a sudat pe langa cele doo table
- shi ultimul descalificat a dat cu grund special care se gaseshte peste tot.
Eu am respectat regulamentul shi am sudat cateva tzigari.
1- cautarea zadarnica a doo table transparente in vederea sudurii
2- alegerea electrozilor fara miez,cu protectzie interioara
3- reglarea aparatului de sudura (deconectat de la retzeaua electrica) cu ajutorul unei chei franceze,de la shurubu de 6 inexistent
4- aplicatrea stratului de sudura in asha fel incat sa nu se cunoasca locul unde au fost imbinate tablele cautate zadarnic
5- protectzia sudurii cu un grund special, care nu se gaseshte nicarii
Au fost inscrishi 6 concurentzi,dintre care invingator am ieshit numa io.Ceileltzi au fost descalificatzi din urmatoarele cauze:
- unu a gasit tabla transparenta
- altu a folosit electrozi cu protectzie exterioara
- celalalt a avut nesimtzirea sa faca rost de aparat de sudura shi cheie franceza
- al 4 - lea a sudat pe langa cele doo table
- shi ultimul descalificat a dat cu grund special care se gaseshte peste tot.
Eu am respectat regulamentul shi am sudat cateva tzigari.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
eyewitness scrie: federatia internationala de sudura autogena ......
ca noile aliniate din regulament ar fi :
Stimabile, sa intzeleg de aici ca era unii care trisa si dadea cu electricu?
Ca al dracu sa fiu daca stiu vro metoda de sudat autogen cu electrod.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
pana si cei din presa ieseana a aflat de performantele celor doi si au scris urmatorul articol:
- Fişiere ataşate
-
- sudor.jpg (151.9 KiB) Vizualizat de 2476 ori
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii