Evy scrie:Spuneti-mi si mie...Dupa ce fumati si trece efectu,nu va simtiti rau sau nasol?
Eu asa am auzit ....si oricum ar fi bine sa stiu cum e de la niste experimentati

inainte sa incerc ,nu?
Asta depinde in mare parte de CALITATEA IERBII.... de ex. daca fumezi masculi, dupa trecerea efectului o sa te doara capul, la fel si de la hashish
de proasta calitate, care de obicei se face din masculi...
De asemenea, efecte adverse neplacute pot fi cauzate si de iarba crescuta cu multi fertilizanti chimici si ne-purgata inainte de recoltare(purgatia se face administrand numai apa curata plantelor cu 2-3 sampamani inainte de recoltare)...
Fumatul plantei
femele de Cannabis, crescuta intr-un mediu organic, sau natural NU PROVOACA SUB NICI O FORMA DURERI DE CAP SAU STARE DE RAU DE NICI UN FEL dupa expirarea efectului narcotic...
De altfel, starea de dupa experienta depinde, iarasi, de caracteristicile soiului de Cannabis: soiurile "Indica" dau o usoara stare de moleseala recidiva sau oboseala post-experienta, pe cand soiurile "Sativa" au efecte post-experienta caracterizate printr-o stare fizica si psihica pozitiva, iar din propria-mi experienta nu-mi vin in minte decat 2 cuvinte: "entuziasm vital"..
Logic, hibrizii prezinta imbinari ale efectelor post-experienta mentionate mai sus..
"Konna koroshkada dekiryno wa samurai dakeda... Oma e dakeda! "