iarba

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

iarba

Mesajde 120dB » Sâm Mar 20, 2004 4:05 am

catzi fumatzi iarba?

catzi otzi fi suntetzi cu unu in plus :D

io shtiu ca la mine in liceu cel putzin 10 la suta fumeaza aproape zilnic shi restu pana la 80% fumeaza ocazional...shtiu oamaneni la 50+de ani profesori de universitate care fumeaza iarba...
man made beer.
god made weed.
who do you trust?
120dB
Junior Member

Mesajde Heavystone » Lun Mar 22, 2004 10:14 pm

Shi YO!!!! cam o data la 1-2 saptamani.... :U nu-mi place sa abuzez.. :A
Heavystone
Junior Member

Ohohooo.... pai binenteles..

Mesajde Heavystone » Lun Mar 22, 2004 10:16 pm

Pai daca tu esti in Toronto... nici nu ma mir... Ai auzit de Mark Emery si BC Marijuana Party?
Heavystone
Junior Member

Un mic sfat...

Mesajde Heavystone » Mar Apr 06, 2004 7:56 am

In general sa stii ca E CONTRAINDICAT sa fumezi iarba inainte de varsta maturitatii (18 - 20 ani)... e vorba de fiziologia creierului... la varsta ta anumiti neuroni inca se mai dezvolta iar deoarece THC-ul actioneaza la nivelul synapselor neuronale aceasta dezvoltare ar putea fi grav inhibata... nu glumesc..

Nu te lua dupa tovarashii tai din liceu ca aia, care se apuca de fumat pe la 14-15 ani (unii chiar mai devreme...) n-o sa fie foarte capabili d.p.d.v. intelectual cand ajung la "college" si-o sa ajunga sa lucreze numa' pe la McDonald's, Burger King... shtii tu... ;) Mai asteapta si tu 2-3 ani... :B

No offense, doar un mic sfat... :B

PEACE!
"Konna koroshkada dekiryno wa samurai dakeda... Oma e dakeda! "
Heavystone
Junior Member

Mesajde Wanted » Dum Apr 11, 2004 12:26 pm

da e super sa fumezi iarba... am fumat si eu.. da nu fac exces.. fumez numa cand vreau,,,
expect me `nigga/like you Jesus to come back/expect me!!/i'm comin'!!
Wanted
Junior Member

Mesajde rapattack » Mar Iul 13, 2004 11:42 pm

Heavystone da pentru un minor ce-i mai rau?alcoolu sau iarba?
alcoolu nu distruge la fel sinapsele ?
rapattack
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Iul 14, 2004 12:01 am

alcoolul iti distruge si altele :D

parca mai era un topic despre iarba, nu ? Oricum, eu am fumat cam 2 ani de zile aproape zilnic, de ceva vreme am facut o pauza lunga, si inca vreau sa mai raman asa.
whatever

Mesajde Heavystone » Mie Iul 14, 2004 9:25 pm

rapattack scrie:Heavystone da pentru un minor ce-i mai rau?alcoolu sau iarba?
alcoolu nu distruge la fel sinapsele ?

Eu cred ca alcoolul distruge mult mai multe celule de ficat decat sinapse... si astea, ca si neuronii, nu se refac.
Heavystone
Junior Member

Mesajde Fiyah^Man » Joi Aug 12, 2004 12:09 pm

Deci e clar ca alcoolu e mult mai periculos decat iarba. Vezi cum te trezesti dimineatza dupa o betie cu capu si ficatu in punga de nici nu poti sa te ridici din pat si cum te trezesti dupa iarba: nu ai nimik. Asta ar trebui sa dea mult de gandit autoritatilor
Am citit intr-un dictionar ca viciu e orice lucru ce sta inmpotriva firii umane si necesita multa energie. Potnind de la aceasta definitie poti sa-ti dai seama ca iarba nu este viciu, este ceva normal. Dumnezeu a creeat iarba, nu vinul sau nush ce bautura.....bauturile au fost create de oameni, si oamenii nu sunt perfecti!!
A De Joy Dem Cyan Destroy!!!
Fiyah^Man
Junior Member

Mesajde Evy » Joi Aug 12, 2004 8:40 pm

Spuneti-mi si mie...Dupa ce fumati si trece efectu,nu va simtiti rau sau nasol?
Eu asa am auzit ....si oricum ar fi bine sa stiu cum e de la niste experimentati :) inainte sa incerc ,nu?
I hate everything......
So what?
Evy
Junior Member

Mesajde Fiyah^Man » Joi Aug 12, 2004 10:21 pm

Hmmmm..........Nu, poate decat te simti obosit, dar rau nu in orice caz....Cel putin io nu m-am simtit niciodata rau!!!!
Fiyah^Man
Junior Member

Mesajde OffSeth » Vin Aug 13, 2004 6:18 pm

de la fumat nu te simti rau ca la alcool...nu te doare capul sau ceva de genul asta..
dupa mine alcoolul este unul din cele mai periculoase droguri care exista pe piata cu voia autoritatilor...si asta pentru ca circa 90 la suta cel putin consuma alcool, iar o buna parte din ei...consuma mai mult decat ar trebui...

iar campania pulicitara care o fac ei la televizor cu privire la "alcoolul dauneaza grav sanatatii" este o porcarie...nu ajuta cu nimic la chestia asta...

aprpo...domnii nostri guvernanati ar fi bine sa stie ca iarba este foarte buna in scopuri medicinale ....cu anumite doze si la un anumit timp ea te poate scapa de o multime de boli...
OffSeth

Mesajde Fiyah^Man » Vin Aug 13, 2004 7:56 pm

iarba e buna in scopuri medicale punct. nu conteaza timpul si nici dozele!!!
Fiyah^Man
Junior Member

Mesajde Heavystone » Joi Aug 26, 2004 10:15 pm

Evy scrie:Spuneti-mi si mie...Dupa ce fumati si trece efectu,nu va simtiti rau sau nasol?
Eu asa am auzit ....si oricum ar fi bine sa stiu cum e de la niste experimentati :) inainte sa incerc ,nu?

Asta depinde in mare parte de CALITATEA IERBII.... de ex. daca fumezi masculi, dupa trecerea efectului o sa te doara capul, la fel si de la hashish de proasta calitate, care de obicei se face din masculi...

De asemenea, efecte adverse neplacute pot fi cauzate si de iarba crescuta cu multi fertilizanti chimici si ne-purgata inainte de recoltare(purgatia se face administrand numai apa curata plantelor cu 2-3 sampamani inainte de recoltare)...

Fumatul plantei femele de Cannabis, crescuta intr-un mediu organic, sau natural NU PROVOACA SUB NICI O FORMA DURERI DE CAP SAU STARE DE RAU DE NICI UN FEL dupa expirarea efectului narcotic...

De altfel, starea de dupa experienta depinde, iarasi, de caracteristicile soiului de Cannabis: soiurile "Indica" dau o usoara stare de moleseala recidiva sau oboseala post-experienta, pe cand soiurile "Sativa" au efecte post-experienta caracterizate printr-o stare fizica si psihica pozitiva, iar din propria-mi experienta nu-mi vin in minte decat 2 cuvinte: "entuziasm vital"..
Logic, hibrizii prezinta imbinari ale efectelor post-experienta mentionate mai sus..
Heavystone
Junior Member

Mesajde matzaa » Dum Dec 05, 2004 12:46 am

hehehe..io chiar am de gand sa incerc da toata lumea ma crede nebuna..whats so wrong in it???
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Dec 05, 2004 1:22 am

am io impresia sau subiectul asta incurajeaza consumul de droguri ? s-au cel putin se discuta despre ele ca si cum ar fi ceva normal sa consumi droguri si nu ar fi deloc periculos ,nici macar depedenta nu o creiaza
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde whatever » Vin Dec 10, 2004 1:27 am

daca nu ai habar despre ce e vorba, de ce te bagi ?
whatever

Mesajde supermouse » Vin Dec 10, 2004 10:23 am

iarba nu creeaza dependentza
alcaloizii aia pe care-i are is produshi independen shi de catre creierul uman.
iarba nu este un "drog" adevarat
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde river » Vin Dec 10, 2004 10:50 am

Intr-adevar, iarba nu creeaza dependenta, dar poate conduce la dependentza de doguri "adevarate", daca persoana consumatoare este vulnerabila, respectiv tentata de a incerca "senzatii tari", adica mai tari decat cele produse de iarba.

By the way, nu cumva exista un subiect asemenator pe forumul de medicina sau politic&social, unde de altfel cred ca-i este si locul :-?
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde SOD » Vin Dec 10, 2004 10:51 am

haide dom'le terminatzi cu prostiile. uite la ochila care baga iarba in fiecare dimineatza , iar la pranz are doo doze de cocaina obligatoriu si nu se mai vaita si uite la el cu a ajuns la 29 de ani.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde weed13 » Vin Dec 10, 2004 11:03 am

riverflou, te rog io fain sami zici mie, ca io nu pricep, ces alia droguri adevarate? adica io daca mai trag cate un giont din cand in cand, sau mai imi bag botu-n bong, pot deveni dependent de caunter straic sau alte jocuri, si sa nu mai fac nimic alceva tuata ziua?
weed13

Mesajde river » Vin Dec 10, 2004 11:13 am

imhm, adica cam aja civa. caunter straic e un egzemblu bun, io jtiu unii cari o pierdut lijentza din cauza lui :D
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Dec 10, 2004 11:15 am

io shtiu care sha perdut nevasta, da' nare a face cu subectul in cauza. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde weed13 » Vin Dec 10, 2004 11:25 am

io miam perdut o bratara de arjint, da ieream treaz trezut, da cred ca o sa dau vina pe drogu naibii de iarba !
weed13

Mesajde matzaa » Sâm Dec 11, 2004 5:11 pm

''whatever:daca nu ai habar despre ce e vorba, de ce te bagi ? ''
io ma refeream la faza ca dc toata lumea crede cai rau sa iei iarba..''pfoai iei iarba..esti nebun??!! iti vei distruge toata viatza''si faze din astea.deci mai inteles gresit bai ''whatever''. [-X
cam everybody zice ca dak ai luat o data devii dependent si faze din astea.
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde matzaa » Sâm Dec 11, 2004 5:12 pm

asa ca nu ma lua p mene cu ''dak nu stii dc te bagi''
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Dec 11, 2004 6:16 pm

puate ar trebui sa nu te mai iei matale dupa ce zice "lumea" shi sa gandeshti cu creierashul propriu, daca ai
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Dec 11, 2004 8:15 pm

matzaa mai bine taci decat sa mai zici alte prostii. Tu nici macar nu ai observat ca nu vorbeam cu tine, ci cu Mylord.
whatever

Mesajde LoveVerde » Dum Dec 12, 2004 5:33 am

cred ca nicku meu zice tot ... :)
fiind sportiva, ma abtin
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
LoveVerde

Mesajde matzaa » Dum Dec 12, 2004 12:21 pm

mda multzam fain..si nu vreau sa tac.obliga-ma
tralallalalalallalaaaa
matzaa
Junior Member