Si mai trecu un an cu sharpele ...
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Si mai trecu un an cu sharpele ...
Doamnelor si domnilor .. legile sarpelui devin din ce in ce mai vechi si mai valoroase .. din ce in ce mai multi adepti ..
Ei bine unul dintre ei .. implineste astazi o frumoasa varsta !
24 .. o cifra care spune multe ... o povatza in legile sharpelui ... un adevarat labirint de viatza ...
in concluzie ..
Sa traiesti Eufrosine
Ei bine unul dintre ei .. implineste astazi o frumoasa varsta !
24 .. o cifra care spune multe ... o povatza in legile sharpelui ... un adevarat labirint de viatza ...
in concluzie ..
Sa traiesti Eufrosine
-
monk - Mesaje: 2747
La multi ani, Eufrosine !
Urari in ordine cronologica :
...si tot ce-ti mai doresti tu.
Urari in ordine cronologica :
- in primul rand sanatate si virtute, ca asta-i cel mai important
- bunatate la suflet...sa dai si tu de mancat si baut de ziua ta
- mult noroc...sa iei examenu de materiale
- iar intr-un final, dupa multi ani sa ajungi macar la o miime din intelepciunea sarpelui, stiind faptul ca sarpele detine intelepciunea intregului Univers
...si tot ce-ti mai doresti tu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Sarpe, spune-i lui Eufrosssssssssin "La multsssssssi ani !" Sssssssa fie sssssssanatosssssss, norocosssssss si fericit! Ssssssssa aiba tot ce doreshhhhhhhhhte ssssssssufletsssssselul lui! Ssssssssa te asssssssculte ca shhhhhhhi pina acum, ca sssssssssssa-i mearga bine mereu!
Bei, greu se mai vorbeste cu Sarpele asta! Chiar, Eufrosine, tu cum te intelegi cu el?
Deci: La multi ani, Eufrosine!
Bei, greu se mai vorbeste cu Sarpele asta! Chiar, Eufrosine, tu cum te intelegi cu el?
Deci: La multi ani, Eufrosine!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Dragii Sarpelui,
Eufrosin Poteca a imbatranit brusc.Are parul alb, ii tremura mainile si picioarele, nu mai aude bine, intr-un cuvant: s-a ramolit.Asa ca imi revine mie datoria de a va multumi pentru toate urarile de bine si de rau, de frumos si de urat, de alb si de negru.Deci: multumesc mult.Acum ma duc sa-l iau pe Eufrosin si sa mergem intr-o calatorie pana la Polul Nord.Vreau sa-l las acolo, inghetat sub calota polara si sa-l scot la anu' de ziua lui.
Sarpele va doreste tuturor la revedere.
Eufrosin Poteca a imbatranit brusc.Are parul alb, ii tremura mainile si picioarele, nu mai aude bine, intr-un cuvant: s-a ramolit.Asa ca imi revine mie datoria de a va multumi pentru toate urarile de bine si de rau, de frumos si de urat, de alb si de negru.Deci: multumesc mult.Acum ma duc sa-l iau pe Eufrosin si sa mergem intr-o calatorie pana la Polul Nord.Vreau sa-l las acolo, inghetat sub calota polara si sa-l scot la anu' de ziua lui.
Sarpele va doreste tuturor la revedere.
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
Cu scuzele de rigoare pt intarziere am sa-i urez lui Eufrosin si Sarpelui multa sanatate,sa aiba parte de cat mai multe peripetii in continuare,viata lunga si imbelshugata si un calduros "LA MULTI ANI!!!"
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Dar de ce va ceretzi toti scuze pentru intarziere ? Ca azi e ziua baiatului. 6 mai.
Eufrosine, vezi ca de ieri nu mananc nimic in asteptarea zilei tale. :yD
Nici sarpele nu a mancat nimic de 2 luni. Tot din acelasi motiv.
Inca o data ..La multi ani. *p

Eufrosine, vezi ca de ieri nu mananc nimic in asteptarea zilei tale. :yD
Nici sarpele nu a mancat nimic de 2 luni. Tot din acelasi motiv.
Inca o data ..La multi ani. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
la multi ani, eufrosin & prietenul sau solzuros! toate cele bune!
(later edit: m-am facut si de cacamaca pen'ca am uitat un u!)
(later edit: m-am facut si de cacamaca pen'ca am uitat un u!)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
multzi ani bre !vezi ca ai o varsta periculoasa, cand femeile vor sa puna mana pe tine si sa te convinga sa te insori. da tu sa nu te lasi. invatza din experientza predecesorilor tai. fute-le si apoi lasa-le.
-
SOD - Mesaje: 6035
La multzi ani si tot ce-ti doresti, multa sanatate (am auzit ca-i mai buna ca toate
), dragoste, femei, bautura..
Si sa-l saluti pe sarpe din partea mea.
Inca nu este ora 12, deci n-am intarziat..

Si sa-l saluti pe sarpe din partea mea.
Inca nu este ora 12, deci n-am intarziat..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
In urma cu 24 de ani se nastea un mare dobitoc.Eu.Sarpele asista neputincios la moartea lui John Bonham si a lui John Lennon.Pe 6 mai (nu mai stiu anul) parca a murit Lucian Blaga.Blestemata zi.La ora 20:00, intr-o zi de marti eu paraseam uterul mamei mele pentru ca devenise neincapator.
Va multumesc tuturor celor care nu mi-ati urat nimic.Pentru ceilati, cei care s-au deranjat sa ma felicite, nu pot sa spun decat: respectele mele cele mai profunde.
Eminescu traieste.L-am vazut azi in statia de metrou Armata Poporului.
Va multumesc tuturor celor care nu mi-ati urat nimic.Pentru ceilati, cei care s-au deranjat sa ma felicite, nu pot sa spun decat: respectele mele cele mai profunde.
Eminescu traieste.L-am vazut azi in statia de metrou Armata Poporului.
Franturi de ganduri fara rost
-
Eufrosin Poteca - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii