la multi ani acestei carismatice forumiste! promite un viitor stralucit!
sa ai parte de tot ce-ti doresti tu si pe partea materiala si pe cea sentimentala!!
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Desi aici inca nu-i ziua de maine , ACASA insa deja este 'ziua ta' ~y ~y ~y Iti urez La multi ani!! , sa te vezi curand cu.....sti tu cu cine, sa bem pentru 'victoriile' angliei, sa ne plimbam cu limuzina roz cu geamuri mov si sa facem poze Si tot ce mai vrei tu!! Sa fii iubita !!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
Happy Birthday, Old Lady ! :kiss:
Multe impliniri alaturi de logotnicul tau din america....si ai grija ce faci...sa nu-ti mai ia si asta casa. *p
Sanatate si putere de munca in continuare !
La multi ani !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
~s LA MULTI AAAANI DARKEN!!! ~s
sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii fericita alaturi de toti cei dragi!
MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAAAA
MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAAAA
LAAAAAA MUUUULTTIII ANIIIIIIIIII
CINE SA TRAIAAASCAAAAAAAAA
CINEEE SA TRAIASCAAAAAAAAAAA?
LAAAAAAAAAAA MULTTTTTIIIII ANNIIIIIIIII
DARKEN SA TRAIASCAAAAAAAAA
DARKEN SA TRAIASCAAAAAAAAA
LAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUULTIII AANNNIIIIIIIIIIIIII!
La Multi Anishori Draken! Traieste-tzi viatza la maxim ca sa nu regretzi clipele state degeaba.... ~y
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard *"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law