Rock comercial, necomercial, melodii care au un text demn de luat in considerare

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Rock comercial, necomercial, melodii care au un text demn de luat in considerare

Mesajde Judas_Priest » Mar Noi 16, 2004 10:35 pm

Nu credeam k o sa ajung vreodata la punctul in care o sa mi se umple paharul si mai o sa si dea pe-afara…M-am saturat sa vad la scoala, pe strada, in metrou si mai pe peste tot copii de genul “Moama deabia astept concert Nirvana!” eu ma uit la ei si le spun “Mai asteptati mult si bine fratilor k vine Kurt din mormant sa cante special ptr voi!”
Cati stiu ca Jimmy Hendrix NU a murit din supradoza? Eu stiu. Dar voi nu. De ce majoritatea asculta rock doar ptr k e la moda. Si se mai iau si gratuit de mine k cica ascult vechituri. Pey fratzilor, “vechiturile” mele au un mesaj. Janis Joplin canta insiprandu-se din masacrele facute in Vietnam. Melodiile lui Bob Dylan aveau ca subiect veteranii care s-au intors din razboi si care au fost priviti de America drept nebuni si psihopati. Melodiile alea au un mesaj si unul profund. Dar unii dintre noi cred k Led Zeppelin se asculta la petrecerile mondene cand dansezi cu o sticla de bere in mana si fumezi pall mall albastru. Cine dreaq a spus k Avril canta bine? Da, daca ar canta la pahare pe jumatate pline sau ar canta din voce nu s-ar vedea diferenta. Iar the rasmus! Ce vedeti la ei? Copiaza texte de la HIM. Sigur o sa ziceti k daca va place HIM va place orice copie a lor. Si cine dreaq are o placere nebuna sa asculte melodii rock remixate. Imaginati-va cum se aude alternative remixat. Ascultati reanimation si o sa vi se aplece. Iar Nightwish…Nightwish are 5 melodii preluate de la “Black Morse’s Moon” macar aia au talent frate si canta gothic irlandez. Da nightwish canta gothic scandinavic.
Multi zic k Iron Maiden sunt super tari. Ii intrebi ce canta iron maiden, ei iti zic k e alternative. E POWER BEY RETARDS!!!!! Dar nu o sa te creada. Ii intrebi daca asculta Metallica. O sa-ti zica ca sigur ca da. Ii rogi sa-ti spuna membrii formatiei, si tot timpul uita de bassist. Si se mai cred si fani metallica. Si hai ca ajung de unde am inceput, la Nirvana. Kurt Cobain se asemana vag cu John Lennon. Da au fff multe lucruri in comun: amandoi sunt mortzi. Textele au strafunduri deprimante…cu toate astea Kurt in toate textele da o stare de agitatie sau o stare deprimanta care duce putin cu melancholia. Si asa k o sa-mi spuneti ca nu am mentionat nimic de Jet…astia de la Jet au furat stilul alora de la The Who. E impropriu spus “au furat”…e un fel de The Who modern care combinat cu Jet 2003 rezulta un album ambigue cu texte gen “Rock and Roll Ain’t Noise pollution”. Nu ma intelegeti gresit, nu seamana deloc cu AC\DC dar au preluat melodia lor.
Si asa de incheiere hai sa zic vreo doua-trei vorbe de bine despre trash metal. Cand zic Cannibal Corpse ma gandesc la metal, ascult un album vad k e trash. Dar oare de ce lumea e mult mai innebunita dupa Korn sin u dupa Cannibal Corpse?
Iar despre formatii relative noi, System of a Down…nu stiu ce sa zic. De la ei imi plac cam 4 melodii. “Spiders” e preferata…in rest nu mi se par extraordinari.
MORALA: Ascultati Marduk si zambiti k maine va fi mai rau!
Judas_Priest
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Noi 16, 2004 11:04 pm

frate pristan, da' esht suparat rau, frate. iao ushurel. poate mai da ashtia o apocalipza shitz shterge hostu glumetz, frumusetze de suparare inscrisa icisha. ai salvat macar? facut backup?

cemi place mie pushchetzii rebeli shi exacerbatzi care face ei domne cultura la prostime, bate cu pumnun masa, scuipa pe strada shi insulta pensionarii in tramvai, ce mai domle, nejte barbatzi.
Kurt Cobain se asemana vag cu John Lennon. Da au fff multe lucruri in comun: amandoi sunt mortzi.

shi amandoi au cantat. ca sa vezi, ditai coincidentza, ce mica ie lumea.
Judas_Priest scrie:Si asa de incheiere hai sa zic vreo doua-trei vorbe de bine despre trash metal. ...vad k e trash.

ce zici tu colosha? despre trash? poi, trash am shi io pe desktop. creca de ala zici. imi place ca te pricepi, ai termenii ashtia muzicantz la dejetu mic. mai le zile, loredana.

in fond, carei problema ta? tea taxat ashtia la shcuala? sa scumpit tzigarile? tzau ascuns parintzii sidiurile cu nirvana? tzea dat foc la postere?
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde stefan » Mar Noi 16, 2004 11:36 pm

Eh, zbuciumarile adolescentine din gama: "aia nu stie cum a murit Hendrix, io stie" (nu vad de ce e asa important sa stii asta) sau "aia e rockeri falsi". Se linisteste el.

Si apropo de cunostinte precare (si exprimare precara):
- dupa criteriul tau, poti face o paralela intre oricine a facut texte deprimante si a murit si Cobain; hmm... incercam cu Edith Piaf?
- despre "trash" ti-a explicat nocturna (btw, parca pe Windows era Recycle Bin, in KDE e Trash);
- Cannibal Corpse canta death. Si nu prea seamana cu Korn.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Noi 16, 2004 11:39 pm

parca pe Windows era Recycle Bin, in KDE e Trash

eh, mam ecsprimat metaforic. :D fireshte cai recycle bin.

nocturna

Mesajde cubu » Mar Noi 16, 2004 11:53 pm

Flacau, ia si tu o pauza, inspira adanc, nu te mai stresa atata ca-ti plezneste vreo artera sau mai rau, face neuronu combustie spontana si nu apuci sa ne spui de ce a murit Hendrix.
Judas_Priest scrie:Da nightwish canta gothic scandinavic.

Si Judas Priest canta box thailandez.
Judas_Priest scrie:Multi zic k Iron Maiden sunt super tari. Ii intrebi ce canta iron maiden, ei iti zic k e alternative. E POWER BEY RETARDS!!!!! Dar nu o sa te creada.

Prosti retarzii astia dom'ne, nu vrea ei sa inteleaga ca IM canta pauar. De fapt nici nu cred ca a auzit ei toti de pauar ca cand erea mici nu stia decat de Al Bano si Romina si la Ricchi e Poveri chiar dadea din cap.
Judas_Priest scrie:Kurt Cobain se asemana vag cu John Lennon. Da au fff multe lucruri in comun: amandoi sunt mortzi. Textele au strafunduri deprimante...

Da, am observat si io ca astia se asemana, mai ales vag, da nu intotdeauna, ci numai cand se intorcea din morti special ca sa-si intoarca strafundurile pe dos si sa se ia la intrecere care e mai deprimant...
indescifrabil
cubu

Mesajde piskeshu » Mie Noi 17, 2004 9:09 am

Nu stiu de ce va luati de omu asta. Io am ras cu lacrimi de-a dreptu. Nici ca se putea un inceput de zi mai reusit. Felicitarile mele, domnu puber! Te asteptam mai des! :D
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Noi 17, 2004 9:11 am

~p loooooooool de unde a aparut retardu' asta. tre' sa vorbim la administratie sa ii stearga naiba contul ca se rasuceste papa halford in mormant daca vede ce putzoi corditzi au nick cu judas.

zic Cannibal Corpse ma gandesc la metal, ascult un album vad k e trash.

~p ~p ~p ~p
stai sa vezi ce tHrash canta gil dobrica ....
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde stefan » Mie Noi 17, 2004 7:25 pm

Eh, cred ca e ok daca-i schimba nicku in: rocker_adevarat_dar_mic_si_frustrat.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde Voodoo_Doll » Mie Noi 17, 2004 10:48 pm

Ahahahahahahhahhha....ti-am Facut-o Judas_priest!!!!! Si Ziceai K Nu O Sa-ti Sparg Contu. Ti L-am Spart Si Am Mai Si Pus Un Thread, Acum Jumatate Din Site Isi Bate Joc De Tine.... E Threadul Meu Asta Cu Care Te-am Facut De Doi Lei Si-o Ceapa Degerata. Cand O Sa Te Intorci O Sa Regreti K Te-ai Luat De Mine!!!!!!
Nu pun la ora asta nici o semnatura!
Voodoo_Doll
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Noi 17, 2004 11:20 pm

Si asta are problem cu capsu. Giudase, ce faci tata, o dadusi la intors?
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Joi Noi 18, 2004 10:11 am

cubu scrie:Si asta are problem cu capsu.

io zic ca au probleme cu capu'. bre imi pare rau de ratingul de pe rock da' nea aiulicutzicu vine una bucata subect de cacat la matale.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Joi Noi 18, 2004 11:19 am

bre, ce forum bonlav. ma bate gandu sa ma retrag din activitate, in plina glorie, cat mai ie tinp.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Noi 18, 2004 12:10 pm

Judas_Priest scrie: Si cine dreaq are o placere nebuna sa asculte melodii rock remixate.

ete io ! carei problema ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nocturna » Joi Noi 18, 2004 12:11 pm

problema ie ca matale nu shtii cum a murit hendrix, aia ie.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Noi 18, 2004 12:12 pm

aoleo ! a murit hendrix ?

neatza

Mesajde gabuba » Joi Noi 18, 2004 12:12 pm

stiu ce'ai facut asta-vara! ~p ~p ~P
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Joi Noi 18, 2004 12:17 pm

Cine sa moara? Geon Lení£n? Ai, ma, fi-ti seriosi, ce dracu! Cum sa moara?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Joi Noi 18, 2004 12:23 pm

deci dasta nash baga mana in foc, da' mihai viteazu sigur a murit. asta ie sigur.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Noi 18, 2004 12:26 pm

cine ma ? mihai viteazu ? pai ie mai viu ca niciodat ! mam intalnit eo ieri cu iel la universitate. dusese calu la o bere, da a chefuit shi iel mai mult ashea, sa facut praf shi lam surprins taman cand se pisha in vazu lumii pe statuia lu Lazar.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Noi 18, 2004 12:28 pm

ptiu! inseamna ca ala da' care shtiam io era burebista.

nocturna

Mesajde neatza » Joi Noi 18, 2004 12:30 pm

shala viu. shi inca indeprinzator. a deshchis doo ristorante in capitala.

neatza

Mesajde nocturna » Joi Noi 18, 2004 12:34 pm

bre, nu mai intzeleg nimica. deci, in concluzie, na murit nimenea, toata lumea ie bine, sanatuasa, shi doreshte la uameni de asemenea.
Cati stiu ca Jimmy Hendrix NU a murit...? Eu stiu. Dar voi nu.

deci gata. neam lamurit. acuma shtim shi noi.

nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Noi 18, 2004 1:07 pm

bah, nu mai puate uaminii sa deschida treduri seriuase ca vine imediat danone si le muta pe caterinci. tuata crema forumului la mine in parcela. rusine sa va fie
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Joi Noi 18, 2004 1:58 pm

deci dacu in colo cine mai afirma chestii macabre gen ala e mort si asa mai departe isi ia ban imediat de la nenea aiu..ca duar e caterinca nu "Lista mortilor".

asa...bah da elvis ce canta si a murit si asta?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Joi Noi 18, 2004 2:01 pm

elvis ie invitat la o chermeza la ceaushescu. iar i sa facut lu lenin chef de betzie.

neatza

Mesajde memetshot » Joi Noi 18, 2004 2:02 pm

iar? nemaipomenit. Am auzit ca o tin astia numa intro mare betie..Rusine.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde theOffender » Joi Noi 18, 2004 2:03 pm

lista mortilor

aia e cartea mortzilor
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde piskeshu » Joi Noi 18, 2004 2:04 pm

Io-s de acord cu Stefan.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii