Pentru fanii trupei TOTO
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pentru fanii trupei TOTO
Salutare la toata lumea! M-am hotarat sa fac acest subiect pentru ca am nevoie de ajutor! Nu stiu cati dintre voi au vazut trupa TOTO in concert pe viu si de aceea vin cu o propunere. Haide-ti sa le bombardam situl http://www.toto99.com cu mesaje daca vrem sa-i vedem in Romania. Cred ca e singura tara din Europa unde nu au fost! Baietii astia au facut istorie , au o varsta si in cativa ani probabil ii vor lasa puterile. Nu sunt naiv, stiu ca e nevoie de foarte multi bani ca sa-i vedem la Bucuresti dar poate ei vazand atatea mesaje de la noi vor incerca sa gaseasca un agent care sa-i aduca in Romania. Daca aveti materiale cu Toto , partituri, dvd-uri , sunt sigur ca putem sa ne ajutam. Si eu dispun de o groaza de muzica , partituri si vreo 3 live-uri cu Toto. Sper sa nu fiu singur pe aici si sper sa-i pot vedea odata in Romania. 

- Steve Lukather
- Junior Member
bre, sa muara sefu ala de sta in cuasta lu danone de dimineata ca singura piesa din tuata discografia toto care mi s-a parut mai acatarii fu "hold the line" in rest rocky vacs
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mie mi-o sarit in ochi ca Price care e de $6.98 e si eligible for FREE Super Saver Shipping on orders over $25.
deci daca iau 3.581661891 de sidiuri cu hiturile TOTO nu platesc shiping. ecsceelnt!
deci daca iau 3.581661891 de sidiuri cu hiturile TOTO nu platesc shiping. ecsceelnt!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Repet "Pentru fanii Toto"
Draga danone si eu pot fi rautacios daca e cazul dar hai sa corectam texte in alta parte eventual cu un doctor in litere alaturi. Am facut subiectul asta pentru FANII Toto iar daca trupa asta nu prezinta interes pentru tine iti respect parerea. Vad ca deja lumea a inceput sa abereze, lucru care se intampla la cam toate subiectele de pe aici. Hai sa nu mai avem pretentii ca le stim pe toate ca nu e asa. Si va rog...timpul vostru e pretzios...scrieti in alta parte unde poate sunteti mai utili! Cu respect!
- Steve Lukather
- Junior Member
Steve Lukather scrie:Vad ca deja lumea a inceput sa abereze
inseamna ca dai exemple bune.
Steve Lukather scrie:Hai sa nu mai avem pretentii ca le stim pe toate ca nu e asa.
macar gramatica limbii romane s-o stim daca avem pretentia sa fim shold langa shold ca sa-i chemam pe nenii aia la care te referi matale.
Steve Lukather scrie:scrieti in alta parte unde poate sunteti mai utili!
dar promiti ca faci la fel?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Intrebare
Ar trebui sa fiu pus la zid ca la oboseala am dat peste cap toata istoria limbii romane!
Vad ca am ajuns un mare scriitor daca citati din mine! Ca orice roman va pricepeti la toate....vreau sa vad daca si la cultura muzicala sunteti asa beton...probabil ca da...cred ca aveti si vreo 3 dictionare muzicale editate! Vreau ceva mai multe rautate ca sunteti cam moi mai! Stie vreun cult dintre voi de unde vine numele formatiei?

- Steve Lukather
- Junior Member
Bre, gata cu datu'n barci, ca ajunge threadu' pe aberatii si-i pacat de fanii Toto!
Nenea Steve, eu iti las aici subiectul, dar presimt ca n-o sa aiba prea mare succes. Si ideea cu bombardarea siteului nu tine, iti spui io, daca vrei sa vezi orice concert acilea, trebe sa vorbesti cu un potential organizator, sa-i faci lu' ala scheme si desene si sa-i juri pe rosu ca o sa-i iasa un profit barosan, ca baietii astia nu iau trenu' si pleaca unde-i cheama o mana de fani, noooo! Ei au pretentia sa le platesti transport, cazare, mancare, uneori si femei, si mai vor si bani pe ora aia jumate in care se expun pe scena! Ata ete, asa-i in tenis!
Nenea Steve, eu iti las aici subiectul, dar presimt ca n-o sa aiba prea mare succes. Si ideea cu bombardarea siteului nu tine, iti spui io, daca vrei sa vezi orice concert acilea, trebe sa vorbesti cu un potential organizator, sa-i faci lu' ala scheme si desene si sa-i juri pe rosu ca o sa-i iasa un profit barosan, ca baietii astia nu iau trenu' si pleaca unde-i cheama o mana de fani, noooo! Ei au pretentia sa le platesti transport, cazare, mancare, uneori si femei, si mai vor si bani pe ora aia jumate in care se expun pe scena! Ata ete, asa-i in tenis!
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
bah dajteptule, te-ai gandit uare vrodata ca unii dintre cultzii ajtia care ti-au raspuns ascultau toto cand matale nu iereai nici macar in stadiul de proiect? si crede-ma nu-ti trebuie o viata de om ca sa realizezi valoarea unei trupe. patrupedu din vrajitoru din oz, toto , iti spune ceva? jeff ierea un copil fara minte cand a numit trupa : toto , tomna ce vazuse la teveu filmu si gata i-a venit si inspiratia . sa nu incerci sa spui ca vine de la latinescu toto , adica atuatecuprinzator ca asta ie duar o nefericita coincidenta in detrimentul limbii latine. in muzica ie ca in sport, sunt mult mai multi cei care iti injura echipa favorita decat sustinatori asa ca taci si rabda si nu veni sa ne spui ca toto ie cea mai tare ca n-am venit cu pluta lasandu-ne gogonelele la intrarea pe forum. drum bun...si sa ne-auzim cu alta ocazie
-
...mai conteaza?
Cred ca am sa dau in paranoia pana unii o sa-nteleaga ca nu ma intereseaza daca nu mananca Toto dimineata la pranz si seara. Scrie acolo undeva ca astept la vorbitor fanii Toto si atat. Daca nu exista nici unul nu e nici o problema! ........Si domnu' eyewitness , cel mai "intelijent" dintre necunoscuti, numele vine de la un trib disparut de mult in Everest! Nenea Lukather a auzit povestea asta din gura unui prof la colegiu si la impresionat ca sa zic asa! Probabil tu esti mult mai vechi decat tribul asta ca vad ca ma iei cu asl pls. Asa ca eu asta ca ma incaltz pe dos iti recomand ca faci rost de caseta cu Vrajitorul din Oz, nu de alta dar poate discutam de personajele de acolo ca , cu muzica m-ai lamurit!
- Steve Lukather
- Junior Member
iote ce scrie pe saitul oficial al danshilor, ala unde ne bateai matale la cap ca sa intram sa votam la greu sa vie uamenii in piatza constitutziei ca sa faca atmosfera la publicul inflacarat:
Jeff suggests the name "TOTO" after having watched The Wizard of Oz on TV, not to name the band after the dog, but as a name that's easy to pronounce and remember.
ugabanga tribu vietzii.
shi mai zice pe undeva:
It was in the halls of Grant High School that Steve met the musicians that eventually led to the formation of Toto
deci, ashe, cam pe la liceu, cand zanganeau pe la trupe de circulatzie f restransa.
+ de asta, Jeff shi Paich au fondat formatzia, Jeff a botezat-o, iar Lukather li s-a alaturat.
Jeff suggests the name "TOTO" after having watched The Wizard of Oz on TV, not to name the band after the dog, but as a name that's easy to pronounce and remember.
ugabanga tribu vietzii.
shi mai zice pe undeva:
It was in the halls of Grant High School that Steve met the musicians that eventually led to the formation of Toto
deci, ashe, cam pe la liceu, cand zanganeau pe la trupe de circulatzie f restransa.
+ de asta, Jeff shi Paich au fondat formatzia, Jeff a botezat-o, iar Lukather li s-a alaturat.
-
nocturna - Mesaje: 8725
io zic mai bine sa-l lasam pe nenea ala in pace si sa nu-i intrerupem conversatiile cu milioanele de fani TOTO care s-au inscris pe acest forum tocmai pentru a discuta despre idolii lor.
ps: am vaga senzatie ca in 2-3 saptamani numarul de posturi de pe acest thread o sa fie mult mai mare decat cel de pe cm.
ps: am vaga senzatie ca in 2-3 saptamani numarul de posturi de pe acest thread o sa fie mult mai mare decat cel de pe cm.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ai dreptate cu ce spune Jeff pe site...numai ca acum vreo 2 luni tot acolo pe prima pagina era un mare articol cum ca Toto au pastrat secret 25 de ani provenienta numelui trupei. Lukather a povestit intr-o conferinta de presa ca nu au foarte multe date despre trib. Se spune ca aveau limba proprie si chiar postasera 3 pagini scanate cu inscriptiile tribului.Sustineau ca si-au cumparat o casa in zona aia! Eu iti spun ce-am citit! Acum nu stiu daca ei au facut asta pentru ca presa sa-i considere mai interesanti! Sau Lukather a gandit ca daca nu mai e Jeff sa ma traga de urechi hai sa ma dau in spectacol!
- Steve Lukather
- Junior Member
Mare pacat !!!!!!
Un subiect dedicat celor de la TOTO nu ar trebui tratat la mishto.Parerea mea.
Conteaza mai putin de unde vine numele trupei si mai mult ce canta trupa asta.
Cred ca locul unui subiect despre TOTO este pe rock ....si in afara de Hold The Line exista zeci de alte piese de-ale lor care merita amintite sau ...... ascultate!

Un subiect dedicat celor de la TOTO nu ar trebui tratat la mishto.Parerea mea.
Conteaza mai putin de unde vine numele trupei si mai mult ce canta trupa asta.
Cred ca locul unui subiect despre TOTO este pe rock ....si in afara de Hold The Line exista zeci de alte piese de-ale lor care merita amintite sau ...... ascultate!
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
-
Mihai VDF - Junior Member
mihai
de acord cu tine ca pe rock ,numa ca daca deschid un tread si zic "bah crestinilor, hai sa-l bombardam pe leonard cohen cu meiluri sa-l convinjem sa vina si in romania" atunci automat voi atrage dupa mine numa mijtouri cel putin din partea celor care stiu cum se organizeaza un concert si ce implica asta.
daca s-ar fi deschis un tred normal, cu discutii despre muzica celor de la toto, asa cum s-a facut cu tz trupe pe acest forum cred ca discutia ar fi fost f serioasa si puate constructiva chiar daca multi nu apreciaza in mod deosebit (io de exemplu) aceasta trupa.
de acord cu tine ca pe rock ,numa ca daca deschid un tread si zic "bah crestinilor, hai sa-l bombardam pe leonard cohen cu meiluri sa-l convinjem sa vina si in romania" atunci automat voi atrage dupa mine numa mijtouri cel putin din partea celor care stiu cum se organizeaza un concert si ce implica asta.
daca s-ar fi deschis un tred normal, cu discutii despre muzica celor de la toto, asa cum s-a facut cu tz trupe pe acest forum cred ca discutia ar fi fost f serioasa si puate constructiva chiar daca multi nu apreciaza in mod deosebit (io de exemplu) aceasta trupa.
-
Ai si tu dreptatea ta ! Corect!
Putin probabil ca, in urma "sutelor" de mesaje "lansate" pe site-ul Toto, trupa sa zica:
"Ma baieti, mai, ie catziva oameni in Romania - tara aia din orientul indepartat - cari ie extaziati dupa noi! Hai si ni fashim o pomana sa merjem acolo sa ni dam in spectacol!"
Poate ca Steve Lukather e putin naiv, dar eu cred - ca si el - ca ar trebui sa existe o "comunitate", nu neaparat Toto, cat a celor iubitori de muzica buna de orice gen.
Din punctul meu de vedere, rock-ul, jazz-ul, blues-ul si aproape toate derivatele lor sunt componente a ceea ce se numeste ARTA!
De razboit, daca vrem cu adevarat asta, ne putem razboi cu toti rakanii si marlanii ascultatori de tampenii, dar nu intre NOI! ...
Parerea mea!
Putin probabil ca, in urma "sutelor" de mesaje "lansate" pe site-ul Toto, trupa sa zica:
"Ma baieti, mai, ie catziva oameni in Romania - tara aia din orientul indepartat - cari ie extaziati dupa noi! Hai si ni fashim o pomana sa merjem acolo sa ni dam in spectacol!"
Poate ca Steve Lukather e putin naiv, dar eu cred - ca si el - ca ar trebui sa existe o "comunitate", nu neaparat Toto, cat a celor iubitori de muzica buna de orice gen.
Din punctul meu de vedere, rock-ul, jazz-ul, blues-ul si aproape toate derivatele lor sunt componente a ceea ce se numeste ARTA!
De razboit, daca vrem cu adevarat asta, ne putem razboi cu toti rakanii si marlanii ascultatori de tampenii, dar nu intre NOI! ...
Parerea mea!
-
Mihai VDF scrie:ar trebui sa existe o "comunitate", nu neaparat Toto, cat a celor iubitori de muzica buna de orice gen.
Nu prea cred ca se poate asa ceva deoarece termenul de muzica buna e relativ. Fiecare e subiectiv si considera ca stilul/stilurile sau trupa/trupele lui preferate sunt cele mai misto si e normal sa fie asa, pentru ca si le alege in timp dupa propriile criterii si asculta muzica pentru el, nu pentru ceilalti. Bineinteles ca sunt si cazuri in care admiti ca sunt trupe/stiluri care nu sunt cu nimic mai prejos decat cele ce-ti plac tie si care pur si simplu nu-ti plac pentru ca nu sunt genul tau, dar la o adica tot inseamna ca le disconsideri. Uite, de exemplu mie trupa Toto nu-mi place deloc, nici macar nu consider ca face muzica buna si nu m-as alatura acestei "comunitatii" alaturi de fanii trupei asteia. Nu trebuie sa te simti jignit, nici nu a fost asta intentia mea, eu doar am explicat o stare de fapt.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
[quote="cubu"].... Bineinteles ca sunt si cazuri in care admiti ca sunt trupe/stiluri care nu sunt cu nimic mai prejos decat cele ce-ti plac tie si care pur si simplu nu-ti plac pentru ca nu sunt genul tau, dar la o adica tot inseamna ca le disconsideri....
Despre cazurile astea incercam eu sa vorbesc! ..... Dar problema apare atunci cand desconsideri ceva doar pentru ca tie nu iti place!
Eu cred ca, din moment ce admiti ca ceva e bun poti, printr-un exercitiu de vointa, sa te abtii de la critici rautacioase, chiar daca nu e pe gustul tau.
Cred ca se poate stabili o conexiune inre membrii acestui forum chiar daca gusturile nu coincid intotdeauna.
Ex: Mie imi place TOTO, tie nu. OK! Dar daca descoperim ca ne putem intelege foarte bine discutand despre ..... literatura sau ...mai shtiu ce altceva?
Intelegi ce vreau sa spun?
Majoritatea membrilor vechi pe acest forum se "grabesc" - ce-i drept, nu intotdeauna, dar destul de des - sa sufoce inca din "fasa" incercarile timide ale celor mai noi de a comunica, invocand diverse motive mai mult sau mai putin plauzibile.
Ex: Danone s-a suparat ca Steve Lukather a avut o greseala de scriere si a mutat postul. OK, a gresit, se poate intampla oricui!
E nevoie de rautati sau se poate rezolva totul cu o observatie pertinenta cum i s-ar potrivi de altfel unui moderator?
De fapt, eu pledez pentru o mai buna comunicare! Mai putina rautate, ironie -de cele mai multe ori - nefondata!
Sper sa nu fiu inteles gresit! Nu ma cert, explic! Nu dau cu parul, incerc sa inteleg si sa ma fac inteles!
Despre cazurile astea incercam eu sa vorbesc! ..... Dar problema apare atunci cand desconsideri ceva doar pentru ca tie nu iti place!
Eu cred ca, din moment ce admiti ca ceva e bun poti, printr-un exercitiu de vointa, sa te abtii de la critici rautacioase, chiar daca nu e pe gustul tau.
Cred ca se poate stabili o conexiune inre membrii acestui forum chiar daca gusturile nu coincid intotdeauna.
Ex: Mie imi place TOTO, tie nu. OK! Dar daca descoperim ca ne putem intelege foarte bine discutand despre ..... literatura sau ...mai shtiu ce altceva?
Intelegi ce vreau sa spun?
Majoritatea membrilor vechi pe acest forum se "grabesc" - ce-i drept, nu intotdeauna, dar destul de des - sa sufoce inca din "fasa" incercarile timide ale celor mai noi de a comunica, invocand diverse motive mai mult sau mai putin plauzibile.
Ex: Danone s-a suparat ca Steve Lukather a avut o greseala de scriere si a mutat postul. OK, a gresit, se poate intampla oricui!
E nevoie de rautati sau se poate rezolva totul cu o observatie pertinenta cum i s-ar potrivi de altfel unui moderator?
De fapt, eu pledez pentru o mai buna comunicare! Mai putina rautate, ironie -de cele mai multe ori - nefondata!
Sper sa nu fiu inteles gresit! Nu ma cert, explic! Nu dau cu parul, incerc sa inteleg si sa ma fac inteles!

-
Salutare la toata lumea! M-am hotarat sa fac acest subiect pentru ca am nevoie de ajutor! Nu stiu cati dintre voi au vazut trupa TOTO in concert pe viu si de aceea vin cu o propunere. Haide-ti sa le bombardam situl http://www.toto99.com cu mesaje daca vrem sa-i vedem in Romania.
uite bre hal de a deschide un tred. ce comunicare sa ai cu unu dintr-asta ?
Baietii astia au facut istorie
istoria de clasa V-a poate
mihaie, daca iti place postura de avocat al astora dusi nu pot decat sa-ti urez succes in continuare

-
Mihai, stiu ca la cazurile alea te-ai referit, de aia am si scris despre ele. Eu nu consider a fi neaparat o problema faptul ca disconsideri o trupa care nu-ti place. Omul este prin nastere subiectiv si toata viata cauta ceva, in cazul asta muzica, in care sa se regaseasca, ceva care sa-l reprezinte. Ca esti diplomat, nu vrei sa-l jignesti pe cel de langa tine si-i accepti-tolerezi (*) gusturile e partea a doua, asta face parte din regulile nescrise ale societatii. Poate asta ai vrut sa zici, dar s-a inteles altceva, nu poti sa-l "fortezi" pe ala sa-ti respecte gustul.
(*) Parca am zis asta mai demult p-aci, e mare diferenta intre a accepta, adica a fi de acord cu o idee, si a accepta, adica a tolera pe cel care are alta parere. Aici nu e cazul, cand se deschid thread-uri idioate, se raspunde cu aceeasi moneda.
(*) Parca am zis asta mai demult p-aci, e mare diferenta intre a accepta, adica a fi de acord cu o idee, si a accepta, adica a tolera pe cel care are alta parere. Aici nu e cazul, cand se deschid thread-uri idioate, se raspunde cu aceeasi moneda.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Categoric, despre asta vorbeam!
Cat despre posturile idioate .... ai dreptate, cand ai de-a face cu tampitzi nu potzi sa nu-i tratezi cu ironie. Problema e ca - nu vorbesc acu' de Steve L.- uneori pe aci pe forum, o mai iei pe cocoasa ... si asa... ca s-a trezit unu cu fata la asternuturi ...
Nu puteti nega asta!
PS: Nu fac pe avocatul nimanui!
Vorbeam nmai in numele meu!
Cat despre posturile idioate .... ai dreptate, cand ai de-a face cu tampitzi nu potzi sa nu-i tratezi cu ironie. Problema e ca - nu vorbesc acu' de Steve L.- uneori pe aci pe forum, o mai iei pe cocoasa ... si asa... ca s-a trezit unu cu fata la asternuturi ...

Nu puteti nega asta!
PS: Nu fac pe avocatul nimanui!
Vorbeam nmai in numele meu!
-
Ce vrei bre?! Asta e! Asha-s eu, mai patetic ... din cand in cand!
Am ramas cu sechele dupa ce mi-au facut unii praf subiectul acu vreo 2 saptamani!
Da', in rest, sa shtii ca nu-s baiat rau!!
:-w

Am ramas cu sechele dupa ce mi-au facut unii praf subiectul acu vreo 2 saptamani!
Da', in rest, sa shtii ca nu-s baiat rau!!
:-w
-
dupa ce mi-au facut unii praf subiectul
stai ca sami aduc aminte. matale esht artistu care se promova pe rock shi care la un momendat a inceput sa posteze cu celelante tz personalitatzi multilateral dezvoltate simultan shi in acelash tinp? shi care dintre alter egoii tai tza facut praf subectu?

ce uameni rai domle.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Da bre! Io is!
Da' inainte de a posta alter ego-ul meu au fost catziva care au scris p'acolo de plictiseala!
Ba nene, parerea mea, cand nu te intereseaza un subiect de ce sa scrii doar asa ... sa te afli in treaba?
Da', ce vrei(?!), din ciclul "Codru - frate cu romanu" sau "Noi am inventat mersul pe jos si apa calda" : ne-am obishnuit cu totzii, cu foarte putzine exceptii, sa ne dam cu parerea chiar si atunci cand parerea noastra nu e ashteptata, chiar si atunci cand nu shtim nimic despre un subiect si nici nu ne intereseaza!
E o problema generala p'aci pe forum si in "Eterne si fascinanta Romanie" - e boala de care, categoric, sufar si eu! ;D

Da' inainte de a posta alter ego-ul meu au fost catziva care au scris p'acolo de plictiseala!
Ba nene, parerea mea, cand nu te intereseaza un subiect de ce sa scrii doar asa ... sa te afli in treaba?
Da', ce vrei(?!), din ciclul "Codru - frate cu romanu" sau "Noi am inventat mersul pe jos si apa calda" : ne-am obishnuit cu totzii, cu foarte putzine exceptii, sa ne dam cu parerea chiar si atunci cand parerea noastra nu e ashteptata, chiar si atunci cand nu shtim nimic despre un subiect si nici nu ne intereseaza!
E o problema generala p'aci pe forum si in "Eterne si fascinanta Romanie" - e boala de care, categoric, sufar si eu! ;D

-
gresesti complet amice
atunci cand cineva nu deschide un subiec cum trebuie ,adica bine argumentat ,cu un punct de vedere solid ,adminii iau cea mai inteleapta decizie : il trec pe " katerinca si aberatzii "
iar aici asta primesti katerinca si aberatzii
dar daca tu ai deschis acest subiect aici fiind vorba despre muzica atunci .....
atunci cand cineva nu deschide un subiec cum trebuie ,adica bine argumentat ,cu un punct de vedere solid ,adminii iau cea mai inteleapta decizie : il trec pe " katerinca si aberatzii "
iar aici asta primesti katerinca si aberatzii
dar daca tu ai deschis acest subiect aici fiind vorba despre muzica atunci .....
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
mylord scrie:gresesti complet amice
atunci cand cineva nu deschide un subiec cum trebuie ,adica bine argumentat ...
Nu vorbeam despre subiectul "Pentru fanii trupei Toto" ; nu eu l-am deschis!
Spuneam ca, in general, cam asa stau lucrurile!
Cat despre faza cu Katerinca si cu mutatul ....ma repet .... ai/avetzi cu totzii dreptate !
-
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii