Let it snow...let it snow...let it snow !
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Let it snow...let it snow...let it snow !
4:00 AM, 24 decembrie 2004, Bucuresti
Nu-mi vine sa cred. M-am uitat pe geam sa vad daca e masina in regula....si ce vad ?
Ningeeeeeeeee si e zapada pusa pe jos ! Uraaaaaaaaaa ! :B
Craciun fericit !
Nu-mi vine sa cred. M-am uitat pe geam sa vad daca e masina in regula....si ce vad ?
Ningeeeeeeeee si e zapada pusa pe jos ! Uraaaaaaaaaa ! :B
Craciun fericit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
6.32....n-am ce face si intru pe forum...
dupa putin timp vad un thread nou...vazand titlul, zic: ,,vreo aberatie de-a lui oribilul !,,...
dupa ce-i citesc postul ma uit si eu pe geam si vad ca intr-adevar a nins...chiar pe 24 decembrie- cand nu mai speram deloc...
sarbatori fericite !!!
dupa putin timp vad un thread nou...vazand titlul, zic: ,,vreo aberatie de-a lui oribilul !,,...
dupa ce-i citesc postul ma uit si eu pe geam si vad ca intr-adevar a nins...chiar pe 24 decembrie- cand nu mai speram deloc...
sarbatori fericite !!!
-
7vies - Junior Member
acu,pe la 11 dimineatza,dupa ce m-am sculat ma uit pe geam pur shi simplu din gresheala shi vad ca ninge...shi?Eh...in sfarshit ninge,ca altfel ar fi fost "bolnava iarna" ... ar fi luat-o razna iarna...lol
Apoi intru pe forum shi vad threadul asta...inca o aberatzie de-a lui moshu
Apoi intru pe forum shi vad threadul asta...inca o aberatzie de-a lui moshu

- Titina
- Junior Member
M-am trezit unpic cam tarziu si am vazut pe fereastra putzina zapada. Dar nici n-am apucat sa ies si sa dau cu nasucul de ea... ca a topit-o soarele aproape pe toata 
Sper sa mai prinda unpic de zapada superkitza

Sper sa mai prinda unpic de zapada superkitza

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Pe aici a nins aseara cred...dar,partea proasta este ca zapada nu are mai mult de 1 cm...partea buna e ca nu o sa ma mai spele nimeni zilele astea...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
la mine o sa fie primul Craciun fara zapada :cry: cica aici nu a mai nins de prin ''1900 toamna''
(ma precis 1944) asa ca nu-mi fac sperante ca o sa ninga :o mai ales ca sunt in jur de 15 grade 

-
Catalánul - Mesaje: 625
Aici n-a nins, dar maine eu tot ma duc sa ma dau cu sania, dupa cum ii ziceam lui Shaki cu putin timp inainte. 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii