De ce seminaristul meu e mai prost decat al vostru...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

De ce seminaristul meu e mai prost decat al vostru...

Mesajde thunder84 » Sâm Dec 25, 2004 9:47 pm

Cica am ajuns la facultate acum si sunt inconjurat de oameni destepti...sau asa imi imaginam eu acum un an si ceva dupa ce am dat examenul de admitere...Cica n-o sa mai dau peste o proasta de biologie care s-a frecat de director in cateva seri ca sa poata sa predea la un liceu bun din bucuresti...nici peste o nebuna de filozofie care sa mestege guma flecmatic si sa vorbeasca cu tot felul de cuvinte care nu sunt in dex..si puse cap la cap nu am logica(am verificat asta...)...Dar,dupa doua saptamani de facultate mi-am dat seama ca m-am inselat....astia de p'aci sunt la fel de prosti ca aia din liceu...si-si mai dai si aere de cadre universitare...Surpriza cea mai mare a fost la seminarul de algebra(sau de ecuatii diferentiale,nu mai stiu exact cum se numea...k n-am prea dat pe la el) unde faceam cu una care nu stia decat exercitiile de pe foaie..si cand o intrebai cate ceva zambea larg(credea ca are un display pe dinti,sau ce)si spunea ca cica scrie in seminar sau in curs...Anyway,institutiile de invatamant sunt pline de prostalai care nu au ce cauta acolo....sunt convis ca si voi ati dat peste multi dintre ei...asa ca demonstrati ca sunteti cei mai oropsiti...
"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat." Michelangelo
thunder84
Junior Member

Mesajde v1n3ri » Sâm Dec 25, 2004 10:22 pm

Asa se mai intampls.... Mie-mi zici? Profa de Laborator de la U(tilizarea si)P(rogramarea)C(alculatoarelor), in anu I, stie Pascal numa teoretic. Fac io cate ceva mai dubios pe acolo si profa e pierduta, nici nu stie daca merge sau nu. Are unele idei fixe. Desi are un stil de explicat, ai zice ca esti in a-1-a si inveti sa scri. Ca la aia ce vin de la nu-stiu-ce liceu, de nu au facut info, asa le explica. "Acum vom face niste bastonase...." :)))))). Da' despre profii de mate ce sa zic? Intai sa vezi cum is studentii de la Vest din TM la faculta de matematica. La examenu de admitere unu' vede pe subiect o dreapta in spatiu data ca intersectie de 2 plane. Si intreba comisia "Care din asea 2 ecuatii e ecuatia dreptei?". Asa ca sa vezi viitori profi de mate... Si parca s-a intrat cu vo 5 la fara taxa.....
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde cr3tz » Dum Dec 26, 2004 1:21 am

este o prfesoara la ase,preda Sisteme d Calcul si Operara parca,care vine la curs cu o cartulie scoasa d ea d prin nu stiu c an, o pune la proiector si preda d acolo.vai si amar d cei care fac seminarul cu ea.dc ii pui o intrebare d bun simt despre materia p care o preda nu prea stie ce sa raspunda.cei care sunt sau au fost la Cibernetica anul 1 seria A stiu despre c vb ;D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Shi aicea...

Mesajde Aurolacul » Dum Dec 26, 2004 1:31 pm

Nu iti va griji thunder ca in Anglia e la fel. Nul trecut cand am facut informatica, shi pot sa zic ca sunt destul de paralel la ea, am avut un tip la seminar care tot asa, stia doar exercitiile de pe foaie, ca sa nu mai zic ca facea greseli de logica ca noi (elevii) il corectam tot timpul. :mad:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Shi aicea...

Mesajde Aurolacul » Dum Dec 26, 2004 1:32 pm

Nu iti va griji thunder ca in Anglia e la fel. Anul trecut cand am facut informatica, shi pot sa zic ca sunt destul de paralel la ea, am avut un tip la seminar care tot asa, stia doar exercitiile de pe foaie, ca sa nu mai zic de greselile care le facea la logica, asa ca noi (elevii) il corectam tot timpul. :mad:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Samy » Dum Dec 26, 2004 1:52 pm

Ehe,voi vorbitzi de profii de la facultate shi de la liceu unde totushi se invatza lucruri mai grele (banuiesc) , dar ce zicetzi de o profa de matematiCA CAre nu shtie sa rezolve nishte ecuatzii de clasa a opta shi daca vede ca nu-i da rezultatul ca la sfarshitul cartzii (shi rar se intampla sa-i dea) zice ca-i greshit rezultatul?Sau pe care trebuie sa o corecteze elevii la tabla?Sau care te pune sa stai cu calculatorul la ore ca sa-i calculezi rezultatele exercitzilor?Sau care dupa vreo 5-6 ani in care a predat la noi in shcoala nu shtie sa ridice la putere din cap?

Eh,asta-i profa mea de mate...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
Samy
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii