Sunt curios care este userul care a folosit d cele mai multe ori cuvantul "eu".cine se simte cel mai bine in pielea lui si vrea sa o arate si altora.
avand in vedere k sunt nou p forum nu imi permit sa fac nici o nominalizare.
desi am citit mai multe subiecte inca nu stiu destule k sa imi dau cu parerea.
Eu care este
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Eu care este
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
Chestia aia cu "care este" da a Vanghelie parca. Cat despre "eu", nu cred sa fi fost. La cate posturi am la activ, sigur s-a gasit cel putin unu' care sa posteasca "eu" de mai multe ori.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
auzi cretzule, nu te intreb daca cineva anume ie acasa, ci te intreb daca te-ai gandit vrodat cine a folosit de cele mai multe ori cifra "Y" sau litera 4 ? sau de cate ori incape pu in pi ?
-
neatza - Mesaje: 5820
dc cineva se va simti ofensat imi pare rau
cr3tzule, nu cred ca vei reushi. care este (ceneu). insa am o sujestie: sara, cand termini de numarat euri shi alte cele, ia o linguritza shi vezi cate linguritze de apa incap intr-o vana. cand ai terminat masuratorile (!) exista marea neagra care te-ashteapta. dupa aia mai sunt cateva mari shi oceane, asha ca nu cred ca te vei plictisi.
dupa aia o sa verificam cate mingi de golf incap intr-o mare. sau doua.
hmm? ce zici? e destul de ofensatoare sugestia mea?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
cr3tz scrie:fiecare intelege c vrea
eo unu nam intzels nimic din ceai vrut tu sa zici. o fi normal ?
-
neatza - Mesaje: 5820
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii