M U Z I C A !!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

M U Z I C A !!!

Mesajde Norexx » Lun Dec 31, 2001 8:28 am

OK ok ok
Gata
va las sa spunetzi ce vretzi voi despere Georgia,ca vad ca e cea ma i discutata pe situl asta...........Hai lasati-o in p.... mea de treaba......chiar nu stitzi nimik in afara de critica ????????????Da-o dreq de idioata!!!!!! Eu zic sa le aratam alora care ii asculta pe totzi "negrii" de pe atomic , ca exista si muzica !!!!!!
Norexx
Junior Member

ma seacaaa bahh

Mesajde Vizitator » Lun Dec 31, 2001 11:30 am

aaaaaaaahaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa
Vizitator

Re: M U Z I C A !!!

Mesajde Vizitator » Mar Ian 01, 2002 1:58 pm

baga! ce intelegi prin muzica? mai sunt cretini pe situl asta care considera ca tiganul ala mic si negru canta. asa ca da-mi voie sa fiu suspicios:)
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mar Ian 01, 2002 2:00 pm

pula mea! am uitat sa ma loghez. ma numesc "unoriginal"
Vizitator

Re: Re: M U Z I C A !!!

Mesajde Andrada The Dev » Mar Ian 01, 2002 5:17 pm

Initial trimis de unoriginal
pula mea! am uitat sa ma loghez. ma numesc "unoriginal"

Mie-mi place house, chestii instrumentale, dar shi Rock,pop, hip-hop dar NU MANELE (aideti maaaaaai) Voua?
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde MICKY » Mar Ian 01, 2002 11:14 pm

Initial trimis de Norexx
Mai fratzilor,haidetzi sa vb si despre muzica pe situl asta!!! Spunetzi si voi ce va place mult,ce muzica v-a modificat, v-a impulsionat, v-a deprimat,etc PS> Sa nu prind pe vreo unu cu "andre &comp." ca fac urat!!!!!! Eventual......facetzi recomandari ca nici un om nu stie toata muzica buna!!!!!! :bok:

Mama pe mine ma enerveaza la culme omu' asta , spune sa zicem ce muzica ne-a impulsionat, dupa care ne da el exemplele pe care nu avem voie sa le folosim in acest subiect.... poate pa mine ma impulsionat andre, care-i problema lui???(deshi nu-i asha)
MICKY

Mesajde Norexx » Joi Ian 03, 2002 2:08 am

Initial trimis de Anonim
baga! ce intelegi prin muzica? mai sunt cretini pe situl asta care considera ca tiganul ala mic si negru canta. asa ca da-mi voie sa fiu suspicios:)

Bah,muzica e tot ce e facut cu pur efort,inspiratzie artistica si mai ales ORIGINALITATE .... incepand cu Mozart si terminand cu Brooklyn Bounce si Parazitii :ok:
Norexx
Junior Member

Mesajde Norexx » Joi Ian 03, 2002 2:11 am

Initial trimis de MICKY

Mama pe mine ma enerveaza la culme omu' asta , spune sa zicem ce muzica ne-a impulsionat, dupa care ne da el exemplele pe care nu avem voie sa le folosim in acest subiect.... poate pa mine ma impulsionat andre, care-i problema lui???(deshi nu-i asha)

Stii f bine la ce ma refer!!! Nu mai fi asa orgolioasa ca face rau la ficat!!!!!! Daca nu ai nici o parere nu e nevoie sa te ascunzi dupa critici!!! Potzi sa taci!
Norexx
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii