Bug Mafia versus Parazitii
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Mie mie se pare ca BUG Mafia sunt superiori Parazitilor, pt ca au si melodii mai bune, si versuri mai realiste ( nu, cand intra in panica de idei, se iau de toate formatiile), fac un show mai bun decat Parazitii si au o cariera muzicala mai buna si videoclipuri de exceptie!!!
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
- testoasa
- Junior Member
Bai testoaso????? Unde vezi tu versuri mai realiste la MAFIA????
Am mai scris un post la un subiect asemenator dar hai ca o iau acum de la capat.
1. Mafia se cred bad boys iar majoritatea versurilor lor sunt numai despre batai, puscarie, combinatii si alte chestii de genul asta. Vor sa dea impresia ca daca stai in Pantelimon si treci strada te intorci cu o ranga infipta in cap si alte chestii de genul asta.
Io am stat 6 ani in Pantelimon si n-am vazut (prea mult) lucruri din astea sau mai exagerate decat in alte cartiere...
Plus ca ei nici nu mai stau in cartier asa ca ar trebui sa cante despre Iancului, Decebal si alte zone.
Cei care asculta mafia spun ca la parazitii negativele sunt naspa ( ii acuza ca sunt chiar copiate- de parca Mafia nu s-ar inspira din nimic).
2. Nu prea ma pricep eu la rap si dau o privire mai mult din exterior da prefer sa ascult caterinca si injuraturi a la Parazitii decat impresii de baietasi de cartier.
Plus ca Parazitii n-au facut legaturi periculoase cu Loredana sa le mai creasca ratingul sau alte chestii de genul asta...
Iar pentru chestia cu " ei nu se iau de toate formatiile". Care-i problema, te supara adevaru????. Macar au avut tupeu s-o dea pe fata in "Shoot yourself " si sa-si bata joc de trupa ta preferata de salahori AnimalX. Stai linistita ca parerea proasta despre avortonii astia netalentati de la toate formatiile de dance o are si mafia da vad ca n-au facut nimika in privinta asta....
Am mai scris un post la un subiect asemenator dar hai ca o iau acum de la capat.
1. Mafia se cred bad boys iar majoritatea versurilor lor sunt numai despre batai, puscarie, combinatii si alte chestii de genul asta. Vor sa dea impresia ca daca stai in Pantelimon si treci strada te intorci cu o ranga infipta in cap si alte chestii de genul asta.
Io am stat 6 ani in Pantelimon si n-am vazut (prea mult) lucruri din astea sau mai exagerate decat in alte cartiere...
Plus ca ei nici nu mai stau in cartier asa ca ar trebui sa cante despre Iancului, Decebal si alte zone.
Cei care asculta mafia spun ca la parazitii negativele sunt naspa ( ii acuza ca sunt chiar copiate- de parca Mafia nu s-ar inspira din nimic).
2. Nu prea ma pricep eu la rap si dau o privire mai mult din exterior da prefer sa ascult caterinca si injuraturi a la Parazitii decat impresii de baietasi de cartier.
Plus ca Parazitii n-au facut legaturi periculoase cu Loredana sa le mai creasca ratingul sau alte chestii de genul asta...
Iar pentru chestia cu " ei nu se iau de toate formatiile". Care-i problema, te supara adevaru????. Macar au avut tupeu s-o dea pe fata in "Shoot yourself " si sa-si bata joc de trupa ta preferata de salahori AnimalX. Stai linistita ca parerea proasta despre avortonii astia netalentati de la toate formatiile de dance o are si mafia da vad ca n-au facut nimika in privinta asta....
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Nu prea sunt eu fan hip-hop da' pot sa spun ca atunci cand am pus mana pe un album Parazitii si am ascultat "DEX 2000", "Iarta-ma", "Drept urmare", etc am ras de m-am spart. Negativele sunt facute cu sample-uri da' tocmai asta le da farmec.
Mafia sunt niste ratati imbecili si complexati care atunci cand raman fara bani mai scot cate o aberatie gen "Poezie de strada" sau "De cartier".
In plus Parazitii sunt chiar de laudat pt. "Shoot Yourself".
pt. testoasa: Si Mafia au avut incercari de kterinca la adresa muzicii romanesti ("Un 2 si trei de 0" + alte melodii anonime de pe multele lor albume).
Mafia sunt niste ratati imbecili si complexati care atunci cand raman fara bani mai scot cate o aberatie gen "Poezie de strada" sau "De cartier".
In plus Parazitii sunt chiar de laudat pt. "Shoot Yourself".
pt. testoasa: Si Mafia au avut incercari de kterinca la adresa muzicii romanesti ("Un 2 si trei de 0" + alte melodii anonime de pe multele lor albume).
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
bai baluba proasta
Cine iti da bah voie sa zici ce ai zis de BUG MAFIA? Treaba cu melodiile lor, e ca prostii ca tine nu inteleg mesajul lor, si critica melodii de pe albumul "De cartier".... poate nu ai fost cand s-au dat premiile Ballantines, poate nu ai fost in Polivalenta ca P.I.M.R. , poate nu ai toate albumele acasa si le-ai ascultat macar cate o melodie de pe fiecare, s vezi asa cum suna, si poate te-ai nascut in puf si cum auzi chestii d-astea mai neobisnuite sa zicem, iti deranjeaza urechea ta formata sa asculte trupe ca andre, artisti (daca o pot numi asa ) ca georgia aia... Nu ar trebui sa faci acuzatii d-astea aiurea fara sa ai nici o baza, nci un argument... N-ai habar cat se munceste la o melodie de-a lor, nopti si zile-n studio, nedormiti... Si asa e in tot rap-u de obicei bah fututule, nu vb aici de dance sau alte genuri d-astea, ca n-are rost... "Prezint realitatea exact asa cum este ea ma limitez la cartier sunt numai pe felia mea..." , "Frate, poate nu-mi dau seama, cine stie, poate ai mancat cu mine din aceeasi farfurie...". N-ai idee cum s-au nascut, cum au crescut, si cum au devenit cea mai cunoscuta trupa de gangsta de la noi.... nu cunosti, mai bine abtine-te bah muie. Cat despre Parazitii, RESPECT, ca-s din cartier si fac tot posibilu sa mentina miscarea. Astept reply-uri....
Si pentru aliosha, si pentru toti care nu cunosc, vizitati fratilor site-ul neoficial (al meu de altfel) si documentati-va in materie... Va recomand tot ce e pe "De cartier" in special "Poveste fara sfarsit"...
In urmatorul post voi vorbi pt veterani, pt aia care cunosc, nu sifonati ca astia...
Si pentru aliosha, si pentru toti care nu cunosc, vizitati fratilor site-ul neoficial (al meu de altfel) si documentati-va in materie... Va recomand tot ce e pe "De cartier" in special "Poveste fara sfarsit"...
In urmatorul post voi vorbi pt veterani, pt aia care cunosc, nu sifonati ca astia...
- ckride
- Junior Member
Bai Neamtule:
Mie nu-mi trebuie un site sa-mi fac o parere despre o formatie.
Sunt obsedati de smardoieli, combinatii, trancane, cutite...
Ce ti se pare REAL in asta. ???????? Ma rog nu vreau sa te conving ca vad ca esti fan asa ca mai bine ne pastram parerile fiecare.
Postul meu era o paralela la versrile mafia/ parazitii nu un atac la mafia dar vad ca iei foc prea repede.
Asa ca data viitoare ia un pahar cu apa inainte sa scrii ceva ca sa nu faci tensiune.
Ce ti se pare REAL in asta. ???????? Ma rog nu vreau sa te conving ca vad ca esti fan asa ca mai bine ne pastram parerile fiecare.
Postul meu era o paralela la versrile mafia/ parazitii nu un atac la mafia dar vad ca iei foc prea repede.
Asa ca data viitoare ia un pahar cu apa inainte sa scrii ceva ca sa nu faci tensiune.
-
Initial trimis de Aliosha
Bai Neamtule:
Bine mah, sa ne intelegem... nu am nimik cu tine sau cu cineva de pe forum, da cate odata citesc cate ceva, cate o idiotenie si ma supara pentru ca stiu ca nu e adevarat ce scrie acolo... Treaba cu textele o iei cum vrei tu. Nu zice nimeni ca se impusca lumea pe strada in plina zi in Pantelimon, da sa stii ca nu e ca alt cartier... Si sa-ti zic ca mi-am luat-o si am dat-o nu numa odata la mine aicia in Colentina...
- ckride
- Junior Member
Bun. Si io incercam sa zic ca am trait 7 ani acolo si in afara ca mai iesea un iures pe la terase sau din cauza unei femei nu era nimic in rest. Ca o dai si o mai iei din cand in cand asa e baieteste. N-ai cum sa scapi de chestii de genul asta decat daca stai in casa si nu iesi decat sa-ti iei un corn da si atunci se gasesc unii care sa te ia la capace. In capu lu 14 recunosc ca e mai naspa, sau in Ostrov. Acolo da. Daca mafia erau din Colentina toata tara auzea de Colentina, daca erau din taberei auzeau de Taberei si tot asa...
-
Nu prea cred ca daca erau din floreasca auzeau de floreasca... Da de ferentari ce zici mosule? Stii ca aia pe acolo umbla cu politaiu in autobuze??? Si sa stii ca nici in groapa la mine nu e mare ciudatenie sa vezi pe cineva cu niste cutite in mana intrand intr-un bloc undeva, etc, nu mai zic acum ca ar fi destul de mult d zis aici
- ckride
- Junior Member
Bai fratilor...
Cunoaste careva dintre voi personal pe vreunul dintre membii trupelor amintite mai sus?
- bogdan7t
Si inca ceva...
Si eu sunt de parere ca Pantelimonul a devenit cunoscut (mai ales in tara) datorita trupei BUG Mafia, iar daca ei erau din alt cartier, acel cartier ar fi fost acum la fel de cunoscut. Spre deosebire de Aliosha, eu inca traiesc in Pantelimon (si o fac de cand m-am nascut), insa ii impartasesc parerea; este un cartier linistit sau zbuciumat ca toate celelalte.
- bogdan7t
Vreau sa ma plang!!!
Ce dreq vedeti voi real la Mafia , mah?!?!Am ascultat acu'2 zile la o colega un mp3 cu o melodie de-a lor de prin '96 in care povestesc manca-v-ash cum se razbuna ei pe nu jtiu cine...Melodia era destul de lunga , da io dupa ce am auzit jumate m-am simtit obligata sa inchid pentru ca deja nu mai puteam de ras...titlul exact nu-l jtiu , nu-mi incarc memoria , da jtiu ca avea un refren de genul "inc-o zi , inc-o poveste , inc-o crima in cartier"(...sau intr-o varianta mai adeva' "inc-o zi , inc-o poveste , inc-un fraier in cartier" )...Acu dupa cum banuiesc ca nu , neamtzule , stii melodia , astept shi io sa mi se explice ce dreq e cu ea...Ca inca-s nedumerita...shi nu pot dormi din cauza ei...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Re: hmmmm
Initial trimis de original
parerea mea este ca a compara cele 2 trupe este o aberatie, fiindca sunt total 2 stiluri diferite, care se completeaza reciproc si care sunt ambele cat se poate de frumoase! atat!
De acord. Comparatia in sine e aberanta dar se transformase intr-o comparatie doar a versurilor...
-
Re: Vreau sa ma plang!!!
Initial trimis de ganja^^^
Ce dreq vedeti voi real la Mafia , mah?!?!Am ascultat acu'2 zile la o colega un mp3 cu o melodie de-a lor de prin '96 in care povestesc manca-v-ash cum se razbuna ei pe nu jtiu cine...Melodia era destul de lunga , da io dupa ce am auzit jumate m-am simtit obligata sa inchid pentru ca deja nu mai puteam de ras...titlul exact nu-l jtiu , nu-mi incarc memoria , da jtiu ca avea un refren de genul "inc-o zi , inc-o poveste , inc-o crima in cartier"(...sau intr-o varianta mai adeva' "inc-o zi , inc-o poveste , inc-un fraier in cartier" )...Acu dupa cum banuiesc ca nu , neamtzule , stii melodia , astept shi io sa mi se explice ce dreq e cu ea...Ca inca-s nedumerita...shi nu pot dormi din cauza ei...
Da draga, melodia se numeste "Inc-o zi inc-o poveste" si este inclusa pe al doilea album al lor care poarta acelasi nume. Si intr-adevar, este cam deplasata sa-i zic asa de la subiect... si mai toate melodiile de pe primele albume sunt asa mai tampite. DAR daca te uiti la numele albumui apare si cuvantul "poveste" pe acolo si daca ai avea coperta acelui album era desenata pe ea 3 indivizi cu sabii sa le zic asa, ca nist perosnaje dintr-o poveste... asta poate te mai limpezeste putin. Si inseamna ca nu ai ascultat melodia "Sunt eu un maniac?" ca atunci chiar nu mai puteai sa dormi noaptea! Se pare ca tot albumu e bazat pe o parte mai ireala, un fel de poveste,

PS: Asculta albumul 5 "De cartier" sau al 6-lea si te asigur ca iti va placea. Da chiar nu vad ce asculti tu la RACLA astia ca io nu pot sa-i sufar si pot spune ca n-am avut niciodata rabdarea sa le ascult o melodie in cap la coada... Poate asa zici si tu de mafia, da gusturile nu se discuta, dar in cazul tau se pot imbunatatii!
- ckride
- Junior Member
Re: bai baluba proasta
Initial trimis de neamtzu
Cine iti da bah voie sa zici ce ai zis de BUG MAFIA? Treaba cu melodiile lor, e ca prostii ca tine nu inteleg mesajul lor, si critica melodii de pe albumul "De cartier".... poate nu ai fost cand s-au dat premiile Ballantines, poate nu ai fost in Polivalenta ca ...
Dupa ce ai zis exista o singura explicatie - m-am luat de familia ta fara nici un motiv si-mi pare rau. Daca as fi stiut ca ma-ta s-a bulanit cu baietii de la Mafia si cu toti tiganii din Pantelimon si Ferentari nu m-as mai fi luat de ei. Acum stiu ca pentru tine toti iti sunt niste potentiali tati. Ce dracu, daca as fi venit si eu mai devreme cu Azorel, cainele meu, in ziua in care ai fost conceput ar fi putut si el sa-ti fie tata. Dar la ora la care am venit eu ma-ta deja se umpluse.
Iti urez succes in descoperirea tatalui tau si asculta in continuare muzica care ti se potriveste. Pentru ca tu esti prost poti sa asculti Mafia.
- Baluba
- Junior Member
Frate... Colentina 83 bl 85 vino sa discutam ca mi-e rusine de administrator sa te lamuresc aici
Hahaha ... asta ce e nr-ul gurii de canal?
- Baluba
- Junior Member
mafia isi trage seva din gangsta anilor 80 din sua, respectiv NWA, pentru cunoscatori, si mare parte din piesele lor se trag din mentalitatea trupei
parazitii sunt, intr-adevar funny, adica iti spun un adevar pe ocolite, sau ti-l spun un cadrul unei glume...
fara indoiala ca nu se pot compara cele doua trupe, pentru ca au un stil diferit...e ca si cum a scompara pe georgia cu altar
parazitii sunt, intr-adevar funny, adica iti spun un adevar pe ocolite, sau ti-l spun un cadrul unei glume...
fara indoiala ca nu se pot compara cele doua trupe, pentru ca au un stil diferit...e ca si cum a scompara pe georgia cu altar
- Vizitator
Ia-o cum vrei numa vino s-o iei
Ma ingrozeste sa vad atata prostie intr-un singur om (sau a fost nevoie de toti tovarasii tai de la bloc pentru mesajul de mai sus).
Fa urmatoarele 3 chestii si mai vorbim in cativa ani:
1. O facultate buna
2. Citeste (si altceva decat versurile de pe albumele lui Mafia)
3. Maturizeaza-te
Acum te las in ignoranta ta.
- Baluba
- Junior Member
Bah rasistule, atata timp cat imi pot castiga existenta de ce tre sa mai ma chinui sa fac o facultate? "Oricat ai citi, oricat ai fii de invatat n-ai sa stii ce-nseamna viata cu adevarat. Ridica putin capu din mormanu de volume, traieste ca mine si-ai sa vezi ca-i alta lume. Te simti superior nu faci fata umilintei, ai mei au citit doar cartea suferintei"> Vorbim pe forumu BUG Mafia daca vrei mai multe. Si personal, n-am nimik cu tine sa stii. Numa ca esti prost, si nu io raspund de asta
- ckride
- Junior Member
Bah rasistule, atata timp cat imi pot castiga existenta de ce tre sa mai ma chinui sa fac o facultate? "Oricat ai citi, oricat ai fii de invatat n-ai sa stii ce-nseamna viata cu adevarat. Ridica putin capu din mormanu de volume, traieste ca mine si-ai sa vezi ca-i alta lume. Te simti superior nu faci fata umilintei, ai mei au citit doar cartea suferintei"> Vorbim pe forumu BUG Mafia daca vrei mai multe. Si personal, n-am nimik cu tine sa stii. Numa ca esti prost, si nu io raspund de asta
Cu ce faci tu ma bani? Vinzi seminte la coltu' strazii?
- Baluba
- Junior Member
Nu se poate ... s-a suparat vali, satanistu' satului. Ce parere ai, exista avortoni gemeni? Eu personal, dupa ce am aflat de voi cred ca exista.
- Baluba
- Junior Member
neamtzu
Bah rasistule, atata timp cat imi pot castiga existenta de ce tre sa mai ma chinui sa fac o facultate? "Oricat ai citi, oricat ai fii de invatat n-ai sa stii ce-nseamna viata cu adevarat. Ridica putin capu din mormanu de volume, traieste ca mine si-ai sa vezi ca-i alta lume. Te simti superior nu faci fata umilintei, ai mei au citit doar cartea suferintei"
Destul de patetic. In sfarsit vezi ca versurile pe care le citezi tu apartin Marijuanei, nu celor de la B.U.G. Trebuia sa dai citatul ala cu: "Am facut un liceu si degeaba. Ce rost mai avea sa mai fac si facultatea?!" Era vorba aia cu vulpea care n-ajunge la struguri si zice ca sunt acrii. Think about it!
- DrSlam
- Junior Member
Re: neamtzu
Initial trimis de DrSlam
Destul de patetic. In sfarsit vezi ca versurile pe care le citezi tu apartin Marijuanei, nu celor de la B.U.G. Trebuia sa dai citatul ala cu: "Am facut un liceu si degeaba. Ce rost mai avea sa mai fac si facultatea?!" Era vorba aia cu vulpea care n-ajunge la struguri si zice ca sunt acrii. Think about it!
Mah... frate... nu ma face sa imi schimb parerea despre tine ok? Da o vorba atat vreau sa-i zic lu baluba asta. Adik ca e tare in scris mesaje aici pe net, da in real life cred ca e un gainar. Auzi si tu mesaj ce imi scrie unde-mi zice de familie si de tovarasi... Nu comentez ca sigur iau bann, da sa-i dau un vers "Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare tine minte ca o spun doar sa te sape-n continuare. Ai produs niste bani, ti-ai gasit drumul in viata, LE-AI SPUS CA AI SI TITE, CAND SUNTEM FATA-N FATA!!!! si sa-i zic si cateva mai pt suflet: sl***zi-m-as pe prima albina care se aseaza pe floarea mormantului matii si luati-as mortii la bairam 'tuti gatu matii, sa dea Dumniezau sa-ti cada mainile si picioarele si sa trebuiasca sa mergi in limba, caca-m-as in drumul tau de manelist
- ckride
- Junior Member
Re: Re: neamtzu
Mah... frate... nu ma face sa imi schimb parerea despre tine ok? Da o vorba atat vreau sa-i zic lu baluba asta. Adik ca e tare in scris mesaje aici pe net, da in real life cred ca e un gainar. Auzi si tu mesaj ce imi scrie unde-mi zice de familie si de tovarasi... Nu comentez ca sigur iau bann, da sa-i dau un vers "Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare tine minte ca o spun doar sa te sape-n continuare. Ai produs niste bani, ti-ai gasit drumul in viata, [B]LE-AI SPUS CA AI SI TITE, CAND SUNTEM FATA-N FATA!!!! si sa-i zic si cateva mai pt suflet: sl***zi-m-as pe prima albina care se aseaza pe floarea mormantului matii si luati-as mortii la bairam 'tuti gatu matii, sa dea Dumniezau sa-ti cada mainile si picioarele si sa trebuiasca sa mergi in limba, caca-m-as in drumul tau de manelist [/B]
Nu prea e nimic original in ce spui tu - o alta dovada a prostiei tale nemasurate si a faptului ca esti doar un alt ratat. Probabil ca vei ajunge un muncitor necalificat care va viola gaini pe la coltul fabricii. Cum spunea un clasic pe WC "dupa blocuri sunteti voi prostimea toata".
- Baluba
- Junior Member
38 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii