oameni buni, azi este o zi mareatza. cea mai mareatza, de fapt. alta ca asta nue, ca nu are cum. este, practic imposibil sa fie alta mai mareatza ca asta. ce voiam sa va zic?
lasand la o parte orice fel de caterinca, doresc ca prin acest post sa va aduc la cunostinta ca azi este ziua unuia dintre cei mai de treaba forumisti pe care i-am cunoscut vreodata. recunosc ca prima data cand l-am vazut, m-a cam luat tremuratul si nu stiam cum sa ma shutesc mai repede din raza lui de 10 (k)m. incet-incet, mi-am dat seama ca are un suflet mare si este gata oricand sa te ajute.
la multzi ani, prieten drag, si sa ai parte de sanatate alaturi de familie si de toti cei dragi tie!
a day to remeber
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
a day to remeber
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Se incepe cu clasicul LMA, se continua cu sanatate fericire alea alea, se merge pe ideea cu sa-l ube mult frantzuzoaica shi copchila, se mai merge un pik cu sa-l adore amanta(le), fara numar de la bí£eatu....sa traiasca shi’nfloreasca peste tzara romaneasca (shi acu apluzele)
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
-
ssonja - Mesaje: 152
la multi aaaaaaaaaaaaaaaanii!!! sa ne traiesti asa bine ca si pana acum!!!!!
mi-e greu satz spun cetz doresc, dar cred ca stii deja.. cu atat mai greu cu cat stii ca putin oameni mai merita ceea ce ai merita tu. Fii fericit!
mii dooooooooooooor!!! :p
mi-e greu satz spun cetz doresc, dar cred ca stii deja.. cu atat mai greu cu cat stii ca putin oameni mai merita ceea ce ai merita tu. Fii fericit!
mii dooooooooooooor!!! :p
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
vampirule, ce poci sa-ti spun? la multz ani, la multz bani, la multe multe muuuulte vampiroaice. multa fericire, multa sanatate, mult alcool, mult tutun, multa distractie! mult tot ce-ti doresti tu si mai mult de atat.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
;a multyi ANIIIIIIIIIIIIII! !!!!!!!!!!!!
am baut pt yine !!!!... sper sa fir sitimti !
cinrte estri ?
am baut pt yine !!!!... sper sa fir sitimti !
cinrte estri ?
-
monk - Mesaje: 2747
-
cutuma© - Mesaje: 3047
deci din motive de neatentie, im cer scuze, si reiterez:
lamultzani, sa crejt mare si sanatos, si sa profiti de cele 17 primaveri inplinite az.
lamultzani, sa crejt mare si sanatos, si sa profiti de cele 17 primaveri inplinite az.
-
weed13 - Mesaje: 1868
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii